Den som leter

finner gjerne noe helt annet. Jeg var nemlig på jakt etter mer garn til hekleteppet mitt. Istedenfor fant jeg en pose med arvede UFO-er. 

 

  

 

Den opprinnelige eieren må nok ha blingset litt, for det er god plass til begge hendene mine inni EN vott. Og rom til minst tre tomler i vottetommelen. Dessuten er de i korteste laget til Klumpen. Det er vel flere gode grunner til at de ikke ble ferdigstilte. 

 

  

 

Men garnet er fint. Og jeg begynner faktisk å kjenne på at det er LENGE siden jeg strikket sist. Faktisk har jeg ikke tatt i en strikkepine side 18. april, da jeg gjorde ferdig den siste enhjørningen. Det går jo ikke an! På tide med en liten heklepause. Så får vi se hva ballongvottene blir omskapte til. Jeg har en plan!  :o)

 

  

 

Ellers ble heldigvis gjensynet med kong Vinter kortvarig. I dag har vi nydelig sol! Bare synd Klumpen har smittet meg med forkjølelse og sår hals. Vi har ikke vært utenfor en dør siden torsdag, sukk. Satser på at han er i form til å gå på skolen igjen i morgen. 

 

 

Ha en fin søndag!


Kommentarer:
Postet av: gretashobby

God morgen. Det var litt av noen votter. Skjønner godt at dei ikkje vart fullført ja. Er hvertfall ikkje min ufo hehe. Og godt var det.

Det blir spennende å sjå kva du tryller frem av dette garnet.

Så synd at du har fått vår forkjølelse det er ikkje eltt å bli kvitt. Men håper at Klumpen kommer seg på skolen i dag. HA ein fin dag okke som. klem

25.04.2016 @ 09:11
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

gretashobby: God morgen!

Nei,denne UFO-en kom ikke fra deg. Men nå har den i alle fall landet, og det kjekke med sånne UFO-er er jo at de kan gjenoppstå som noe helt annet.

Klumpen er på skolen, og jeg har bomull i hodet i dag. Så det blir nok en litt sløv mandag. Vondt i bihulene, det er noe herk. Får finne noe som ikke krever for mye tankearbeid, så går det nok bra. :)

25.04.2016 @ 10:50
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits