Pokèhat

Da var jeg på lue-kjøret igjen. Ny teststrikk.  :o)

 

  

 

Dette må vel være den nye lue-dillen for høsten og vinteren. Men merkelig nok *kremt* er det visst slutt på masseproduksjonen av luer til barnebursdager. Nå er det konvolutt med penger i som gjelder. Litt rart, for jeg har jo strikket de aller fleste gavene så langt. Men alt tar en slutt. Og det blir sikkert noen flere av disse luene uansett. 

 

 

 

 

Hvis jeg oppfattet det rett, blir dette et gratismønster. Men det er noen uker igjen før teststrikkingen er ferdig, jeg er som vanlig først, hehe. 


http://www.ravelry.com/projects/mimouna/a-pokehat

 

 


 

Ballonger er fortsatt tingen når det kommer til blokking av luer. Og Tippehøne arvet denne, hun hadde flatet ut i løpet av sommeren. Nå er hun rund og god igjen. 

 

 

Vi er tilbake til plisk-plask, øs-pøs regnvær igjen etter to flotte dager. Fikk en liten smak av hvordan høsten kan være når ikke alt er vått og grått. Kjenner det er ekstra tungt å gå en regnfull høst i møte etter denne traurige sommeren. Men sånn er det bare. Det finnes verre ting her i verden en litt (enorme mengder med) nedbør. Og så starter jo strikkesesongen for fullt nå, hehe. 

 

 

Ha en fin tirsdag uansett vær.  :o)


Kommentarer:
Postet av: Greta

God morgen. Ja alt har sin ende. Det vet eg hehe. Og da er det vel tid for penge gaver i bursdager ja. Hehe. Sånn er livet. Men du får nok strikket en del luer likevel du. Klumpen vil nok ha ei slik vil eg tro.

Var ikkje øs pøs her i går. Men ok ver. I dag skal det vist bli flott. vi får no sjå da. HA ein super dag uansett ver

08.09.2016 @ 08:41
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: Mimouna

gretashobby: Blir nok noen luer likevel. ;)

Det var 5 stykker som feiret i løpet 8 dager, alle de som hadde hatt bursdag i sommerferien. Så da var det i grunnen greit å slippe å lage noe. Men Klumpen var åpen for at det kunne bli noen pokèlmon-luer i gaver utover vinteren. Så vi får se. :)

12.09.2016 @ 12:21
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Xhantippe

Utrolig kul lue! Denne tror jeg ville bli en hit hos mine kids.

09.09.2016 @ 07:39
URL: http://www.xhantippe.com
Postet av: Mimouna

Xhantippe: Takk! Tror mønsteret snart blir publisert. :)

12.09.2016 @ 12:22
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits