Sommer for en dag

I går plaskregnet det. I morgen er det også meldt øs-pøs. Og det blir visst lenge til sommeren titter innom igjen. Men i dag har vi sol!

 

  

 

Regnet og de lave teperaturene hadde tatt knekken på de fleste blomstene vi plantet. Men trioen i kroken hadde klart seg. 

 

  

 

Gressløken og den marokkanske mynten stortrives visst, de vokser nesten ut av bedet.

 

  

 

Samme med den spanske margeritten.

 

  

 

Og ugresset, sukk. Det er overgrodd overalt. 

 

  

 

Så den ene fine dagen i juli ble tilbragt med å luke. Litt usikker på om det var et smart valg, men det trengtes i alle fall. 

 

I morgen er det nok strikkevær igjen, men i dag jubler jeg for bringebærtorner i fingrene, skitt under neglene, og rød nese. 

 

 

Ha en fin sommerdag du også, uansett vær.  :o)


Kommentarer:
Postet av: Guri

Så herlig da det først blir fint vær! Det er bare å nyte! Vi har også hatt fint vær i dag. Jeg brukte den til å skure terrassegulv.Sikkert ikke det smarteste valget det heller ;) Håper du får flere fine dager utover sommeren!

20.07.2016 @ 20:33
URL: http://hjertego.blogspot.no
Postet av: mimouna

Guri: Herlig med litt sol! Nå har jeg gangsperr både her og der etter en skikkelig arbeidsøkt i hagen. Egentlig litt godt, for det har blitt mye sofasitting i det siste.

Fortsatt god sommer til deg også!

20.07.2016 @ 22:06
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: gretashobby

Hadde ein flott ver dag i går. var innom Bergen med båten ned og opp. Leverte tilbake jentene og gjekk i byen med fam nesten til båten skulle dra opp att. Spørs om eg må prøve å ta ein dagstur før eg reiser østover. Viss eg rekker det. Nydelig ver i dag også her. Hvertfall foreløpig. Håper det er slik hos deg også. Da kan du strikke ute. Uansett nyt dagen da

21.07.2016 @ 08:42
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

gretashobby: Bergen er flott når solen skinner! Godt vi får noen slike dager innimellom også. :)

23.07.2016 @ 16:43
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits