Molly Mae

Og da var jeg her igjen! Lett panikk i går, da jeg ikke fikk logget inn, og fikk melding om at bloggen min ikke eksisterte. IIIIIK! 

 

Heldigvis var det "bare" blogg.no som hadde problemer pga strømbrudd, men det varte jammen lenge. Godt å våkne til en fungerende blogg igjen i dag, selv om hele statistikken min er borte. Ikke verdens undergang for meg, som har drøyt 100 treff i døgnet. Men sikkert litt surt for de som tjener penger på bloggingen sin. For flere av "de store" bloggerne ble jo også rammet. 

 

Ja, ja. Her er jeg altså. (Har visst sagt det alt, hehe.) Og jeg fikk i alle fall bekreftet at jeg fortsatt trives med å blogge. For det var ingen god følelse å se at alt var borte-vekk. Så da kommer det nok flere innlegg fra meg framover. Vi begynner med en lue.  :o)

 

 


 

 

Valgte nok feilt garn til dette mønsteret, for det flerfargete garnet fikk "bølgene" til å forsvinne litt. Hadde tenkt å rekke opp igjen, men så fikk mannen se luen. Og ville ha den. Så da så.

 

 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/molly-mae

Fotografering i hagen. Det er barnåler overalt! Har raket opp og kastet flere trillebårlass, men det kommer stadig påfyll, sukk. En time med den furuen og en motorsag, grrr...

 

  

 

Georginene stortrives i det flotte høstværet. Det er til og med små nye stemorsblomster i pottene, de har sådd seg selv av frø fra de som blomstret i mai og juni. Og de glupske brunsneglene ser ut til å ha forsvunnet. Akkurat det er jeg ikke lei meg for. 


 

Og ja, solen er tilbake! Det veksler mellom plaskregn, haglbyger, lyn og torden, stormkast, og nydelig høstsol. Mange ganger om dagen, faktisk. Så jeg og Arne løper ut i hagen når solen titter inn gjennom vinduene. I går rakk vi akkurat inn igjen før det kom en skikkelig regnskur. (Arne er, av åpenbare grunner, ikke så flink til å løpe. Men han er en tålmodig luemodell. ;)

 

 

Da ønsker jeg alle som titter innom en god helg! 


Kommentarer:
Postet av: Oddbjørg

Fint at du fortsetter å blogge! Jeg liker å se/lese innleggene dine. Lua ble fin. Syntes det melerte garnet passet til bølgemønsteret.

God helg til deg også!

29.10.2016 @ 14:48
URL: http://www.nordquilt.blogspot.com
Postet av: mimouna

Oddbjørg: Takk! :)

Har vurdert å gi meg, fordi det er veldig få kommentarer i forhold til for noen år siden. Stort sett noen få "trofaste" som legger igjen spor etter seg. Men jeg tror jeg fortsetter en stund til. :)

29.10.2016 @ 15:50
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Huldr

Jeg synes lua ble fin med det melerte garnet, jeg! Og det er veldig bra at bloggen din fortsatt eksisterer og kommer til å gjøre det fremover også. Hurra for det!

Nydelige georginer, jeg kjøpte for første gang en bukett slike blomster i går faktisk. Det var utrolig mange farger å velge mellom, også orange, men jeg valgte en nydelig dyp rødlilla. Fantastisk vakre blomster, georginer!

29.10.2016 @ 15:46
URL: http://www.byhuldra.blogspot.no
Postet av: mimouna

Huldr: Takk! Du er enig med mannen min, da. ;) Han bruker stort sett bare denne luen for tiden. (Håper det ikke betyr at han har rotet bort de andre.)

Georginer er fine! Disse har blomstret siden mai, så de har jammen vart lenge!

29.10.2016 @ 15:51
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Sylke

Jeg likte lua og syntes det var tøft med det flerfargete garnet! Blir litt som havet ;)

Og bra at bloggen din er tilbake. Hadde savnet deg ellers!

29.10.2016 @ 21:08
URL: http://lysstreif.blogspot.no/
Postet av: mimouna

Sylke: Det ble en skikkelig havskum-lue, ja. :)

Og takk! Tror jeg hadde savnet bloggen jeg også. Blir ikke helt det samme med bare Ravelry.

29.10.2016 @ 22:10
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Liv

Hei. Du strikker så mye spennande som vi har lyst å sjå. I tillegg har du en trivelig humor som får lesarane til å humre. Ville ha savna deg.

Er nok mange som er " avhengige" av bloggen din, men så er det tiden!! Blogger skal leses og kommenteres, så FB, Instagram, Twitter, er jo ikkje klokt for tiden så sosiale vi er.

Eg har 4-5 blogger eg MÅ lese hver dag. Jamen er dere savnet når dere innimellom har bloggpause...I tillegg til bloggene er eg på FB. Fordelen min er at min dag starter tidlig, noen ganger kjempetidlig. Da er det godt å kunne være på nettet, og timane flyr...Veldig glad for at du vil fortsette. Er en glede når du har nye innlegg.

Ha en fin søndag.

30.10.2016 @ 07:14
Postet av: mimouna

Liv: Så koselig å lese! Godt det bare var en dag vi var borte da. (Regner med at Greta er en av de andre 4-5 bloggene. ;)

Ser den med at alle skal rekke alt, sosiale medier tar mye tid. Så da må man jo både velge og velge bort. Men jeg tror nok at bloggen blir prioritert en stund til. Trives med den formen for kommunikasjon.

Ha en fin søndag du også.

30.10.2016 @ 13:31
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Greta

Var frustrerende med blogg.no som var nede ja. Ikkje alle dager eg blogger, hvertfall ikkje fra morgonen av men når man ikkje kan blogge, ja da får man hvertfall lyst.

Her har vi bare nydelig ver for tida. Og det er vi flink til å benytte oss av.

Så kjekt at mannenn ville ha lua da. Da var den fin da. Og et var den jo. HA ein fin kveld vennen

30.10.2016 @ 18:40
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

Greta: Greit å styre selv om man vil ha en bloggfri dag eller ikke. Men nå er heldigvis alt i orden igjen.

Lurt å benytte seg av finværet, plutselig våkner vi opp til vinter og snø. Her er det veldig variabelt nå, det snur på en femøring. Men det regner mye.

Ofte litt overraskende hvilke luer som blir adoptert og brukt. Vi liker nok ikke alltid det samme, men kjekt at luen fikk en fornøyd eier, hehe.

God søndagskveld til deg også!

30.10.2016 @ 20:30
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits