Travle dager

Litt dårlig med pustepauser for tiden, det går i ett med avslutninger både her og der. Dessuten er frøkna tilbake fra bartebyen, så da har jeg TO unger igjen. Det meste er jo koselig, men det blir travlere dager enn jeg er vant til. Litt rart at det er skoleferie neste uke, føles ikke helt slik. Men Klumpen er i alle fall klar for fri, og har nedtelling på dager med lekser.  :o)

 

  

Koppene med innhold er avlevert. Og ingen knuste på veien, heldigvis. Trodde jeg var lur som tok med brettet de stod i i butikken, men de gikk ikke nedi hullene med trekk og pose på. Så den planen falt i fisk. 

 

  

 

Brettet i bakgrunnen inneholder 12 nye kopper. En av dem er alt brukt, vi hadde faktisk en for lite. Så da ble det elefantkopp til sistemann: 

 

 

  

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/elephant-cup-cozy

 

  

 

Telys, te, kaffe og kakao, pluss et kort. Ble i grunnen fornøyd med årets sommergave, så jeg håper de faller i smak. Og så har jeg et helt år på å tenke ut noe lurt til neste gang.  :o)

 

 

Siden jeg først var i gang ble det en ekstra trekk. Det står for øyeblikket "på lager". 

 

  

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/elephant-cup-cozy-ii

 

Jeg elsker disse treknappene! Bestilte en pose assorterte på ebay, og de har fått bein å gå på. Farlig å rote seg inn på knappesidene der! Mange kommer i poser med 50 eller 100, så jeg har lært meg å være litt selektiv. Pakker med hummer og kanari er i grunnen greiest. For mange av knappene har en form og størrelse som gjør dem lite egnet til å kneppe igjen et plagg med. Og til pynt gjør de seg godt alene. 

 

 

Da er det tid for sesongens siste økt med lekser med en ikke helt motivert Klumpen. Akkurat leksene kommer vi nok ikke til å savne med det første.

 

Ha en fin torsdagskveld!


Kommentarer:
Postet av: Trulte H

Så flotte disse koppegavene ble. Alltid travle når juni nærmer seg slutten for småbarnsforeldre og besteforeldre som skal gå på avslutninger. Men det er jo koselig da selv om det var stress med kaker og pølser osv i guttungens tid.

Håper på fint vær for dere denne dagen, og ønsker dere en god sommer.

18.06.2015 @ 18:09
URL: http://min.abcblogg.no
Postet av: gretashobby

Så heldige dei som har Klumpen og deg i klassen. Får sommergave kvart år. Det er vel ikkje alle som får det. Kjekk tradisjon det der. Tenker dei vart veldig godt fornøgd med sommergaven. Kjekt å ha ein på alger også. Og nye kopper ahr du mange av ser eg.

Det blir annerledes dager med barna heime heile dagen. Håper det blir masse fint ver og at dere får kost dere masse. Nyt dagene du vennen klem

18.06.2015 @ 18:23
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

Trulte H: Var veldig fornøyd med å finne en gave som passet til alle, og som det var overkommelig å lage mange av.

Da er vi klare for ferie, god sommer til dere også! :)

18.06.2015 @ 18:37
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

gretashobby: Klumpen begynner å protestere litt på å dele ut gaver, det er nemlig FLAUT. Men jeg synes det er en koselig tradisjon, så jeg kommer nok til å fortsette med det.

Er veldig klar for fint vær nå, ja! Da inndras nettbrett mm, og avkommet kostes ut døren. Vi lekte jo ute hele tiden da vi var små, men nå vil de bare sitte inne og spille dataspill. Ikke bra.

18.06.2015 @ 18:41
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: gretashobby

Nei det er ikkje bra. Da håper vi på masse godt ver, så poden kan kostes ut dørene :). "jentungen" er det vel verre å styre hehe

19.06.2015 @ 08:58
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: Sylke

Det ble kjempefint! Koselig med slike gaver :)

19.06.2015 @ 19:58
URL: http://lysstreif.blogspot.no/
Postet av: mimouna

Sylke: Takk! Det var i grunnen gøy å hekle, må visst finne noen flere prosjekter.

20.06.2015 @ 17:19
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Sylke: Takk! :)

24.06.2015 @ 19:00
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits