Dilla!

Teppet mitt vokser jevnt og trutt. - Bare EN omgang til! har blitt byttet ut med - Bare EN lapp til! Og mange lapper små blir til slutt et helt teppe. 

 

Kassen min med Babyull bestod av ca 70% rot og skrot, en diger vase av smårester i all verdens farger. Den stod innerst og underst i klesskapet mitt, og jeg ble smådeppa hver gang jeg tok av lokket. Tanken på at akkurat dette garnet hadde potensiale til å bli noe fint var temmelig fjern.

 

MEN - nå inneholder kassen nesten bare hele nøster, og alt det andre holder på å bli til sirkler. Det er så gøy at jeg ikke klarer å stoppe. :)

 

Har begynt å fable om å "rydde" i de andre garnsortene på samme måte.

 

  

 

Da har jeg faktisk heklet mer enn halvparten av sirklene! Den som setter seg på sovesofaen nå, lever ikke lenge! *skummel*

 

 

Jeg har funnet meg en ny strategi også: Alt garnet er sortert etter mengde. Så bruker jeg først opp smårestene. De får følge av to farger fra de større nøstene. Prøver å lage så ulike kombinasjoner som mulig. Disse lappene blir lagt til side, og fordelt utover hele teppet. De fargene jeg har mye av, blir blandet til slutt. De danner "bunnfargen" i teppet. Så nå satser jeg på å få ferdig en ny haug med lapper, og så blir det å pusle dem sammen. Får ta det når jeg er alene hjemme.  :o)

 

 

 

 

Jeg fikk påfyll av restegarn i posten også! Overraskelsespakke fra Felisi! 

 

 


 

 

Lanett i farger som passet supert med de jeg har fra før. Det svarte får bo i garnkassen min så lenge, men de andre nøstene er alt i ferd med å bli heklet opp. Tusen takk, Felisi!

 


Da er det vel bare å fortsette, da.

 

 

Ha en fin torsdag!

 


Kommentarer:
Postet av: Guri

Imponerende! Og så fint som det blir! Jeg synes sånne tepper er så fine, men har ikke tålmodighet til å hekle ett selv. Men du satte meg på tanken å lage babyteppe med slike lapper... hmm..... kan du si meg hvor du fant oppskriften?

Stå på og lykke til videre! Klem

14.04.2016 @ 16:01
URL: http://hjertego.blogspot.no
Postet av: mimouna

Guri: Takk! Har egentlig ikke tålmodighet til slikt jeg heller. Men plutselig var det gøy!

Her er oppskriften: http://solgrim.blogspot.no/2009/06/sirkel-i-kvadrat-circle-in-square.html

18.04.2016 @ 12:07
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: gretashobby

Så gøy da og så kjekt med overaskelse i posten. Skjønner at du er heilt oppslukt og koser deg masse og det er bra det. Det ser ut som du får det til lekkert også. Kjekt å følge med korleis det blir. klem

14.04.2016 @ 17:57
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

gretashobby: Veldig kjekt med flere farger. Nå må jeg kanskje begynne å strikke småplagg for å produsere flere rester. Eller så må jeg "stjele" av de hele nøstene mine. Dette teppet SPISER garn!

18.04.2016 @ 12:09
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Marianne

Det er såå gøy å se teppet ditt vokse. Det blir virkelig kejempeflott.

15.04.2016 @ 22:21
Postet av: mimouna

Marianne: Takk" Det er gøy å hekle på det også. Rene puselespillet å finne ut hvor de ulike sirklene skal være. :)

18.04.2016 @ 12:13
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits