Farmen-luen 

 

Jeg som ikke har sett på Farmen har visst likevel fått med meg luen som ble brukt. Denne var jo faktisk fin!

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/farmen-lue

 

 

  

 

Oppskriften ligger gratis her: http://www.tv2.no/underholdning/8921778/

 

Skikkelig teskje-forklaring, og så skal man sy opp belegget med syråd??? Jeg strikket det fast, ingen sømmer her, takk.

 

  

 

Skal man kjøpe nytt garn, blir dette fort en dyr lue. Det strikkes med fem farger, men den koksgrå brukes bare til to omganger. Ikke mye grønt eller hvitt heller. Da er lykken å ha restegarn! Jeg brukte dessuten Østlandsgarn istedenfor originalgarnet fra Dale

 

Ser flere klager over at luene blir veldig store. Jeg gikk for den mellomste størrelsen, (104 masker) og det ble helt passe. Prøvde luen på Hulda, og felte av da den var passe posete. Pinne #4 og 105 gram.


Kommentarer:
Postet av: Liv V.

Forstår at restefam. din er komplett. Hehe, de trengte nok at det kom en bestefar med bein i nasa, eller han har vel ikkje det...bestemt i alle fall.

Farmenlua di blei riktig fin den. Ha levert fra meg to, den første gikk til et barnebarn. Han var skikkelig fornøyd. Nr. 2 forsvant ut døra med ene dattera. Begge luene var tilnærma lik originalen i fargane. Den eg snart skal felle av er brun med mønster i høstfarga. Slett ikkje dumt. Nr. 2 strikka eg 1 omg.: 1rett, 1 vrang, så en omg. rett. Ikkje fullt så trøttande som mønsteret. Veldig greit med restegarn ja. Trur faktisk det blir strikka flere, om ikkje akkurat nå. Ha en god fredag.

17.02.2017 @ 05:39
Postet av: mimouna

Liv V.: Det var godt at bestefar dukket opp, ja. Men han har vel ikke nese i det hele tatt, hihi. Mustasjen veier litt opp, heldigvis.

Luene er visst populære, høres fint ut med høstfarger. Og den originale har en liten vrangbord, ikke belegg. Man kan se at den bretter seg litt opp på noen av bildene. Lurer på om jeg skal prøve det hvis det blir flere, det blir litt mindre tykt da.

17.02.2017 @ 08:11
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Hobbystua

Lothepus luen din ble skikkelig fin og selv har jeg lue nr 2 på pinnen nå men jeg blir liksom ikke fornøyd. Men artig er det og strikke denne og jeg gir meg nok ikke før jeg blir fornøyd heller.-)

18.02.2017 @ 17:06
URL: http://hobbystuas.blogg.no
Postet av: mimouna

Hobbystua: Takk! Det gjelder å ikke gi seg! Hva er det du ikke blir fornøyd med, da? Jeg lurer på å bruke tynner garn på belegget neste gang, så det ikke blir så tykt.

19.02.2017 @ 10:48
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits