Pakket og klar 

 

Tre forventningsfulle messe-deltakere sitter klar i kofferten. Bare to av dem kom hjem igjen.  :o)

 

  

 

Arne og Hulda var også med. Og de to nystrikkete isskrapevottene. Samtlige kom trygt tilbake. Mildvær og regn er ikke tingen når man selger slikt. Solgte ikke så fryktelig mye, men litt påfyll i garnpengekassen ble det da. 

 

(Og for de som lurte: Det var koseklut-dukken som ble solgt, ikke Tippehøne eller Dukkeba.)

 

 

Fikk koselig besøk av Blåfugl/Marianne på messen, veldig kjekt! *vinker*

 

Ikke fullt så kjekt var det at jeg ble dårlig da jeg kom hjem. Lurer litt på om gløggen de serverte var synderen, det er vel tiden for kobberforgiftninger nå. 

http://nhi.no/livsstil/kosthold/diverse/juleglogg-og-kobberforgiftning-21623.html 

Jeg forsynte meg for sikkerhets skyld to ganger, og fikk med meg siste skvetten som hadde godgjort seg lenge. Fortsatt litt uggen og småkvalm, men det kommer seg. Så da er jeg forhåpentligvis snart i rute igjen med både blogg og annet. 

 

 

Ha en fin tirsdag!

 

 

 

 


Kommentarer:
Postet av: Greta

Hei vennen. Så trasigt da at du ble dårlig. Det høres ikkje noe godt ut. Bra du er på bedringens vei. Kjedelig å ikkje få solgt mye, men godt du fikk solgt litt da. Hva var det som det gjekk mest av i år da?

ellers så får du holde deg varm og kose deg inne med nytt strikketøy da. Lurer på om eg skal begynne på noe nytt idag.hm

22.11.2016 @ 12:41
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

Greta: Var litt dumt, ja. Heldigvis ble jeg ikke dårlig før jeg kom hjem. Men jeg kommer til å være forsiktig med gløgg heretter, tror ikke så mange vet at den løser opp kobberbelegget i pannen.

Sitter her og strikker på en alv nå jeg. Kjekt med nytt strikkeøy. Må sjekke om du også har noe spennende på pinnene. :)

22.11.2016 @ 17:07
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Sylke

Håper du snart blir bedre! Synd at du ikke fikk solgt så mye. Skal du være med på flere markeder frem mot jul? Lykke til! ;)

22.11.2016 @ 16:17
URL: http://lysstreif.blogspot.no/
Postet av: mimouna

Sylke: Takk! Er mye bedre nå, har til og med spist middag. :)

Litt usikker på om det blir flere messer. Jeg har jo fortsatt "litt" igjen å selge, så det hadde vært greit med en runde til.

22.11.2016 @ 17:09
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Marianne

Kjempekoselig å treffe deg og alle strikkeriene. Det var virkelig verd turen å få se alle de fine luene, halsene, sjalene og vottene/pulsvarmerne dine irl - og så deg da så klart.

God bedring.

22.11.2016 @ 22:50
Postet av: mimouna

Marianne:Takk! Kjempekjekt å få besøk. :)

23.11.2016 @ 10:35
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits