Kronen på verket

 

 

Vi måtte ta bilder utendørs, lengst mulig unna Kiweke. Hulda har nemlig fått seg royal hodepynt. 

 

 


 

 

Det synes ikke så godt på bildene, men dette er skikkelig bling-bling. Ekte akryl med med metalltråder. Det ble kjøpt på ferie i Lübeck for noen år siden. Og så ble det bare liggende, siden jeg ikke ante hva jeg skulle gjøre med et nøste gullgarn på 45 meter. 

 

 
 

Jeg fikk brukt opp "hele" 19 gram, har fortsatt et lite restenøste igjen. Skikkelig guffent garn å jobbe med, for det var strikket som en tynn I-cord. Og endene raknet bare man så på dem. Måtte lage knuter for at hele greien ikke skulle gå i oppløsning. Så endene er ikke festet på vanlig måte, de måtte sys fast med sytråd til slutt. 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/circlet

 

Oppskriften er veldig enkel, så kanskje jeg prøver igjen med et bedre garn. Da går jeg nok for flere masker og/eller tykkere garn og pinner også, så det blir mer som et pannebånd. Egentlig skulle kronen strikkes på pinne #3, men det ble veldig puslete og smalt. 

 

 

 

Ny sommerdag i Bergen, etter at det regnet i natt. Veldig praktisk ordning, akkurat det. Så fikk blomstene litt vann også.

 

 

Ha en fin torsdag!


Kommentarer:
Postet av: Greta

Huff så ekkelt garn det hørtest ut da. Håper du kaster resten da. HAdde laga til ein Stor pose med restegarn til deg. Får sette den i skapet til neste tur. Der er ikkje akryl garn, det er garnatert hehe.

Lag ei ny krone du med anna garn. Kan bli fint det. Her kom det ei mini byge isted da vi skulle sykle nedover. Men det var ei puslete byge. Eg vil ikkje ah regn i Bergen no i helgen. Får håpe det beste. Ha ein fin dag i morgen og god helg. vennen kjempe klem fra meg

16.06.2016 @ 18:08
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: Mimouna

gretashobby: Kaste resten? Kan du tro! ;)

Tror det blir flere kroner, kan se for meg at den blir fin i tykt ullgarn og tovet. Får prøve meg litt fram.

Vi får ta igjen både restegarn og annet neste gang du kommer til Bergen. Ikke alltid man rekker alt, men det kommer heldogvis nye sjanser. :)

22.06.2016 @ 08:23
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Sylke

Fint til en prinsesse... ;)

16.06.2016 @ 22:49
URL: http://lysstreif.blogspot.no/
Postet av: Mimouna

Sylke: Ja, helst en med tykt hår. For kronen stikker! Men prinsesser må vel tåle slikt, hihi.

22.06.2016 @ 08:24
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits