Litt hull i hodet

Den første skikklig varme sommerdagen fant jeg endelig ut hva jeg ville strikke: en genser i alpakka. Veldig lurt, hihi. Men jeg er sta, så jeg la opp og strikket i vei. Måtte skylle hendene i iskaldt vann med jevne mellomrom, for garnet limte seg jo nesten fast til pinnen. Men genseren vokser jevnt og trutt, den. 

 

  

Jeg falt for Slalåm/Senje-mønsteret i Kofteboken. Bruker 3 farger, alt fra loftet. Pinne # 3 og 3.5, og Sandnes Alpakka

 

 

Det er ikke bare garnvalget mitt som er hull i hodet. Jeg fikk endelig modellhode nummer to i posten, og det hadde reist helt fra Kina kun iført en plastrpose. Ingen som helst form for polstring. Det gikk jo som det måtte gå:

 

  

Kraniebrudd og en most nese. Ikke så lett å ta bilde av noe i svart velour, men det er skikkelig kræsjet. Det er flere dype hakk på den andre siden også. Lurer på hva selgeren tenkte på (med) da dette ble pakket og sendt?

 

Jeg har klaget, og et nytt hode er på vei. Spent på hvilken tilstand det er i når det kommer. Men de er i alle fall kjappe til å prøve å ordne opp. Liker systemet til ebay, der man gir feedback. Ingen vil ha negativ omtale, så de gjør vanligvis sitt beste for å rette opp feil. De få gangene ting har vært ødelagt eller ikke kommet fram, har jeg fått pengene tilbake eller ny vare. 

 

Det største problemet er vel at det er alt for mye fristende, hehe. Og for en som er vant til norsk utvalg og prisnivå på for eks knapper er det jo som å komme til himmelen. En del andre ting har jeg litt mer varierende erfaringer med. "Bomull" på kinesisk et visst det samme som polyester. Uansett om det er garn eller T-skjorter. Jaja. 

 

 


(Bildet er lånt fra yr.no)

 

Her det regn og kjølig igjen. For andre gang på en uke forberedte vi oss på et forrykende uvær. Og for andre gang ble vi lurt. Ikke et eneste lite tordeskrall, bare noen puslete regnbyger. Men det var deilig at den trykkende varmen ble skylt bort. Nesten 30 grader og høy luftfuktighet er ikke tingen for meg i alle fall, da får jeg dundrende hodepine. Klesvasken som hang i solen hele dagen var fortsatt fuktig da jeg tok den inn om kvelden, så da ble det tørkestativ i stuen. Akkurat det har jeg ikke opplevd før, jeg så jo for meg deilig soltørket sengetøy. Sikkert bedre ved sjøen, da. 

 

 

Det er stille i bloggverdenen for tiden, men det kommer nok et innlegg i ny og ne fortsatt.

 

God sommer til alle som titter innom!


Kommentarer:
Postet av: Huldr

Garnvalget var kanskje hull i hodet, men fargevalget ditt var nydelig! Slalåm/Senje er kanskje den fineste modellen i Kofteboka, synes jeg.

06.07.2015 @ 16:04
URL: http://www.byhuldra.blogspot.no
Postet av: Irene

Fin genser. Eg likte fargene du bruker. Eg synes også det var litt mye med 28 grader i helgen. Ha en fin strikkekveld. Det skal eg ha.

06.07.2015 @ 16:56
URL: http://irenesstrikkehobby.blogspot.com
Postet av: mimouna

Huldr: Takk for det! Fargevalget var enkelt - det var de fargene jeg hadde på lager. Men jeg tror det blir bra. Falt for mønsteret.

06.07.2015 @ 17:09
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: mimouna

Irene: Nesten litt deilig med regn og lavere temperatur, ja. Vi får kose oss med garn og pinner innendørs da. :)

06.07.2015 @ 17:10
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Sylke

Hull i hodet er jo kjedelig... (Hva med ull i hodet???) Bra at du får byttet uten problemer. Genseren blir kjempefin! Ikke for mye mønster heller. Jeg har lagt koften min på hylla for en stund, strikker nå en top i bomull (bare ribb hele veien, enkel sommerstrikk), kanskje blir den ferdig i sommer. Går litt tregt, strikker med Mandarin Petit...

Ha en fortsatt fin sommer, med passe temperatur - hodepine her også, derfor gleder jeg meg til mer "vanlig" temperatur!

06.07.2015 @ 19:23
URL: http://lysstreif.blogspot.no/
Postet av: mimouna

Sylke: Ull i hodet hadde kanskje vært bedre. ;)

Greit å få et nytt hode også, hehe. Det første blir værende her, å sende det i retur koster en kvart formue.

Bomull er nok mer praktisk til sommerstrikk, ja. Så får vi håpe på levelige temperaturer uten hodepine. (Ble mye HODE, dette her.)

Fortsatt god sommer til deg også!

06.07.2015 @ 21:58
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Greta

Genseren din er nok ferdig alt. Den ser ut som den blir flott.

Stakkars manne hodet da. Bra at det er så god service da. Håper på at det er pakka bedre denne gangen.

Det var hvertfall bra att det ikkje var du eller noen andre i familien som hadde hull i hodet.

Om sommeren er det ofte noe stillere i bloggverden ja. Men det er jo greit. Mange som drar på ferie og da blogges det lite.

Fortsatt god sommer kjære deg

12.07.2015 @ 15:39
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

Greta: Genseren er NESTEN ferdig, den fikk en liten pause mens jeg strikket sjiraffen Harry. Men nå er det bare noen cm igjen. :)

Det stakkars hodet står her og venter på en lue. Det kan jo brukes, men jeg håper det neste ser litt penere ut.

I grunnen greit med blogg-ferie, samtidig som jeg savner mer aktivitet. Det blir jo mange inne-dager og kvelder med det været vi har i år. Men jeg får i alle fall ryddet i huset og gjort litt andre ting, så det er jo heller ikke så dumt. ;)

12.07.2015 @ 16:09
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits