Korketrekkere

Endelig hverdag igjen! Det var faktisk litt godt å våkne av vekkerklokken, smøre matpakke og sende Klumpen avgårde på skolen. Han gledet seg til å treffe kompisene igjen, jeg gleder meg til å få litt orden i sakene på hjemmebane. Vaskemaskinen er alt i gang, og nå skal hybelhaniner og LEGO-klosser angripes med støvsugeren. Eller, jeg får vel heller plukke opp de dumme klossene først. Sånn for husfredens skyld. 

 

 

 

Det ble et nytt par av korketrekker-sokkene. Denne gangen i en tråd grå Sisu og en tråd lillamelert Silja. Pinne #4, og 44 masker. Silja-garnet var opprinnelig en halvferdig sokk + to små restenøster arvet fra Greta. 

 
 

 

De ble tykke og gode. Litt korte bråt, jeg var redd for å gå tom for garn. Det gjorde jeg også. Måtte spe på med ca en meter grå Silja på den siste hælen. 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/corckscrew-socks

 

 

 

 

Apropos hæler, så laget jeg en ny variant på disse. De er rett og slett strikket med en vanlig tåfelling. Funket bedre enn "ballong-hælene" på det forrige paret.

 


 

 

Savner nok en kile for bedre passform, men de sitter greit på mine føtter. 

 
 

Dette er en veldig enke måte å strikke tå-opp-sokker på. I alle fall hvis man ikke er spesielt høy over vristen. Det eneste som er litt irriterende, er at man må beregne garn til hælene. Så det kan være litt vanskelig å få brukt opp alt. Man vil jo ikke risikere å få litt for lite til slutt. 

 

 

 

Uken startet med tåke og gråvær. Men da er det jo greit å få gjort litt innendørs. Får skride til verket!

 

 

Ha en fin mandag!

 

 


Kommentarer:
Postet av: gretashobby

Hei. Ingen kommentar her det var da merkelig.med så fine sokker. Og så flott arvegarn da hehe. Huskerr nesten ikkje dette garnet. Du må ha ein god hukommelse som hugser kven garnet kjem fra. Eller har du ei kasse med Greta garn? hehe.

Vart da greit ver i Bergen på mandag da. ganske så fint når vi var der hvertfall.

Ha ein god dag videre vennen. klem

06.04.2016 @ 09:37
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

gretashobby: Hehe, en kasse med Greta-garn hadde gjort seg! Jeg hadde en pose med den halve sokken + resten av garnet i, så da var det lett å plassere "skylden". ;)

Likte bedre hælen på dette paret.

07.04.2016 @ 12:36
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits