Mysterie-strikkNytt år og nye muligheter, så jeg meldte meg på et mysterie-strikk. 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/an-enchanting-mystery 

 

  

 

Å strikke mønster på pinne #2.5 var faktisk ikke så ille, og dette var gøy! Jeg endte opp med Sisu, siden det var det eneste garnet jeg hadde mange nok farger i, og som gav riktig strikkefasthet. 

 

 

Men dessverre. Vottene mine endte opp i froskedammen. Jeg pleier å jukse litt, og vente med å bestemme fargene til jeg har sett noen ferdige prosjekter. Men denne gangen skulle jeg være flink og strikke cluene etterhvert. Det gikk jo ikke særlig bra. Fargekombinasjonen var til å bli sjøsyk av, og da var det ikke morsomt mer. Gidder ikke strikke ferdig noe som ikke kommer til å bli brukt, det er mye arbeid på de vottene. 

 

Mønsteret i seg selv er flott, har sett mange lekre varianter på Ravelry. Men jeg kjenner at jeg er ferdig med disse vottene nå. Så da blir det en annen variant.

 

  

Når jeg ser bildene, lurer jeg på hva i alle dager jeg tenkte på, eller med, da jeg plukket ut fargene. Greit nok at det var dårlig lys, men likevel. 

 

Garnet blir nøster igjen, og får en ny sjanse. Det er en av de tingene jeg liker med strikking. Man kan (stort sett) alltid rekke opp igjen og prøve på nytt. Og da får man jo nyte garnet to ganger, hehe. 

 

 

Nå snør det her. Kanskje det blir ordentlig vinter i Bergen? Vi får se. 

 

 

Ha en fin onsdag!

 

 


Kommentarer:
Postet av: gretashobby

Kjedelig å rekke opp syns eg da. Men når man bommer med fargene så er det nok best. Du får lage noe helt anna da. Du finner nok noe å bruke garnet på. kos deg med strikking ikkje lag frustrasjon. Klem

13.01.2016 @ 12:02
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: Sylke

Jeg tror jo at noen hadde likt fargene... ;) Men nå er det jo allerede gjort. Du finner sikkert på en annen løsning, lykke til :)

13.01.2016 @ 21:26
URL: http://lysstreif.blogspot.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits