Endelig ull!
 

Jeg måtte jo prøve ut lueoppskriften min med garn uten akryl også. Og da jeg "arvet" litt DROPS Delight fra Greta, ble det et enkelt valg. 

 

Jeg fikk en ferdig sokk, et påbegynt bråt og et nøste i full oppløsning. De to nøstene fra samme parti var så ulike at det var umulig å få sokkene til å se ut som et par, uansett hvor mye man nøstet bort. Det ene var dessuten mye varmere i fargetonene enn det andre. 

 

  

Harry er en grei hjelper! Strikker uten å se på arbeidet, til og med.

 

Dette garnet har jeg også vært borti før. Og om ikke helt på høyde med Regia Hand-dye Effect så ligger det tett opptil. Omtrent like mange negative omtaler på Ravelryhttp://www.ravelry.com/yarns/library/garnstudio-drops-delight/comments I følge de fleste er det håpløst å strikke på tynner pinner, og umulg å rekke opp. 

 

Hah! Jeg fant fram pinne #2.5, og skred til verket. Startet med å rekke opp bråtet, det gikk jo greit. Og så nøstet jeg om resten av nøstet. Den ferdige sokken sparer jeg til slutt. Nesten litt trist å rekke den opp igjen, men uten partner er den liksom litt ubrukelig. 

 

  

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/enkel-lue-iv 

 

Denne gangen ble inne-bildene best. Men linsepusen ville visst være med i dag. Tendenser til konkurranse mellom ham og Harry. Pus prøvde faktisk å BITE den stakkars sjiraffen. Slem katt!

 

  

Hodet hadde et lite uhell da jeg prøvde å sette det opp på hagemuren. Det falt ned og endte opp-ned i brennesler og bringebærbusker på baksiden. Heldgvis fikk det ingen nye skader. Og nå har han visst fått seg en liten venninne også. Hun dukker opp i neste innlegg.  ;o)

 

 

 

Ser ut som om vi får en fin dag i dag, det er SOL! Temperaturen minner vel mer om høst enn om sommer, men det regner i alle fall ikke. Lykke!  :)


Kommentarer:
Postet av: gretashobby

Så tøff den vart. Og så fort det ahr gått å strikke den. Eg kjem ikkje til å kjøpe det garnet der frivillig mer. Og no har den blitt brukt til noko fornuftig. Vart ei veldig fin lue av det. Ja i dag er det flott ver. Har vore særs aktiv etter treninga. Sjølv om eg hadde ein fl start på dagen. Kos deg og nyt sola. stor klem

13.08.2015 @ 13:24
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

gretashobby: Kjenner at det ikke er verdens beste garn å strikke med, nei. Men til lue gikk det greit. Og det har fine farger, selv om det var umulig å få to like sokker.

Så kjekt at dagen ble bra til tross for dårlig start. Nyt solen du også!

13.08.2015 @ 13:42
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Sommertid

Samme erfaring har jeg av garnet. Ikke mye tess, men et fint tubeskjerf fikk jeg til av det.

Så at du fikk til en fin lue, ble jo en bra slutt på " elendigheta"

Håper dere får en fin helg, med litt sol !

13.08.2015 @ 17:59
URL: http://sommertid1.blogspot.no
Postet av: mimouna

Sommertid: Garnet var helt greit til en lett lue, og da kom fargene til sin rett også.

Litt sol hadde vært deilig nå. :)

13.08.2015 @ 19:31
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Sylke

Det var nok bedre med ull, ja... Luen ble fin! Jeg har brukt Drops delight til hekling, og var kjempefornøyd. Har heklet en hel jakke med det! Har ikke prøvd å strikke med det ennå.

13.08.2015 @ 20:12
URL: http://lysstreif.blogspot.no/
Postet av: mimouna

Sylke: Ull er definitivt best. :)

Kjekt at du har positive opplevelser med garnet. Det kommer nok mye an på prosjekt og teknikk, så kanskje dette garnet fungere bedre til hekling da.

13.08.2015 @ 21:20
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Felisi

Herlige luer! Jeg la faktisk opp til en sokk i dette garnet forleden dag men det var så pyton å strikke med at jeg rekket opp igjen. Kanskje jeg må bruke arvegarnet mitt til luer jeg også. :) *copycat*

01.09.2015 @ 14:37
URL: http://felisi-felisi.blogspot.no
Postet av: mimouna

Felisi: Luer er tingen! Da slipper du å bekymre deg over de tynne partiene i garnet også. Ikke gøy å strikke sokker i pyton-garn, og så går det hull med en gang.

02.09.2015 @ 08:47
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits