Pus

Linse-pusen er med i mange av innleggene mine. I dag skal han få være hovedperson, helt alene.  :o)

 

 

En skeptisk katt sjekker ut forholdene i hagen. Han har tilbragt vinteren i sofaen, og eneste mosjonen har vært å tasse ut til matskålen. Noe som synes på figuren. Pus har fått kulemage! 

 

 

 

 

- Hmmm... Skal jeg våge meg en tur nedover her?

 

 

 

 

- Eller skal jeg gå den andre veien?

 

 

 

 

- Best å sette seg ned og spare på kreftene, tenker jeg.

 

Pus er satt på diett - slankefor + litt vanlig kattemat som "snacks". Det er han IKKE fornøyd med, så nå har vi en sur katt. Han løper ivrig til matskålen, og lusker slukøret vekk igjen når han ser innholdet. Men han spiser bare han blir sulten nok, og når han blir litt tynnere skal han få vanlig for igjen. Men det er det jo ikke så lett å forklare for en sulten pus som ikke liker det han får servert. Jaja. Han lider nok ingen nød. 

 

 

Og her er pus fra i fjor sommer, ca et kg lettere:

 

 

 

 

Gjensyn med to sjal ble det visst også.  :o)

 

 

 

 

Her ligger det an til en rolig dag. Det duskregner, så det blir nok ikke de store sprellene utendørs. Tenker det blir noen omganger på en sokk, og så trengs det visst en runde med støvsugeren. Hybelkaninene stortrives under sofaen der jeg sitter. Men det skal det bli slutt på! 

 

 

Ha en god dag du også!  


Kommentarer:
Postet av: gretashobby

Hehe, kjekt med slike puser. Men han trenger nok ein liten slankekur ja. Her duskregner det også. Har vore i sntrum ein tur på sykkel og skal gå ein tur når sjefen er ferdig på jobb. ellers blir det inne dag. Kommer kanskje ajour på pc'en i dag. Det skal bli godt. Så blir det litt strikking. Ser at eg skulle funne frem støvkluten også. Rart kor mye støv det blir når man driver å pakker ut og vasker masse klede. Men veit ikkje om eg gidder før i morra. Ha ein flott dag. klem

27.05.2015 @ 13:06
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

gretashobby: Du er flink til å komme deg ut uansett vær. Støvet venter nok til i morgen. ;)

Ha en flott dag du også!

27.05.2015 @ 14:33
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Trulte H

Herlig pus. Den av våres som ikke er ute om vinteren og har lagt på seg en del ja. Hun har begynt å være ute opp til en time når det er oppholdsvær de siste dagene. Men spiser nok like mye alikevel har hun blitt litt mindre. Vi kan jo ikke gi slankemat for 3 andre kattene er like tynne sommer som vinter. Håper at din pus også får farten på seg etter hvert for er ikke bra for puser å være overvektige.

Over til hybelkaniner: De rømmer ikke så hadde de ikke vært for gubbens støvallergi hadde vi hatt en hel hybelkaninfarm under strikkestolen.

27.05.2015 @ 17:02
URL: http://min.abcblogg.no
Postet av: mimouna

Trulte H: Ikke lett å slanke bare en pus, nei. Noen er vel mer glad i mat enn andre, sånn er det jo med oss mennesker også. Satser på at mer utetid og mosjon gjør susen.

Jeg HAR hybelkaninfarm, hehe. Og Klumpen er stadig like fascinert over at de små hopperne har samme farger som garnet mitt. Pussige greier. ;)

28.05.2015 @ 13:47
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Sylvia

Skjønn pus. Kan minne om min i fasongen, men hun er nok enda tykkere. Og er kjempeglad i mat, særlig kokt fisk eller tunfisk på boks, som er favoritten.Vår pus er en gammel dame, men hun h

Går ut og inn hele tiden, fordi hun tror matskålen er fyllt opp på ny hver gang hun kommer inn. Og får stadig følge av naboen, en diger hannkatt på nå 7 kg, tidligere over 8.

Her har det og regnet i dag, men jeg har vært innendørs på jobb i dag. Kun spasert i regnet til jobb. Buss hjem.

Nå skal jeg gjøre ferdig Retrojakka mi :)

Ha en hyggelig kveld

28.05.2015 @ 19:52
URL: http://kanelsukker.blogspot.com
Postet av: mimouna

Sylvia: Puser er noen luringer av og til. Vår er også stadig i matskålen for å sjekke om det er noe spennende der.

Kos deg med strikketøyet, og ha en flott kveld du også. :)

28.05.2015 @ 20:51
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av:

Herlig pusekatt :)

Kjenner igjen det at pusene liker å ligge inne om vinteren og lade opp til lange sommerdager. Blir mye spising om vinteren, men desto mindre om sommeren for da foretrekker de å være ute mest mulig. De kan til nød komme inn å spise, og sove et par timer. Men, så vil de ut igjen...kunne jo hende de gikk glipp av noe spennende.

15.06.2015 @ 19:19
Postet av: mimouna

Anonym: Ser ut som om pus vil være utekatt igjen, ja. Han blir tydelig skuffet når vi åpner døren og det regner. Da lusker han tilbake til sofaen.

18.06.2015 @ 18:09
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits