Lovecats Hat II

 

 

Det ble jammen to av katteluen også.  :o)

 

Oppskriften er publisert nå, så den er tilgjengelig på Ravelry. Puser er tydeligvis populære, for testen var full i løpet av en times tid. Og halsen som hører til, ble lagt ut til testing mens jeg var ute en tur. Da jeg kom tilbake var jammen den også fulltegnet. (Tror nok jeg skal klare å lage en hals uten oppskrift også, da. Har jukset til ting før, hehe.)

 

  

 

Her har jeg brukt pinne #3 og 3.5, og kuttet ut de to stripene under kattemotivet. Mye bedre passform og størrelse. Men jeg skulle nok ha lagt opp flere masker til vrangborden, den ble litt stram. 

 

  

 

Prøve å lage katter i solnedgangen. To rødfarger, to oransje, og en gul. 

 

 
 

 

 

Naboen har et tre som er "vanlig" grønt  om sommeren. Men når høsten kommer - WOW! I år gløder bladene ekstra mye, sikkert på grunn av det fine. tørre været. Har brukt det som bakgrunn på mange prosjekter gjennom årene, og det er mye flottere i virkeligheten enn på bilde. Når solen skinner på bladene, ser det ut som om hele treet står i brann. Det skinner i alle nynser fra oransje til dyprødt. Vakkert!

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/lovecats-hat-ii

 

 

(Det regner fortsatt, hvis noen lurer. Men luen har vært ferdig i noen dager. Så da ble det solskinnsbilder.  :o)

 

 

 

God torsdag!


Kommentarer:
Postet av: Greta

Den lua vart veldig fin. Likte godt fargekombinasjonen du har brukt. Veldig fin vart den.

Og for en bakgrunn. Det treet var bare vakkert. Kjekt at naboen har så flott tre. For dere får da virkelig nyte det dere også. Håper du har mange fine bilder av det. No skinner sola inn her hos oss. Skal stelle meg litt og så skal vi på date. Gy ha ein fin dag videre

27.10.2016 @ 13:42
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

Greta: Takk! Og ja, vi beundrer naboens tre. Det vokser nesten rett utenfor kjøkkenvinduet vårt, så vi har god usikt til det. Ikke fullt så glad i den enorme lønnen som vokser rett ved siden av, den fyller hagen vår med visne blader når det blåser.

Så kjekt at dere endelig fikk sol! Nyt dagen!

27.10.2016 @ 15:12
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Sylke

Denne luen ble også flott! Jeg tenkte på discokatter da jeg så fargene... Katter på natt-tur en lørdagskveld ;)

28.10.2016 @ 20:13
URL: http://lysstreif.blogspot.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits