Ryddetid!
 

Jeg har jo fått nytt (arvet) garn i hus, og siden de jeg bor med ikke var helt fornøyde med en stor eske midt på stuegulvet, måtte jeg prøve å finne plass til de nye nøstene i kassene på loftet. Da var det bare å gå i gang med å sortere. Akkurat denne delen av ryddingen er gøy! 

 

 

 

 

Det viste seg å bli litt mer jobb å få alt på plass i lageret. Noen kasser var stappfulle, ikke sjans til å få mer nedi. Og noen var fulle av hummer & kanari. Så jeg tømte en og en kasse i sengen, sorterte og organiserte. Strømpegarnet byttet plass med alpakkaen, siden det hadde formert seg. Og de andre garntypene ble lagt pent sammen med venner av samme kvalitet. Nå er det bare å forsyne seg, uten å måtte lete gjennom ørten kasser og poser. Lykke!

 

Inspirert av diverse andre tenkte jeg å sortere ut garn jeg ikke kommer til å bruke. Så for meg en stor pose til SFO.

 

Haha. Jeg KLARER ikke å gi fra meg garn. For tenk om de som får det ikke er snille med det? Da mister jeg jo nattesøvnen. Så både 80-tallsmohair i grelle pasteller, akryl og diverse rare effektgarn ble lagt kjærlig på plass igjen. Den store SFO-posen min inneholder et par nøster klumpete bomullsgarn og et kjempenøste grusom akryl. Enten må jeg pakke det om i en litt mindre pose, eller så får jeg ta en ny runde om en stund. Fortsatt mye igjen av sommerferien, og jeg VET jo at jeg ikke kommer til å bruke alt det rare garnet mitt. Det blir for dumt å strikke i knirkete, ferskenfarget akryl når jeg har kassevis med deilig ullgarn å ta av.

 

Å gi bort noe som er ferdigstrikket koster meg derimot ikke en kalori. Da er jeg jo FERDIG med garnet, det er oppbrukt.

 

Det var dagens lille filosofering. Tror jeg tar en tur på loftet igjen, og prøver å skjerpe meg. Skal fylle den posen!

 

Trur eg.

 

  

Noe av arvegarnet er alt på pinnene. Kauni og Finull. Gjett hva det skal bli?  ;o)

 

 

Ny uke, og nye muligheter. Fortsatt god sommer!


Kommentarer:
Postet av: resirikulert

Forstår egentlig ikke hvorfor de andre i huset ikke bryr seg like mye som du?! :p

Men jeg er skjønt enig med deg; det er lettere å gi bort garn når det er oppbrukt.

Kos deg en hel haug! ;)

13.07.2015 @ 21:04
URL: http://resirikulert.blogspot.com
Postet av: gretashobby

Du trenger ikkje å kjøpe noe garn mer du. For så mye garn som du ahr, så klarer vel ikkje du helelr å bruke opp alt. hehe. Og eg som tentke eg skulle ta med litt til deg når eg skal til Bergen neste gang. HAr aldri bruk for det du. .... Kos deg med garnet ditt og gi vekk så det monner. klem tl ein god venn

14.07.2015 @ 16:09
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

gretashobby: Begynner å få et fint lite lager, ja. Det eneste jeg trenger å kjøpe garn til er større prosjekter, for jeg har stort sett bare ett eller noen få nøster av hver sort/farge. Men stripete luer og sånn kan jeg nok produsere i noen år. ;)

14.07.2015 @ 22:40
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits