Hermines Usynlighetssokker

 

 

Dette skulle egentlig bli Hermoine's Everyday Socks, men mønsteret og garnet gikk ikke spesielt godt sammen. De vrangstrikkete lusene ble bortimot usynlige, og jeg fikk vondt i øynene av å prøve å skille rett fra vrang. Det ble en del feil, og resultatet så bare rotete ut. Et i utgangspunktet superenkelt strukturmønster ble bare stress og frustrasjon. Så jeg rekket opp igjen alt bortsett fra vrangbordene, og strikket heller et enkelt flettemønster. Dvs, jeg "lånte" jukseflettene fra prinsesseluen. Det ble heller ikke noe umiddelbar suksess, for garnet sluker alt av mønster. Derav navnet "usynlighetssokker". Dette er verre en koksgrått jo! 

 

 
 

Men, jeg gadd ikke rekke opp en gang til. Og i riktig lys synes flettene litt, hehe. Uansett har jeg fått et par nye sokker. Og et nytt par Hermoine's Everyday Socks i ensfarget gammelrosa er alt på pinnene. Planen er å mixe restene fra de to parene til slutt. Så da blir det striper, tipper jeg. Men det får tiden vise. Sånne enkle sokker er greie å strikke, de vokser pent og rolig og har ingen hast. Kanskje blir det noen overskuddspar som kan ende opp andre steder enn i min egen sokkeskuff også. 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/hermiones-everyday-socks

 

 
 

Jeg brukte 57 gram Fabel Spray Print på pinne #2.5. La opp 64 masker. Sånne tynne sokker spiser lite garn, så egentlig er de jo mye billigere enn å kjøpe Silja og slikt på Spar Kjøp. Eller Mor Aaase raggegarn, for den saks skyld. Tre nøster Fabel er rikelig til to par sokker, det blir garn til overs til et par små barnesokker også. Akkurat nå har Garnstudio 35% avslag på alle ullgarn, så løp og kjøp hvis du trenger påfyll. Det varer ut mai. (Jeg skal prøve å holde meg langt unna selv, hihi.) 

 

 

Denne måneden har bare forsvunnet uten at jeg har merket det. Dagene suste avgårde, og plutselig er vi i slutten av mai! Det går fortsatt i luer og ullsokker, for varmen glimrer med sitt fravær. Kanskje ikke det verste som kan skje for en ivrig strikker, da. Selv om produksjonen ikke har vært av de største disse ukene. Men nå er jeg i alle fall tilbake på bloggen, så får vi se om det ikke dukker opp noen flere prosjekter etterhvert. 

 

Ha en fin torsdag! 


Kommentarer:
Postet av: AnnetteK

Syns sokkene ble flotte jeg :)

Så får vi bare håpe på varmere vær etter hvert ;)

21.05.2015 @ 15:00
URL: http://annetteksin.blogspot.com
Postet av: Trulte H

Jeg strikker ikke sånne vanskelige sokker jeg. Men forstår problemet med garnet, jeg har et par sokker her et sted til gubben av flerfarget spraglete garn svart/hvit/grå som jeg fikk når man sendte "møkkagarn" til en annen og fikk noe tilbake. Prøvde meg med litt strukturmønster av det garnet men det syns ikke. Så nå ligger det en halvferdig sokkepar et eller annet sted. Og der ligger det godt. :)

Syns dine ble fine jeg med et så vanskelig garn. Ser fletten (juksefletten) godt jeg.

21.05.2015 @ 19:44
URL: http://min.abcblogg.no
Postet av: Sylke

På bildene ser sokkene fine ut... ;)

21.05.2015 @ 20:38
URL: http://lysstreif.blogspot.no/
Postet av: Sommertid

Hermione sokker liker best lyse farger og ikke for spraglete. Det har jeg selv erfart når jeg strikker de fine Hermione sokkene. Syns du løste oppgaven fint jeg med juksefletter. Ble så fine og veldig brukandes.

Go pinsehelg til deg !

22.05.2015 @ 12:12
URL: http://sommertid1.blogspot.no
Postet av: mimouna

AnnetteK: Takk for det! Varmen mangler fortsatt, men før eller senere må det vel bli sommer.

25.05.2015 @ 23:00
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Trulte H: Sokkene er egentlig ikke vanskelige, de ble bare litt slitsomme å strikke siden mønster og garn kræsjet. Sånne spraglete garn egner seg nok best til helt enkle sokker i glattstrikk eller vrangbord.

25.05.2015 @ 23:07
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Sylke: Takk. De ble ikke så verst, og de er uansett i bruk alt. :)

25.05.2015 @ 23:08
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Sommertid: Fant et nytt garn til Hermine, og flettesokkene er i bruk. Så da ordnet det seg. :)

25.05.2015 @ 23:14
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits