Lenge siden sist!

Jeg har ikke (gisp!) strikket en eneste lue siden i vår. Men så fikk jeg spørsmål om å prøvestrikke av en designer jeg har strikket for tidligere. Og luen så kjapp og grei ut, så da takket jeg ja. 

 

  

 

Det ble visst to luer da jeg først var i gang. Samme garn, men ulik pinnestykkelse. De to trådene på bildet er alt som ble igjen, så jeg måtte på leting i restegarnsposen etter noe som kunne brukes til dusker. 

 

 

 

 

Den første luen er i størrelse "toddler", som vel sånn ca tilsvarer "smårolling". Dukkeba fikk det ærefulle oppdraget å vise den fram.

 

 

 

 

Hvit dusk, restene etter sauen Sheila.  :o) 

 

 

Og her har jeg brukt et bittelite nøste Triplex fra en arvepose. Akkurat nok til en dusk.

 


 

 

Jeg lot være å blokke luene, liker teksturen slik den er. Ellers "jukset" jeg og strikket lue #2 på vrangen. Da slapp jeg alle vrangmaskene, det var jo enkelt å bare bytte om, og så vrenge luen til slutt. Jeg strikket en pinne før jeg fortsatte rundt, slik at oppleggskanten fikk den "pene" siden ut. 

 

 

Her våknet vi til nydelig sol, så da må jeg ut en tur. Skjelden vare på våre trakter, så slike dager må utnyttes!

 

 

Ha en fin ny uke!
 


Kommentarer:
Postet av: gretashobby

Hei. Ja jammen lenge siden du har laga luer. Var jo greie luer det der da. Enkle og dekorative på samme tid. Ikkje dumt det. Og du klarer jo å utnytte alt garnet uten tvil. JA det var fint i går morges. Vel det var ok ver heile dagen. Men sola forsvann her da sånn ca hvertfall. I dag blir det vel regn etter hvert, men enn så enge er det tør og fint ut. Ha ein fin dag vennen klem

06.09.2016 @ 08:16
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

gretashobby: Veldig rart å strikke lue igjen. Det går jo så fort! Men jeg har begynt å få smaken på større prosjekter også.

Skikkelig øsregn igjen nå, men det kan bli en fin dag likevel. :)

06.09.2016 @ 15:03
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits