Kaos-kontroll

 

 

Med så mye ugreie rundt omkring i verden, får man ta grep der man kan. Hulda og Shauleene går fortsatt med luene sine. Og jeg har kalt inn Tante Floke for å hjelpe meg med de posene jeg vet godt at finnes, men som jeg har stappet lengst bak i både boden og bevisstheten. På tide å gjøre noe.

 


 

 

En roller full av UFO-er, smånøster og jeg vet ikke hva. Har lokalisert både garn og påbegynte prosjekter fra tidlig 80-tall. Sånn går det når man ikke kaster noe. Dessuten har jeg "arvet" mye rart, og mye fint også! Folk som rydder kommer gjerne hit med en pose garn eller fem, og det er like spennende hver gang. Har funnet mange skatter, (Triplex og Perlekrepp, lykke!) og opprekksnøster med historier i hver flekk. Nå får vi se hva DENNE ladningen har for potensiale. 

 

 
 

 

Jeg er i det modige hjørnet i dag, og fyller på med en av posene fra bakerste rad. Her var det litt av hvert! Minst to UFO-er som ser ut som de kan være verd å fullføre. Dette blir gøy! (Selv om de jeg bor med fortvilet leter etter ledig plass i sofaen og på kjøkkenbordet, hihi. Man trenger jo litt rom for å sortere.)

 

  

 

Og så noe helt annet: (Men fortsatt garn, selvsagt.) Jeg vant premie i "I make mittens"-gruppen på Ravelry. To nydelige håndfargete hesper kom i posten i går, helt fra Junaiten. Fine, varme rød- og oransjetoner. Mye penere i virkeligheten enn på bilde. Dette skal bli noe til meg selv, må bare finne ut hva først. 

 

 

Da er det visst en gutt som har våknet og vil ha frokost. 

 

 

God søndag!


Kommentarer:
Postet av: Oddbjørg

Ja, her kan man trygt si at det var litt av hvert :-). Men jeg er ikke i tvil; du får nok mange fine produkt ut av "kaoset". Lykke til!

22.01.2017 @ 16:52
URL: http://www.nordquilt.blogspot.com
Postet av: mimouna

Oddbjørg: Takk! Dette blir gøy! :)

24.01.2017 @ 13:56
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Marianne

Å for en herlig røre. Jeg elsker å løse floker spesielt de som innbefatter garn. Her ser jeg timevis med kos. Ha en fin uke.

22.01.2017 @ 20:21
Postet av: mimouna

Marianne: Takk! Floker kan være underholdende, de. God uke til deg også. :)

24.01.2017 @ 13:57
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Liv V.

Hehe, har på en måte sett det før...Joda,sånne kassa finnes det nok av i de"tusen hjem." Får lyst til å se etterbildene, det er så herlig.

Så nydelige farga på garnet du vant! Blir spennande å se ka du skal lage av det.

Ha en fin mandag.

23.01.2017 @ 06:11
Postet av: mimouna

Liv V.: Har arvet en del sånne poser, de kommer stort sett fra folk med samme hamstergener som meg. Men vitsen med å spare på ting må jo være å bruke det en gang, så nå bretter jeg opp ermene.

Fin uke til deg også!

24.01.2017 @ 13:59
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Annette

Herlig med sånne gamle garnskatter da. Er det noen som klarer å få til masse fint og utnytte alt dette, så er jo det deg! Gleder meg til å se alt du får til av denne 'floken'.

Det andre garnet så utrolig lekkert ut!

02.02.2017 @ 08:46
URL: http://annetteksin.blogspot.no/
Postet av: mimouna

Annette: Jeg synes jo at slikt garn er en skatt, det skjuler seg mange muligheter i en slik haug. Gøy! :)

02.02.2017 @ 20:49
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits