Snøugler

Jeg tester ut oppskrifter på koppvarmere. "Vinneren" skal få pryde årets sommergaver til lærere og SFO-personale på Klumpens skole. 

 

 
 

Førstemann ut var en ugle-koppvarmer. Den skulle egentlig ha bunn, og så strikkes fram og tilbake med en eller to knapper under og over hanken. Siden mine kopper har hank høyt oppe, strikket jeg den rundt. Tenkte å lage åpning øverst, men jeg så raskt at dette ble alt for stort. Så da strikket jeg bare ferdig rundt på strømpepinner. Droppet bunn, siden det gjør koppen ustødig. Vil ikke ha noen søling med glovarm drikke!

 

 

  

 

Jeg brukte 18 gram hvit Free Style og pinner #4.5. Øynene er to lyseblå Hama-perler som jeg festet med heklenål. Veldig grei teknikk, de sitter fint fast, og jeg slipper å sy på øynene til slutt. 

 

Far i huset var fornøyd med å få trekk til glasset sitt. Så da kom "prøvelappen" til nytte. Hverdagsjakken i bakgrunnen er i nesten daglig bruk, og den har holdt seg like fin. Ingen nupping, siging eller krymping. Lykke, spesielt siden den tok såpass lang tid å strikke. 

 

www.ravelry.com/projects/mimouna/hoot-coffee

 

Da var det tid for å prøve ut tynnere garn og pinner. Skal nok få det til. 

 

 

 

Ellers er det vinter her i dag, vi har haglbyger så plantene ligger flate. Hurra for 1. juni og sommer, hehe. Men ikke så mye å gjøre med det, annet enn å kle seg godt, (hjemmestrikket ull!) fyre i ovnen og bøtte nedpå med te. Og før eller senere må det vel bli varmere?

 

 

Uansett - ha en fin ny uke! 


Kommentarer:
Postet av: Lunamon Design

Koselige gaver til dem.

Ha ei flott uke i alt det været vi har for tiden

01.06.2015 @ 16:47
URL: http://lunamondesign.blogspot.no/
Postet av: gretashobby

Spennede å sjå om du får det til som du vil. Var jo kjekke desse da. Kjekt at mannen var fornøgd med den første. Så har du noen som vil ha prøvekluten ja.

Veret er skikkelig høstver. No vil vi ha fint ver altså, men vifår ta det vi får. Kos deg inne du det gjer eg

01.06.2015 @ 17:23
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: Trulte H

Gøy påfunn. Ble fin den uglesaken. :)

Iflg lokaltv har vi ikke strøm nå for den har blåstbort. Men vi har strøm, men har ventet på at den skal gå for her blåser det nordavind fra alle kanter. Buskene sleiker bakken, så kattene tror det er vinter igjen for de ligger inne å sløver.

01.06.2015 @ 18:56
URL: http://min.abcblogg.no
Postet av: mimouna

Lunamon Design: Takk! Må nok omarbeide trekker litt før det passer til koppene. Men det er jo greit av prøveklutene også blir brukt.

Tror jeg må ha sett feil på kalenderen, for her er det oktoberstormer. Sukk.

03.06.2015 @ 10:10
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

gretashobby: Han liker å drikke te fra store glass, så denne passet perfekt. Selv om det egentlig ikke var ham jeg strikker til.

Fortsatt høst, vi får gjøre det beste ut av det. *klem*

03.06.2015 @ 10:59
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Trulte H: Ugler er morsomme å strikke! :)

Samme vær her hos oss, bortsett fra at vi har strøm. Ikke raet kattene blir forvirret.

03.06.2015 @ 11:00
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits