Inspirasjon i varmen 

Jeg lærer visst aldri, for jeg prøvde å sette meg ut i solen med strikketøy og bok i dag også. Det er jo alt for varmt! Endte opp med å luke ugress i skyggen istedenfor. Men aldri så galt, det trengtes jo absolutt, det også. 

 

  

Stemorsblomstene stortrives, kan ikke huske at de har blomstret så villig andre år. Får prøve å redde noen frø fra disse her, og plante neste vår. 

 

Det blå spøtet er bolen til en Mariusgenser til Klumpen. Den gamle er nesten utslitt, den har jammen vært flittig brukt. Og så vokser jo gutter i den alderen som ugress. Størrelse xs med ekstra lengde, hjelp! Han er den høyeste av guttene i klassen, så han burde vel kanskje fått et nytt kallenavn. Eller nei, han ER klumpen min uansett.  :o)

  

 

Bøkene fikk jeg i gave. Lykke! Klompelompe-kalenderen har jeg sett på flere ganger, og lurt på om jeg skulle kjøpe. Og jeg er på jakt etter et nytt teppemønster, så da passet jo den andre boken også perfefekt. Skal bla grundig gjennom dem på jakt etter neste prosjekt. Må ha litt å variere mellom, er litt sulteforet på småprosjekter for tiden. Så kanskje det blir en lue mens jeg funderer på hvilket teppe jeg skal strikke. 

 

 

 

Nyt sommeren!  

 

 

 


Kommentarer:
Postet av: AnnetteK

Kos deg med flotte bøker, i sola eller skyggen. Det er godt å sitte i sola, men det kan jo bli litt varmt også. Jeg holder stort sett ut i 10 min, så må jeg sitte i skyggen, ellers koker bare hodet....

14.06.2016 @ 17:50
URL: http://annetteksin.blogspot.com
Postet av: mimouna

AnnetteK: Tror jeg trives best i skyggen, da virker hodet best. ;)

22.06.2016 @ 07:46
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: gretashobby

Det er vel bøker eg og kunne tenke emg. Er så mye bøker eg kunne tenke meg. Men altså, det er ikkje enkelt å strikke mørkt ute i sola. Men eg skal innrømme at når eg strikket svart , ja så satt eg under parasollen. Og det gjorde eg jammen når eg starta på kjolen i dag også. hehe

Nydelig blomster og det er også deilig å vere ute uansett kva ein gjer. Så det går bra. Klem herfra

14.06.2016 @ 17:59
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

gretashobby: Det ble visst inne-strikkevær fortere enn vi hadde håpet og trodd. Men sånn er det med norsk sommer.

22.06.2016 @ 07:48
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits