Hanefot-suppe 

 

Solen og varmen fikk hanefoten til å skyte i været i rekordfart! Før gressklipperen gikk til angrep, plukket vi en liter av de minste og lyseste bladene. De endte i gryten!

 

  

 

Oppskriften kommer fra Hobbyvenn sin blogg. Vet ikke hvor mange av dere som har vært med lenge nok til å huske henne, men hun var en fantastisk person, og kjempedyktig med all slags håndarbeid, i tillegg til matlaging. Dessverre døde hun alt for tidlig, det er to år siden nå. Veldig rart å gå inn på bloggen hennes og lese nå i ettertid. 

 

  

 

Suppen er enkel å lage, og veldig god. Her ligger oppskriften, hvis noen vil prøve: http://hobbyvenn.blogspot.no/2007_05_01_archive.html

 

 

  

 

Middag! Og god helg!  :o)


Kommentarer:
Postet av: gretashobby

Har aldri hørt om denne planten og dermed ikkje grøten heller. Den er kanskje ekstra sunn også den da?Såg spennede ut.

Skal til Bergen til helgen. Og da har eg jo ein kabal som skal gå opp. Veit ikkje enno om eg rekk å treffe deg. Og om du har anledning. I tilfelle blir det fredag fra 12-15 en sted. Er redd det blir hektisk, men du skal få høre nermere. Klem

12.06.2016 @ 08:21
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

gretashobby: Det er ikke grøt, det er suppe. ;)

Hanefot heter vel egentlig skvallerkål, og du har helt sikkert sett den. Den vokser overalt!

Fant denne siden som skriver litt om næringsinnhold: http://hageoghus.blogg.no/1344241360_spis_ugresset.html (Du må scrolle litt)

Da snakkes vi nærmere angående helgen. :)

12.06.2016 @ 13:00
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits