Gjesp!
 

For å starte med det viktigste: Sokkene er ferdige!

 

  

 

Jeg felte av i sekstiden i gårkveld, etter å ha strikket hele dagen. Og halve natten. La meg 02.30, da klarte jeg ikke å holde øynene åpne mer. 4 1/2 timers søvn er IKKE tingen for damer i min aldersklasse, gjesp. Jeg slet virkelig utover dagen, og alt gikk i slow motion. Så jeg hadde nok vært mye mer effektiv med noen flere timer på puten. Humøret nærmet seg frysepunktet et par ganger også, og jeg glefset etter diverse familiemedlemmer som lurte på om jeg ikke hadde tenkt å gjøre annet enn å strikke. Å døgne for å strikke sokker er nok for spesielt interesserte, og høster rare blikk heller enn applaus blant "folk flest". (les familiemedlemmer) Heldigvis er det god stemning i Sock Madness-trådene både på Ravelry og Uformelt, så der får man i alle fall masse oppbacking. 

 

  

Gruppen min, team Tvåändsstickning, er helt utrolig. Den består stort sett av skandinaver med 4 armer og uten søvnbehov. I skrivende stund er det 7 ledige plasser igjen av 25. På de fleste andre gruppene er det ingen som er ferdige. Dette går hysterisk fort! Jeg kjenner at det går FOR fort for meg, det blir mer stress enn moro. Når man må droppe både nattesøvn og mat for å komme i mål blir det litt slitsomt. Men vi får se, det er to uker til neste runde. Og da er det bare 17 som kommer videre per gruppe. Mulig jeg har kommet til hektene igjen, og er klar til dyst da. Men til finalen kommer jeg ikke. De kjappeste poster ferdige sokker etter 7-8 timer. Da rekker de ikke do-pauser engang. 

 

 


 

 

 

Da sokkene endelig var ferdige streiket pc-en som har bilderedigeringsprogram. Så derfor er bildene ubeskåret og litt på halv åtte. I grunnen passende til dette prosjektet. Etter å ha lagt dem inn på Ravelry, sendt mail til arrangørene og postet et par skrytebilder på diverse fora, stupte jeg inn i dusjen. Da jeg var ferdigspylt var internett nede, og kom ikke igjen før sent på kvelden. Nokså vanlig her i huset, det skjer ofte om kvelden når det er stor traffikk på linjen. Hadde nok fått et lite hysterisk anfall hvis det hadde skjedd FØR jeg hadde fått registrert sokkene mine.

 

 

Jeg forstod at det kom til å bli en kjapp runde med en gang vi fikk oppskriften. Helt greie tå opp-sokker med short row-hæl og et enkelt hullmønster. Da ble det hurtigstrikke-konkurranse, siden det ikke var noen store tekniske utfordringer å bryne seg på. Her er et (obligatorisk) underveisbilde:

 

  

 

Jeg brukte 65 gram Fabel på pinne #2.5. Strikket den minste størrelsen, og de passer perfekt til mine føtter. Det ble et par småfeil underveis, og vanligvis hadde jeg nok fikset dem. Men i en konkurranse er det bare å kjøre på. Små skjønnhetsfeil er akseptert, dersom arbeidsmengden er den samme. Nå finner jeg dem ikke igjen, så da er det forsåvidt greit. Sokkene ble fine, de.  :o)

 

Fortsatt litt tung i hodet i dag. Og vondt i armene. Så det blir nok ingen store utskeielser de første timene. Får kanskje starte med oppvasken, og så fortsette med jakt på hybelkaniner. Det er rikelig med begge deler i området rundt sofaen, hehe. 

 

 

Ha en fin torsdag! 

 

 

 

 


Kommentarer:
Postet av: amylinylin

Gratulerer med fardige sokker! Lekre! Garnet uten banderoler var forresten Opal uni svart og Austermann step!

09.04.2015 @ 09:49
URL: http://woolspire.com/nb/amylin/blog
Postet av: mimouna

amylinylin: Takk! :)

09.04.2015 @ 09:53
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: BeritS

Du er god altså, som i det hele tatt klarer å henge med!! Jeg hadde aldri orket å sitte så mange timer i sammenhengende for å strikke hverken sokker eller andre ting. Stå på videre!!

09.04.2015 @ 10:41
URL: http://min-hobbykrok.blogspot.no/
Postet av: mimouna

BeritS: Tja, kjenner på både armer og hode at dette ble litt voldsomt. Men jeg er vel ikke smartere enn at jeg sitter klar igjen om to uker, hehe.

09.04.2015 @ 12:14
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Sommertid

Herrejemini !

Respekt herfra, du bare står på du :klem:

Og for en herlig farge på sokkene. Tror jeg trenger slike fargefine sokker jeg også.

Slapp nå av og kos deg med dine kjære.

Så får neste runde bare komme når det skjer. Og så får en ta det deretter .

09.04.2015 @ 12:43
URL: http://sommertid1.blogspot.no
Postet av: Soline

Jeg er imponert!

09.04.2015 @ 12:53
URL: http://www.solinesverden.blogspot.com
Postet av: gretashobby

Du er både gal og god. Det står respekt av det du klarer. Husarbeide gjør seg ikkje sjølv, men det stikker ikkje av heller. Så du får nok tatt det att. Ja ja, du er vel igang att til enste par. Skjønner ikkje at du orker eg da.hehe. Ta det med ro noen dager no da. klem herfra

09.04.2015 @ 14:27
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

Sommertid: Takk for det! Fornøyd med fargen, de måtte liksom bare bli grønne. Skikkelige vårsokker!

09.04.2015 @ 14:42
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Soline: Takk! Men dette her forsvarer absolutt navnet Sock MADNESS! Jaja. ;)

09.04.2015 @ 14:49
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

gretashobby: Egentlig orker jeg jo ikke. Men så blir det så fristende å prøve. Og dermed plumper jeg uti med begge beins, hehe.

Håper nesten på et stygt mønster neste gang, for da står jeg over. (Trur eg. ;)

09.04.2015 @ 14:51
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Solfrid

Får si som en annen sa; du er både gal og god. He, he! Superflink.

Lukk øyne og ører for klagende familiemedlemmer, eller skal jeg si "drit i dem". De kommer uansett aldri til å skjønne en sånn galskap, det er det kun andre ihuga strikkere som gjør.

Lykke til videre, du blir nok med til siste slutt.

09.04.2015 @ 18:28
URL: http://www.solfrids.net
Postet av: mimouna

Solfrid: Jeg må nok bli flinkere til å informere på forhånd, og til å delegere oppgaver. Da blir det både strikking, middag og fred i heimen.

Hvis de finner ut at premien ikke er en ny bil eller penger men GARN, kommer de nok til å sabotere, hehe. Jeg har "litt" garn liggende rundt omkring fra før.

09.04.2015 @ 18:47
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: AnnetteK

Godt jobbet!

Og sokkene ble skikkelig lekre, i en veldig frisk farge!

09.04.2015 @ 19:00
URL: http://annetteksin.blogspot.com
Postet av: mimouna

AnnetteK: Takk! Vårsokker måtte jo bli grønne. :)

09.04.2015 @ 19:04
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Sylke

Skulle akkurat til å spørre om ikke du hadde vondt i musklene, da jeg fikk svaret ;) Sokkene ble jo flotte! Godt du kom i mål. Men det tempoet hadde ikke vært mulig for meg, da hadde jeg vært ødelagt etter noen timer... Fortsatt lykke til, og flere gode sokkemønstre!

09.04.2015 @ 21:03
URL: http://lysstreif.blogspot.no/
Postet av: Monstermønster

Fnis! Her står det ikke på innsatsen , når søvnen ofres! Jeg heier masse fra sidelinja!

Postet av: mimouna

Monstermønster: Takk for heiing! Og jeg har oppdaget at jeg visst ikke kan natterangle mer. Fortsatt trøtt, selv etter en normal natt. Sånn er det å bli 29+++, sukk.

09.04.2015 @ 22:55
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Sylke: Jeg er sånn passe ødelagt fortsatt, men jeg er visst sta også. Så jeg tror jeg må prøve en runde til. Heldigvis to uker å komme seg på før det braker løs igjen.

09.04.2015 @ 22:57
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits