Rød Mariusgenser

Det går unna med Østlandsgarnet mitt! Håper ikke det er på tilbud fordi det skal gå ut, for det er et godt garn til mellomtykke gensere. Sistemann ferdig er en rød Marius i størrelse XS. 

 

 


 

512 gram på pinne #3 og 3.5. Jeg oppdaget til min store skrekk at det røde farget kraftig av da jeg brukte jo restene til prøvelapp på Vivid-teppet. Så da var gode råd dyre! Løsningen ble å fylle en stor balje med kaldt vann og en god dæsj eddik. Puttet genseren forsiktig nedi, og det gikk heldigvis bra. Den slapp ikke farge i det hele tatt, og det hvite forble hvitt. Genseren duftet eddik lenge etterpå, men det forsvant heldigvis med grundig lufting. 

 

Vaskemaskinen min nekter fortsatt å sentrifugere. Dvs, den sentrifugerer på slutten av vaskeprogrammene. Men den nekter å jobbe når jeg stiller den inn på kun sentrifugering. Kjempeirriterende, for det tar jo mye lengre tid å få strikkeplaggene tørre nå. Klemmer ut mest mulig vann i et badehåndkle, men det blir ikke like effektivt. 

 

  

 

Linsepusen kom selvsagt luskende da han så hva jeg holdt på med. Han har hatt en frustrerende sommer i år, katter er ikke så glade i regn. Men i dag koste han seg i solen.

 

 

 

 

- Mjau! Husk å ta bilde fra den beste siden min. 

  

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/15-11-marius-genser-rund-sal-2

 

Dette ble den siste røde genseren, jeg fikk ikke tak i mer garn. Men jeg har fortsatt igjen en god del blått og koksgrått. Så da må jeg bare finne ut hva jeg skal strikke av det.

 

 

Ha en fin fredag!


Kommentarer:
Postet av: Greta

Så flott den ble da. Har fått masse flotte gensere i sommer. Enormt som du har strikket. Godt at det har vore mye regn da :)

Vasker du ikkje strikkeplagg i maskina? Eg vasker aldri for hånd eg. HAr godt ullprogram på maskina. Da får du dem sentrifugert samtidig.

I helga er det fint ver her og da er det vel det i Bergen også. Da må må vi nyte veret. Klem

23.07.2016 @ 08:54
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: Mimouna

gretashobby: Takk! Dette ble visst den store genser-sommeren, hihi. Jeg som egentlig bare pleier å strikke småting.

Jeg har ullvaskprogram på maskinen, men det sentrifugerer ikke. Så da er jeg like langt.

Flott vær her nå, håper det er det samme hos dere. *klem*

23.07.2016 @ 16:45
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits