Buff II 

Denne likte jeg bedre, for den ruller seg ikke i det hele tatt. 120 masker og pinne #3.5. Garnet er Pickles Merino Extra Fine, utrolig nok fra HUV-pakken. Hun som sendte det hater beige. Heldig for meg!  :o)

 

  

Det første nøstet var helt perfekt, men nøste nummer to hadde partier som var helt oppflusset og måtte klippes vekk. Så da gav jeg meg halvveis i nøstet. Brukte 63.5 gram. 

 

  

Hulda er modell igjen. 

 

 

Håper alle kom trygt fra møtet med Tor i går. Vi slapp billig fra det, det blåste nesten ikke her hos oss. Men andre var mindre heldige. 

 

 

God helg!


Kommentarer:
Postet av: gretashobby

Flott buff dette også. Heldig du er da som fikk så fint garn. Bortsett fra det nøstet som ikkje var noe serlig da. Beige er jo fint det. Ikkje alle som passer i det, men denne passer nok til dei fleste. Så bra at dere slapp veldig bra unna. No snør det godt her, men det er våt snø så det blir ikkje noe av det, foreløpig. Vi får sjå i løpet av natta. Fin kveld i heimen klem

30.01.2016 @ 18:00
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

gretashobby: Våt snø her også, og torden i det fjerne. Så da blir det muligens en nettfri kveld. Jaja, man har i alle fall strikketøyet. :)

Beige er litt kjedelig, kanskje, men en grei farge som går til det meste. Tror jeg holder på å få buff-dilla. Trenger noe nytt å strikke nå.

God kveld til deg også!

30.01.2016 @ 20:11
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Hanne

Enda en flott Buff fra deg. Synes fargen var kjempe fin jeg :-)

01.02.2016 @ 21:49
URL: http://www.hannesinside.blogspot.com
Postet av: mimouna

Hanne: Takk! Beige passer jo til det meste, en grei og nøytral farge.

03.02.2016 @ 22:22
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits