Nummer tre 

Jada, samme mønster igjen. Men nå er det snart slutt på det koksgrå Silja-garnet.  :o)

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/inversions-3 

 

  

Det blå-lilla er arvet. Jeg fikk ca 1/2 nøste. Mykt og godt, men det hadde faktisk tovet seg på nøstet! Jeg måtte dra tråden løs. Og dette skal liksom være superwash strømpegarn. Tror det egner seg bedre til lue, og går for håndvask. Fargene ble veldig klare og fine mot koksgrå bunn. 

 

 

For de som er på Ravelry anbefaler jeg å sjekke ut kommentarer når du bruker et garn du ikke kjenner til fra før. Her er siden for garnet jeg brukte: 

http://www.ravelry.com/yarns/library/knit-picks-essential-multi Flere skriver at det tover i vask, og at sokkene fort blir slitte. Så da er det greit å strikke noe med mindre slitasje. Jeg bruker denne funksjonen FØR jeg kjøper garn også. Får det dårlige vurderinger, velger jeg heller noe annet. Garn som nupper mye er for eks skikkelig turn off. 

 

  

Knit Picks-garnet funket helt fint til lue. En litt uventet "bonus-effekt": Det er mykere enn Silja, så luen legger seg i fine folder.

 

  

Her venter vi på malere, huset skal få seg to nye strøk. Så nå bor vi i "akvarium", med stillas utenfor alle vinduene. Jaja. De kan jo få seg en strikkeleksjon mens de maler, da.  

 

 

Ha en fin dag! 


Kommentarer:
Postet av: guri

SÅ mange luer du har strikket i det siste! Og SÅ fine dem var alle sammen! Nå fikk jeg litt kløe i fingrene etter å strikke luer igjen, kjenner jeg. Takk for inspirasjon :)

Klem fra meg

08.09.2015 @ 12:21
URL: http://hjertego.blogspot.no
Postet av: mimouna

guri: Luer er gøy, og nå er det vel snart tid for dem igjen. Så bare sett i gang! (Sier hun som strikker luer året rundt, hihi.)

08.09.2015 @ 12:27
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Sylke

Også denne luen er fin! Lurt å sjekke garn på Ravelry. Ellers får man jo fort egne erfaringer :)

08.09.2015 @ 15:35
URL: http://lysstreif.blogspot.no/
Postet av: mimouna

Sylke: Ikke alltid jeg er enig i det som står på Ravelry, men det gir ofte en grei pekepinn. Noen garn ser det ut som om folk enten elsker eller hater, så det er jo greit å gjøre opp sin egen mening også. Men når for eks "alle" skriver at et superwashgarn tover i vaskemasjinen, så velger jeg å tro på det og vaske for hånd. ;)

08.09.2015 @ 17:13
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: gretashobby

Eg tror eg heller får spørre deg eg da om eg er usikker på eit garn. For er det noen som virkelig ha greie på garn, så må det vere deg.

Fin lue dette også. Du har da masse flotte luer. Tror nok at eg kunne brukt mye tid på Ravelry, men tar ikkje sjangsen. Bruker nok tid på nettet som det er:)

Lykke til med malingen . Passer perfekt i dette veret her. HA ein fin dag elelrs. klemmen

09.09.2015 @ 09:43
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

gretashobby: Jeg har i alle fall prøvd mange forskjellige garn. ;)

Synes Ravelry sparer meg for tid, jeg. For det går veldig kjapt å greit å bla tilbake i egne prosjekter og finne igjen notater og info. Og jeg har spart meg for mye arbeid ved å lese andres erfaringer med garn og mønster. Skriver for eks mange at et plagg er lite i størrelsen så kan jeg tilpasse det jeg selv strikker, og viser det seg at mønsteret har mange feil, dårlig passform eller andre problemer, så velger jeg det bort og finner noe annet.

Sitter i "akvarium" her nå, det monters stillas og bannes på polsk rett utenfor vindet. Noen fikk seg visst en blånegl.

09.09.2015 @ 10:21
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits