Sjalusidrama! 

Da var moroa over, og Mariusputen er ikke lenger på toppen av Ravelry-framsiden. (Du finner den fortsatt hvis du scroller.) Antall nye treff stoppet brått opp da bildet rykket nedover, men jeg fikk altså 179 hjerter og over 2200 besøk på et par hektiske dager. Helt sprøtt og litt surrealistisk. Men absolutt gøy!

 

Den grå Mariusputen, som jeg selv synes er finere, fikk 2 hjerter. Eller, de hadde den faktisk fra før. Jaja. Eksponering er tydeligvis Alfa og Omega. Her kan jeg ikke skylde på fotograferingen heller, siden bildene er så godt som identiske. Harry Sjiraff pryder begge. 

 

  

Og når vi snakker om Harry: Den kjepphøye sjiraffen mente jo at det var HAN som var blikkfanget. Og det ser ut til å stemme. Fikk flere kommentarer av type: -"Fin pute. Jeg ELSKER sjiraffen!!!"

 

 

Ser at oppskriften har fått seg en liten oppsving også, det var plutselig mange som la den i køen sin. Og da snakker vi fortsatt sjiraff og ikke pute. 

 

Slikt går ikke upåaktet hen. Noen ble mektig provosert av at en nykommer våget å utfordre hennes autoritet og rolle som frontfigur. Så Kiweke krevde straks og øyeblikkelig en ny fotorunde. 

 

  

 

Tja, hva skal man si? Minst mulig er kanskje det klokeste. Harry slapp fra det med helsen i behold, selv om han føler seg litt trakket på. Man utfordrer ikke Kiweke ustraffet! Heldigvis ser det ut til å ha roet seg nå. 

 

 

God helg! 

 

 

 


Kommentarer:
Postet av: Sommertid

Oi da, her gikk det hardt for seg, får håpe de blir mer venner etterhvert . Fine figurer begge to og putene er fine å ha i sofa og stoler.

Rart med hva som kan skje med litt oppmerksomhet altså, nå har du fått erfaring med det også !

Ha ei forts fin helg :-)

15.08.2015 @ 14:53
URL: http://sommertid1.blogspot.no
Postet av: mimouna

Sommertid: Tror jeg satser på å holde dem adskilt. ;)

Veldig morsomt å få sine 5 minutter i rampelyset, ja. Og litt snodig at det ble med akkurat den puten. Har strikket mye annet jeg har vært mer fornøyd med, uten at det har fått tilnærmet like mye oppmerksomhet. Men sånn er det, ting drukner i mengden på Ravelry. Det er nok litt tilfeldig hva som blir lagt merke til.

Fortsatt god hel til deg også!

15.08.2015 @ 15:16
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Huldr

Huff da, sjalusi er ikke til å spøke med! Jeg tror også det er mye tilfeldigheter med i spillet når det gjelder "berømmelse"- eller kanskje det er noe med "rett sted til rett tid". Jeg synes også den grå puta er finest, men så var nok sjarmfaktoren til Harry også medvirkende :-)

15.08.2015 @ 16:15
URL: http://www.byhuldra.blogspot.no
Postet av: mimouna

Huldr: Harry var med på begge putebildene, han. Men det skyldes nok kanskje at den turkise ble publisert på rett tid, akkurat da de valgte ut prosjekter.

Harry sjarmerer de fleste, det samme kan ikke sies om Kiweke. Tror jeg får noen utfordringer med de to videre. ;)

15.08.2015 @ 16:44
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Huldr

Å ja, det var jeg ikke klar over! Men det var nok som du sier at den ble publisert på rett tid.

Kiweke har i alle fall personlighet, og hun er en myndig dame :)

15.08.2015 @ 16:55
URL: http://www.byhuldra.blogspot.no
Postet av: gretashobby

Hehe. Det gjelder å vere på rett sted til rett tid. Det gjelder vel det meste. Og når noen ser noe dei liker og så ser flere det og så baller det på seg. Gøy å ha mange som kommer innom siiden din da. Liker det eg også. Men litt rart når ein har 1200 ein dag og 150 neste. Men sånn er det bare

Kiweke er no ho som har vore der lengst da. Så er ikkje så rart ho vart litt sjalu hehe. Men no får dei ta seg saman å verte gode venner. Håper dei finn ut av det. Hilse Klumpen fra meg og sei han får snakke med dem. Nyt lørdagskvelden klem

15.08.2015 @ 18:50
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

gretashobby: Ikke alltid like lett å bli klok på hva som skal til for å få mange besøk, nei. Men gøy når det skjer!

Satser på at det blir ro i heimen nå, Klumpen har fått oppdgraget som fredsmegler. Han har taklet Kiweke tidligere også. ;)

16.08.2015 @ 10:04
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits