En passende straff 

Så var det akryl-souvenirene fra Berlin, da. 190 meter per nøste. De ligger i sofaen og ler av meg. Men den som ler sist ler best. Trur eg. For jeg har bestemt meg for at de skal strikkes opp før jeg starter på noe annet nytt. 

 

  

En lue er alt ferdig. Posete og stor, og kun 38 gram. Superdrøyt garn! Brukte pinne #2.5 og 3, og 128 masker. Nummer to er alt under produksjon. Garnet er i grunnen godt å strikke med, det glir lett, blir jevnt og pent, og knirker ikke. Så luene blir absolutt brukbare. Tenker de får være med på messe i vinter, det er alltid noen som ikke liker/tåler ull. Kanskje jeg skal variere størrelsene litt, så jeg har til både barn og voksne. 

 

  

Ingen vits i å prøve å blokke akryl, så den får fortsette å være litt rynkete i toppen. 

 

Da jeg tok bildene oppdaget jeg at dette hodet også har en skade, et dypt hakk under det ene øyet. Hadde ikke lagt merke til det før, den svarte velouren skjuler i grunnen mye. Selgeren som sendte herre-hodet uten polstring lovet å sende et nytt, men det kom aldri. Så jeg tror jeg fraråder andre å kjøpe styroform-hoder fra ebay. Ting som lett går i stykker under transporten er nok lurt å styre unna. 

 

På en bloggsurferunde (eller på Ravelry, husker ikke helt), så jeg en som hadde tapetsert slike hoder med opprevet avispapir. Det så i grunnen litt stilig ut, og er en super måte å fikse skader på. Får se om inspirasjonen slår til en dag. Det er jo litt arbeid, de bør nok lakkes til slutt også for å bli holdbare. 

 

Her plasker regnet så hardt mot tak og vindu at jeg knapt hører hva jeg selv skriver, hehe. Hagen ser ut som en urskog, helt gjengrodd. Men det blir nok innedag i dag også. Tror jeg gir opp prosjekt hage i år, de få dagene været er OK er det greit å gjøre  noe annet enn å luke og beskjære. 

 

 

Ha en fin tirsdag!

 


Kommentarer:
Postet av: Lunamon Design

Tror nok disse luene kommer fort på andre hoder. Siden veldig mange små og store klør av ull. Fargene ble fine når de var strikka.

Jeg kjøpte mitt hode , Tante Olga, på Panduro og hun skal få holde enn så lenge.

Her plasker det også ned og jeg takker for alt jeg fikk gjort ute igår.

04.08.2015 @ 11:41
URL: http://lunamondesign.blogspot.no/
Postet av: mimouna

Lunamon Design: Har kjent på de hodene på Panduro jeg også, men klarer ikke å ta i isopor. De med velourtrekk er litt bedre. Satser på at luene blir adoptert, ja. :)

04.08.2015 @ 12:35
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: gretashobby

Da er det bedre ver her hos oss. ikkje regnet i dag. Håper regnet gjør fra seg før eg kjem til Bergen torsdag.

Lua såg fin ut den. Og når den er god å strikke og det heilt sikkert er noen som vil ha akryl på messene så er det jo greit da. Sikkert lurt å variere størrelsen ja. Sendt deg mail. Klem

04.08.2015 @ 16:47
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

gretashobby: Satser på fint vær på torsdag! :)

Ferdig med lue nummer to nå,så det går unna.

04.08.2015 @ 22:05
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Elisabeth

Regner med at du klarer å bli kvitt garnet :)

05.08.2015 @ 19:01
URL: http://www.tostrup.net/blog
Postet av: mimouna

Elisabeth: Det skal gå bra! :)

05.08.2015 @ 19:50
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits