En smak av sommer!

I går og i dag har vi fått en liten smak av sommer. Ikke den helt store varmen, for det blåser surt. Men det har vært opplett med glimt av sol. Så fruen tok med seg heklenål, garn og te ut i hagen. Dagens outfit inkluderte ullsokker og strikkejakke, men likevel. Luksus! Jeg myste i det uvante lyset, og heklet i vei mens fuglene kvitret og klesvasken blafret muntert. 

 

Pus holdt meg med selskap, og vi ble litt ueninge om hvem som eide garnnøstet. En urettferdig match, siden en av oss har skarpe tenner og klør. Og jo mer jeg dro, jo morsommere syntes selvsagt han at det var. Fikk heldigvis reddet mesteparten av garnet til slutt. Fillekatt!

 

Glemte nesten å ta ute-bilder, men mitt (foreløpig) siste sokkepar fikk luftet seg litt:

 

 

 

 

Det ble dårlig med luking mens det regnet, så nå har løvetannen overtatt hagen igjen. Men den er jo litt dekorativ, da.

 

 
 

Sokkene er strikket av siste rest Fabel Spray Print og Opal, + grå Fabel som bunnfarge. Ingenting igjen av stripefargene, litt grått igjen som blir detaljer på neste par. Pinne #2.5 og 60 gram.

 

Nå skyet det over, og vinden ble så kald at jeg nesten hakket tenner. Så da var det godt å trekke innendørs igjen. Litt irriterende å måtte plukke ned garnet fra plommetreeet til stadighet også. Får satse på tykkere og tyngre tråd neste gang jeg hekler ute. 

 

Håper du også har sol i dag. God helg!  

 

 


Kommentarer:
Postet av: gretashobby

Det har vore skikkelig fint her i dag. Starta berre så grått. Men sola har skint til og fra siden kl 11. No skyer det over da, men det er som forventet.

Vi har gjort masse i dag uten å stresse. To turer ute også.

Fine sokker. Hae så masse sokkegarn, men skal ikkje strikke sokker no nei. LAngt ifra. Men fikk lyst da. Ha ein fin kveld inne da. klem

06.06.2015 @ 18:20
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: Trulte H

Fint vær her også i ettermiddag, det plasket ned i formiddag.

Mine puser er ikke lysten på garnnøster. Men det er sikkert fordi de aldri har fått leke med ting med tråd i. Erfaring fra tidligere katt som var vill etter alt av håndarbeide.

Sokkene var fine, og de likte sikkert å bli luftet. :)

06.06.2015 @ 19:10
URL: http://min.abcblogg.no
Postet av: AnnetteK

Her var det også flott vær på formiddagen, ikke sol, men oppholds og ok tempratur.

Så dro på Juba Juba- Barnefestival og mens vi var der ble alle himlens sluser åpnet. Skal si det regnet!! Og det tok liksom ikke slutt, så vi flyktet hjem for å ta på tørre klær og impregnere uteklærne våre... :0

06.06.2015 @ 21:36
URL: http://annetteksin.blogspot.com
Postet av: mimouna

gretashobby: Så bra at dagen kom seg.

Du får lage deg et "veske-strikketøy" av sokkegarn, det er passe stort å ta med seg i bilen/på bussen/på venterom. Hjelper mot abstinenser når man egentlig ikke skal strikke sokker. ;)

Her er det øs-pøs igjen, men det hjalp litt med to halvfine dager. God søndag!

07.06.2015 @ 14:15
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Trulte H: Sokkene fikk endelig luftet seg litt, ja. Og det fikk jeg også. Deilig å være ute i hagen uten regntøy. I dag plasker det ned igjen.

07.06.2015 @ 14:23
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

AnnetteK: Tror regn er obligatorisk på norske festivaler. ;)

Håper dere koste dere likeve.

07.06.2015 @ 14:24
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits