Lillian's Cowl
 

Det går fortsatt i halser. Denne heter Lillian's Cowl, og jeg har strikket den i grønn Sisik fra Dale. Det gikk med 66 gram på pinne #4.5.

 

  

 

Endelig litt sol, etter flere dager med tett tåke. Da fikk flere av strikkeprosjektene mine en tur ut i hagen. Nå regner det igjen. Vi får utnytte de fine dagene!

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/lillians-cowl

 

 

 

 

Enkelt, men effektfullt strukturmønster. Eiffel-tårn?

 

 


 

 

Den ble stor og god.

 

 
 

 

Jeg gjorde visst om på det meste i oppskriften. Halsen skal strikkes i vrangmaker, med en enkel rettmaske over hullene. Jeg gjorde det motsatt, og vrengte den til slutt. Mye enklere! Dessuten stemmer ikke masketallet. Det står at man skal legge opp 110 masker, men det funker ikke når mønsteret må være delelig på 6. Jeg la opp 114 masker, men kunne nok heller ha lagt opp litt færre. Liker best tettsittende halser.

 

 

  

 

Ser fargen ble temmelig forskjellig på bildene. Som vanlig ble den mest korrekt på mammas kjøkken.

 

 

God helg! . 


Kommentarer:
Postet av: Sylke

Ser fint ut i alle fall... Ja, det er nok samme mønsteret som Eiffel-tårn-mønsteret ei tysk strikkedame på mysteriestrikken brukte ;) Men så mye lettere når du vrenger det!

01.04.2017 @ 22:20
URL: http://lysstreif.blogspot.no/
Postet av: mimouna

Sylke: Litt rart at designeren ikke kom på det selv. Men jeg er vel en dreven juksemaker etterhvert, hihi. Ikke nødvendig å gjøre ting mer tungvindre enn de trenger å være.

09.04.2017 @ 11:42
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits