Tyrkiske rundstykker

I dag blir det bakeblogg her. Fruen har endelig ftt testet ut Gretas tyrkiske rundstykker.

Og de ble kjempegode! 

 

http://gretashobby.blogg.no/1480060595_tyrkiske_kringler_som.html#comment

 

 

En smaksprve:

 

 



 

 

Deigen hevet noe enormt, endte opp med 52 rundstykker. Og de er s myke og luftige at de nesten smelter p tungen, til tross for at dryt halvparten av melet er grov sammalt hvete.  

 

 



 

 

Her str de til heving. Jeg brukte lunkent vann til pensle med, det funket ikke s bra. Mesteparen av sesamfrene falt av etter steking. Neste gang skal jeg bruke vispet egg. 

 

 



 

 

Noen forspiste seg p nystekte rundstykker til kvelds i gr, hehe. Imponerende mengder forsvant, men jeg fikk puttet noen i fryseren ogs. De var like gode til frokost i dag. 

 

 

Jeg har aldri vrt flink med grov gjrbakst, s det tok litt tid fr jeg fikk somlet meg til prve ut denne oppskriften. Men de blir garantert bakt flere ganger, for de ble knallgode! Tusen takk til Greta som deler.  :o)

 

 

 

Onsdag og plaskregn, hva gjr vi da?

 

 



 

 

Strikker, selvsagt. Men hva i all verden skal dette bli? 

 

 

Fortsettelse i neste episode.  :o)

 

 

 


Kommentarer:
Postet av: Greta

S bra at dei ble vellykka. Vel eg har aldri opplevd at disse ikke ble vellykket. Br vel g inn skrive p at dei skal pensles med egg. Fr se om jeg husker det no etterp. Kjekt hre at jeg no har inspirert deg til bake grovt ogs. Ha ein super dag vennen og kos deg med .... strikk. klem

07.12.2016 @ 14:21
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: mimouna

Greta: De ble nesten litt for gode, for de forsvant alt for fort. M nok bake nye snart. :)

09.12.2016 @ 12:56
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits