Regn, regn...

          REGN

         (Sigbjørn Obstfelder)
       
          En er en, og to er to -
          vi hopper i vand,
          vi triller i sand.
          Zik zak,
          vi drypper på tag,
          tik tak,
          det regner idag.
          
          Regn, regn, regn, regn,
          øsende regn,
          pøsende regn,
          regn, regn, regn, regn,
          deilig og vådt
          deilig og råt!

          En er en, og to er to -
          vi hopper i vand,
          vi triller i sand.
          Zik zak,
          vi drypper på tag,
          tik tak,
          det regner idag.

 

 

 

 

Varmerekord, opp mot 29 grader, lovet værmeldingen. Sannheten er noe helt annet. http://www.bt.no/nyheter/lokalt/--Vret-oppforer-seg-uvanleg-3605575.html

Det regner! Lummert, vått og grått. Så de fine bildene jeg skulle ta ute i hagen ble det ikke noe av. Da får man gjøre det beste ut av det innendørs.  :o) 

 


 

 

 

Ny genser på pinnene, Aftur i Lettlopi fra Island. Har strikket i dette garnet før, men kan ikke huske at det var SÅ grovt. Det stikker gjennom buksen når jeg har genserbolen liggende i fanget, og jeg plukker stadig ut kvist og kvast fra tråden. Innimellom må jeg reise meg og riste bort rusk og rask fra klærne, så hybelkaninene under sofaen ligger lunt og godt i islandsk høy. Det naturbrune var verst, de fargete nøstene er omtrent som Fritidsgarn, bare tynnere. 
 

 

 

 

På den positive siden går det kjapt på pinne #4.5. Snart ferdig! Og så får vi se om et Milo-bad og en runde med tøymykner kan utrette underverker. 

 

Det ligger visst noe under boken også. Tro hva det kan være?

 

 

Fortsettelse følger! Og nå klarner det visst opp ute også. En solstråle titter inn vinduet. 

 

 

 

Ha en fin tirsdag!


Kommentarer:
Postet av: gretashobby

Eg har strikket en genser eller nei to gensere i det garnet. Og eg likte det ikkje. Men eg har aldri vaska plagga, så det kan hende det blir mjukere da. Eg likte hvertfall ikkje å strikke i det.

Sjå der du, du har nye hekla dings. Du altså. Regnet sluttet ganske tidlig.Men sittet inne å strikket lang fletekant. Trpr aknskje det blir verandaen no i kveld. Først litt middag. ha ein fin kveld snuppa mi

31.05.2016 @ 15:52
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

gretashobby: Nå ligger genseren til tørk, så får vi se hvordan den blir. Vondt å strikke mønster med, for garnet lugger veldig. Blir ujevnt uansett hva jeg gjør. Men det blir såpass loddent at det ser noenlunde OK ut uansett.

Værer ble heldigvis bedre utover ettermiddagen. :)

01.06.2016 @ 12:45
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: marit

...og jeg liker både lopi og lettlopi veldig godt! Det er lurt å skylle det opp når palgget er ferdig strikka, og så blir det bare mykere og mykere i bruk:-) Aftur er en kjempefin genser!

31.05.2016 @ 23:12
Postet av: mimouna

marit: Har vasket genseren med shampo nå, så vi får se. Synes det blir mykere, men det er fortsatt et klø-garn. Får ta på en pologenser eller skjorte under den, det er jo uansett ikke et plagg man bruker rett mot huden.

Mange fine mønstre på de islandsgenserne, ja! :)

01.06.2016 @ 12:48
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Marianne

Her trengs det tydeligvis en oppdatering for det ble strålende vær etter at dette innlegget var gått i "trykken". Flott genser du strikker til vinteren.

31.05.2016 @ 23:32
Postet av: mimouna

Marianne: Ble fint utpå ettermiddagen, ja.

Genseren er til niesen min. Hun har kjøpt seg tre kits med Lopi/Lettlopi, og tante har fått strikkejobben. :)

01.06.2016 @ 12:53
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Rannveig

Jeg strikket genser i léttlopi til pjokken min på (da) 6 år i fjor høst. Den brukte han omtrent daglig gjennom vinteren. Den er blitt myk og god og er like fin. Eneste han klagde på innimellom var at det stakk i halsen. Halsen strikket jeg i abuelita tykk merino fra pickles, så stikke gjorde den nok ikke der ihvertfall. Jeg har innsett nå at tidene med ren ull til han er forbi, så nå blir det ikkestikkegarn som han sier selv.

03.06.2016 @ 13:07
Postet av: mimouna

Rannveig: Synes det er forskjell på farger/partier på Loopi-garnet, noen er grovere enn andre. Men hun som skulle ha genseren er heldigvis fornøyd. :)

Rart det med unger, enten "bruker de opp" plaggene, eller så vil de ikke ha dem på seg i det hele tatt. Kjekt når noe blir ny favoritt!Tror de noen ganger sier at ting klør bare fordi det er et effektivt argument. De er lure!

03.06.2016 @ 16:16
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits