Puselue 

- Mjau?

 

  

- Hva er nå dette da?

 

  

- Naaaa. Kjeeedelig. Men hva er det som lukter så spennende her borte, tro? 

 

  

Hulda har altså fått nok en lue. Her har jeg brukt opp to HUV-garn + litt pusete akryl og et lite nøste tykk, hvit akryl fra loftet. HUV-garnet var det hvite nøstet med SparGarn og resten av det rosa OnLine-nøstet. 

 

Vanligvis ville jeg vært superhappy over å ha brukt opp så mye grums og grams. Men jeg synes 3D-effekten i dette mønsteret ble så fin. Så jeg gremmes over at alt garnet er syntetisk. Egentlig skulle luen vært strikket i Pus fra Du Store Alpakka. DET hadde blitt lekkert! 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/3-timers-lua (link til gratis oppskrift på prosjektsiden.  :o)

 

  

Diger snøball-dusk!  :o)

 

Det var et mareritt å strikke med tre tråder som ikke ville holde seg samlet, så jeg brukte mer enn tre timer på luen. Dessuten gikk jeg tom for SparGarn før luen var lang nok. Så da måtte jeg være litt kreativ på toppen. Det synes heldigvis ikke. Men jeg er litt skeptisk til om ett nøste Pus er nok til en voksen lue, siden det også har en løpelengde på 100 meter/50 gram. Tror jeg ville kjøpt to nøster, og laget pulsvarmere, pannebånd eller noe annet av restene. 

 

Luen min veier 105 gram, og jeg brukte pinne #7. Den er litt liten til et voksent hode. Mønsteret trekker seg veldig sammen, så vær obs på det hvis du synes at 75 masker på pinne #8 høres mye ut. 

 

  

- Er du nå der med det kameraet igjen? Privatliv, takk! Mjau!


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits