Daisy Chain Cap

Strikker fortsatt i stereo, siden det plutselig er TO tvillingpar på mottakerlisten min. De store jentene blir 6 år i år, og jeg tenkte at da passet det med noen nye luer.

 

  

Siden kalenderen påstår at det er sommer, vurderte jeg å bruke bomullsgarn. Men det er jo fortsatt kaldt, da. Så jeg gikk for et lite kompromiss. Blanding av ull og bomull må vel være perfekt. Jeg fant noen nøster blå DUO pluss en rest pudder-rosa Lerke på loftet. Og så forelsket jeg meg fullstendig i dette mønsteret: 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/daisy-chain-cap 

 

   

Ikke spesielt vanskelig å strikke, og veldig artig effekt av blomsterborden. Lurer på om jeg må prøve med et rent ullgarn også, tror det blir finere med et garn som har litt mer "sprett" i seg. 

 

 

Ha en flott søndag!


Kommentarer:
Postet av: Sylke

Så fine luer. Veldig artig mønster. Kjenner jeg deg rett, blir det snart flere ;)

28.06.2015 @ 15:28
URL: http://lysstreif.blogspot.no/
Postet av: mimouna

Sylke: Ja, mønsteret var veldig fint. Måtte jo bare prøve meg på den blomsterborden.

Skal bare strikke fire like babysokker først, så blir det nok flere luer. ;)

28.06.2015 @ 15:39
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: gretashobby

Det er da ikkje kaldt fortsatt. I går var det da skikkelig varmt. 24g. hadde vi . Sat ute på verandaen til kl 8 enda sola dro fra verandaen kl 6 på kvelden altså: Varmen komme tilbake på onsdag. Håper eg. Vi får besøk fra eldste på torsdag og fra Nøtterøy på lørdag. Da vil vi ha fint og varmt ver men ikkje for varmt. Klem

28.06.2015 @ 19:33
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

gretashobby: Oj, 24 grader? Det har vi definitivt IKKE her, det er gråvær og regn. Men satser på at det stemmer av sommeren kommer på onsdag. Koselig med besøk. :)

29.06.2015 @ 09:11
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits