Bandana Cowl

Jeg strikker av arve-garn for tiden. Har en lett blanding av nøster fra Erica, Greta og Strikkepanja liggende framme. Satser på å bruke det opp, istedenfor å legge det på loftet. For det er når jeg ser garnet at ideene popper opp. Ligger det pent lagret skal det mer til for at jeg plukker det fram igjen. 

 

Jeg fikk et helt nøste + en liten rest Pickles Tweedy i fargen "Værbitt!" fra Greta. Og da valgte jeg å strikke en ny Bandana Cowl. Har brukt dette mønsteret før, men denne gangen valgte jeg å kopiere en annen raveler som hadde forlenget forstykket. Det ble i grunnen bra, halsen ble stor og god. Brukte pinne #5.5 og 76 gram.

 

  

Skal skylle den opp og blokke den litt, for spissen vil hele tiden vippe oppover. Eventuelt lager jeg en liten dusk for å tynge den ned. Ser at noen har felt på annenhver omgang for at den ikke skal få den "tutten" nederst, det tror jeg er smart. 

 

  

Bankraner-selfie.  ;o)

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/bandana-cowl-2 

 

  

Sånn ser den ut bakfra. Garnet er entrådet og litt sånn tykt/tynt i spinningen. Men egentlig godt å strikke med.  Og det klør ikke, i alle fall ikke på meg. Men det er jo ren ull, så noen vil nok sikkert synes at det blir for grovt. Kan gi en liten oppdatering når jeg har vasket halsen, spent på om den blir mykere da. Så langt liker jeg i alle fall garnet. 

 

Det er søndag og varmt, men fuktig ute. Vi får se hva dagen bringer. :o)


Kommentarer:
Postet av: gretashobby

Den vart da fin. Eg likte ikkje det garnet eg da. Og syns at det klødde hehe. Men eg vasket det ikkje. Det var eit oppdrag det vart brukt til. Sikkert lurt å gjøre spissen litt mer rund ja, slik at den ikkje vipper opp.

No skal vi ikle oss regnklede og ut å gå i plakregnet. Gøy det også. Nyt dagen inne eller alt etter kva ver du har. klemmen

16.08.2015 @ 11:22
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

gretashobby: Da skal jeg gi rapport når halsen er vasket. :)

Tror vi har samme vær. Men jeg har blitt forkjølet, så da holder jeg meg inne. Får finne ullsokker og et varmt skjerf, så går det vel over.

Kos dere på tur i regnet!

16.08.2015 @ 12:04
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits