Days Like This Mitts II


 

Nye pulsvarmere etter samme mønster. Her brukte jeg Frøya og pinner #3.5. Det gikk med 38 gram.

 

 

 

 

Her ser de ikke like lange ut, men det er de altså. Fargene fikk også for mye blåskjær, de er egentlig turkis/mosegrønn/burgunder/brun.

  

Det ligger fortsatt snøklatter rundt omkring. Men ellers er det barfrost og klarvær. 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/days-like-this-mitts-ii

 

 

Startet dagen med en tur til øyenlegen, (årlig kontroll) så nå sitter her jeg med diiigre pupiller og myser. Ser heldigvis ut som om synet stabiliserer seg, de endringene som skjer nå er "aldersrelaterte". Og akkurat alderen er det vel ikke så mye å gjøre med, hehe. Men det er SKUMMELT å se seg selv i speilet med helt svarte øyne, med bare en tynn, tynn grågrønn ring rundt. Søtt på Bambi, ikke like yndig på meg. Går visstnok gradvis over i løpet av noen timer, men turen hjem var ikke gøy. Det føltes som å gå i skarpt motlys, og så var det ikke sol en gang. 

 

Jaja, et år til neste gang. God torsdag!  :o)


Kommentarer:
Postet av: Greta

Hei kjære venn. Så bra at det har stablisert seg. Det gledet meg å høre. Gledet meg veldig. Nei alderen kan vi ikkje gjøre noe med. Men du er jo fortsatt unge enno da. HAr jo barn i barneskolen og eg har barnebarn på samme alder. Så da er du jo mye yngre enn meg. Det er slik det funker er det ikkje hehe.

Fine pulsvanter, sjølv om kanskje ikkje mønsteret kom like godt frem her som på det forrige paret. Nyt dagen og solen i Bergen

11.11.2016 @ 09:54
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

Greta: Alltid nervøs før øyenlegetimer, så i går ble jeg lettet. Selv om jeg ikke så noe særlig etterpå. Alderen må jeg nok leve med. Men jeg likte alders-systemet ditt. Da er jeg jo plutselig yngre enn ganske mange, hihi. Klumpen får holde seg liten noen år til.

Mønsteret forsvant nok litt i fargene her, men jeg liker passformen. Og så fikk jeg brukt opp nok et nøste spraglegarn.

Ha en fin dag du også! (Her er det planleggingsdag, og jeg tror det er lørdag.)

11.11.2016 @ 10:13
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits