Maxine II 

 

Ny uglepute, i omvendte farger fra den første.

 

  

 

Denne bød på litt større utfordringer enn den første. Her trodde jeg at den endelig var ferdig. Brodert på, vasket, blokket, og klar til å få knapper.

 

 

Finner du feilen?

 

  

 

Det ble litt opprekk, surt når den egentlig var klar til å avleveres. Tullete å glemme en hel omgang. Men det gikk heldigvis rimelig kjapt når jeg først satte i gang. Måtte bruke samme garnet om igjen, for jeg hadde ikke mer. Men etter å ha bløtlagt puten i lunkent vann glattet heldigvis det meste seg ut. 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/maxine-2

 

 

Da er jeg klar for nye prosjekter. Har alt noe i gang.  :o)

 

 

Ha en fin tirsdag!


Fra asken til ilden

Åh, fikk historiens beste pooling på vrangborden til en strømperestegarnslue. Så hva gjør man da?

 

Jo, man fortsetter med samme masketall i glattstrikk, uten å bytte til tykkere pinne. Men så var det fellingen, da. Den ville jo ha ødelagt hele opplegget. Hmmm...

 

  

 

Tadaaa, en buff! Her skal den bare vaskes og blokkes, så er den klar for å dra ut i verden. Og jeg som trodde jeg hadde fått et nøste klovnespy. Gøy!

 

  

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/fra-asken-til-ilden

 

Det ble helt perfekte spiraler på begge vrangbordene, og litt ujevne spiraler på glattstrikk-delen. Tydeligvis har jeg ulik strikkefasthet med ulike teknikker.

 

 

  

 

Nyvasket og blokket, klar til bruk. 

 

  

 

Skikkelig sterke farger på denne her! Med så korte fargeskift hadde jeg ikke helt troen på dette garnet, men det overrasket stort. Rart hvordan helt nydelige hesper/nøster kan bli skikkelig rotete strikket opp, mens "stygge andunger" virkelig blomstrer opp og blir flotte. 

 

 

Her titter solen over fjellene etter en våt og kald natt. Kanskje vi får en fin start på uken?

I går sluddet det, brrr! Men det går jo mot vår, så da kan det jo bare bli bedre.  :o)

 

 

Ha en god mandag!


Ugle i mosen

Noen som husker de "garnene" som var populære for en del år siden, de så ut som brede, vevde bånd? Og så stakk man strikkepinnene inn i den øverste kanten og strikket rysjer. Sånn som dette: http://www.ravelry.com/patterns/library/ruffles-and-frill-scarf

 

Jeg fikk aldri helt dreisen på den teknikken. Men nå fant jeg et halvt slikt nøste i kaos-rolleren. Fine brunfarger, og ren ull. Hmmm...

 

  

 

Istedenfor å strekke ut båndet, rullet jeg det sammen. Da gikk det greit å strikke det opp på pinne #8, det ble fast og fint. Og i løpet av en drøy time hadde en ny ugle sett dagens lys. Bunnen ble strikket til slutt, av en annen rest tykt brunt ullgarn holdt dobbel. 

 

  

 

Han ble jo skikkelig kamuflasjefarget, hehe. Halvt troll og halvt ugle, kanskje.

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/scrapyarn-owl

 

 

God søndag til deg som titter innom!


Fall Into the Leaves Cowl

"Alle" strikker halser med bladmønster for tiden. Så da kastet jeg meg også på bølgen. Det ble en tynn og lett versjon i lekkert mørkegrønt strømpegarn med kasjmir. Sjekket (som alltid) Ravelry først, og der stod det at dette garnet var supermykt og deilig, men ble fort slitt som sokker. Da fortjente det en bedre skjebne. 

 

  

 

Pinne #3, 140 masker og 47 gram.

 

  

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/fall-into-the-leaves-2

 

 

Det ble visst flere halser mens jeg var i gang. Veldig kjekt mønster å strikke, for det sitter i fingrene nokså kjapt. Og da har man plutselig et TV-strikk som ser mye mer avansert og vanskelig ut enn det faktisk er. Slikt kan man like!

 

  

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/fall-into-the-leaves-3

 

  

 

Hals nummer to er strikket av noe umerket arvegarn, sånn ca Silja-tykkelse. Pinner #3.5, og samme  masketall som den første. Laget litt kortere vrangborder for å få den omtrent like høy. Denne veier 58 gram.

 

Oppskriften jeg har brukt er egentlig ikke til en hals, men til en lue. Jeg bare droppet fellingen, og strikket en ny vrangbord tilsvarende den første. Enkelt og greit. 

 

 

Snart helg igjen, fin fredag!


Helga 

 

Hils på uglen Helga! Storøyd, og helt ny i verden. 

 

  

 

Hun er det første mysterie-strikket i 2017 i gruppen "Stana's Critters" på Ravelry. Og jeg har gravd fram noen fine nøster fra akryl-rollreren min. De funker supert til slike figurer. 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/helga

 

Egentlig skulle øynene ha vært strikket, men jeg hadde valgt hvit som hovedfarge. Prøvde med lysegrønne øyne, men da ble hun bare skummel. Så da fant jeg fram to googly eyes fra lageret. Nå ser hun snill ut! 

 

  

 

Jeg har en tendens til å støffe kosedyrene godt, og Helga ble for rund til å stå. Så da laget jeg noen sting mellom bunnen og midten av hodet. Det funket bra, og så fikk hun ører også. Beina er ikke i oppskriften, men jeg syntes hun trengte noen oransje tær. 

 

  

 

En spennende, ny verden der ute! Her kommer jeg!

 

  

 

Her er et underveisbilde av del 1. Ikke lett å gjette hva dette skal bli! Liker disse mysteriene. 

 

 

Håper alle får en fin torsdag! 


De beste strikkepinnene

er de første man velger til et nytt prosjekt, ikke sant? Men når dette prosjektet blir en UFO som forsvinner opp på loftet et sted, så følger jo gjerne pinnene med. Så en uventet bonus ved å strikke ferdig slike UFO-er er at man plutselig sitter igjen med en haug frigitte strikkepinner. Lykke! Flere av Addi-pinnene mine er trygt på plass i posene sine igjen. :o)

 

  

 

Her hadde jeg begynt på en klut(?) i tykt bomullsgarn. Aner ikke hva som var planen, for det var ikke mer verken rosa eller grønt. Men jeg fant en annen rosa rest som jeg la dobbel, rekket opp igjen de to siste grønne rillene og strikket et par nye striper. Avsluttet med I-cord, og vips! var den klar til bruk. Ikke verdens største klut, og bare 24 gram. Men den gjør nok nytten. 

 

  

 

Sånn ser den ut i dagslys. 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/tiny-dishcloth

 

Har lokalisert stømpepinner #2.5 i et prosjekt også, de må jeg jammen få frigjort. Så da er det bare å fortsette i beste X-files-stil, hehe. UFO-jakten fortsetter.

 

God onsdag!


E.L.F. Cap 

 

Den andre UFO-en jeg reddet var en påbegynt E.L.F.Cap. Visstnok noe fra Harry Potter, og det er mange som har strikket den på Ravelry. Min versjon er en ekte piratkopi, for jeg har ikke oppskriften. Man kan da strikke etter bilder også.  ;o)

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/elf-cap

 

  

 

Jeg forstod raskt at vrangborden jeg hadde funnet nok var ment som neste lag i lue-stabelen. Men nå hadde den blitt til en hel lue, som attpåtil var i bruk. Heldigvis var det ikke så vanskelig å finne en ny blå rest som erstatning. Så da fikk jeg ferdig de siste luene også. Fant til og med en fiks ferdig dusk dypt nede i rolleren. Kjekt! Total vekt 116 gram, og pinner #3.5 og 4. 

 

  

 

Ravelry-siden min avslører at denne ble påbegynt i mars 2014. På tide at den ble ferdig da, hehe. Så får vi se om noen vil gå med den. Det har ikke akkurat vært kamp om luen, for å si det sånn. Ja, ja. Arne får beholde den en stund, da.

 

 

Ha en fin tirsdag!

 

 

 


Stripete restegarnslue

Fant en påbegynt vrangbord i kaoset i forrige innlegg. Så da plukket jeg fram noen flere smånøster i blått og hvitt, og gjorde den om til en ferdig lue. 

 

  

 

Den ble adoptert av mannen, så det var jo greit. Han er storforbruker av luer, ikke helt sikker på hvor det blir av dem. For han har fått MANGE! 

 

  

 

Ja, ja. Greit at de blir brukt, i alle fall. 

 

 

Klar for en ny uke, ha en fin mandag!


Kaos-kontroll

 

 

Med så mye ugreie rundt omkring i verden, får man ta grep der man kan. Hulda og Shauleene går fortsatt med luene sine. Og jeg har kalt inn Tante Floke for å hjelpe meg med de posene jeg vet godt at finnes, men som jeg har stappet lengst bak i både boden og bevisstheten. På tide å gjøre noe.

 


 

 

En roller full av UFO-er, smånøster og jeg vet ikke hva. Har lokalisert både garn og påbegynte prosjekter fra tidlig 80-tall. Sånn går det når man ikke kaster noe. Dessuten har jeg "arvet" mye rart, og mye fint også! Folk som rydder kommer gjerne hit med en pose garn eller fem, og det er like spennende hver gang. Har funnet mange skatter, (Triplex og Perlekrepp, lykke!) og opprekksnøster med historier i hver flekk. Nå får vi se hva DENNE ladningen har for potensiale. 

 

 
 

 

Jeg er i det modige hjørnet i dag, og fyller på med en av posene fra bakerste rad. Her var det litt av hvert! Minst to UFO-er som ser ut som de kan være verd å fullføre. Dette blir gøy! (Selv om de jeg bor med fortvilet leter etter ledig plass i sofaen og på kjøkkenbordet, hihi. Man trenger jo litt rom for å sortere.)

 

  

 

Og så noe helt annet: (Men fortsatt garn, selvsagt.) Jeg vant premie i "I make mittens"-gruppen på Ravelry. To nydelige håndfargete hesper kom i posten i går, helt fra Junaiten. Fine, varme rød- og oransjetoner. Mye penere i virkeligheten enn på bilde. Dette skal bli noe til meg selv, må bare finne ut hva først. 

 

 

Da er det visst en gutt som har våknet og vil ha frokost. 

 

 

God søndag!


I anledning dagen

 

 

Hulda er en dame med sterke meninger, og i dag insisterte hun på å ha rosa lue. 

  

 

Jeg fikk oppdraget med å strikke den, så da måtte jeg på garnjakt på loftet. Fangsten ble et drøyt nøste Cotton Sport fra idena. Jeg la opp 112 masker på pinne #3.5 og strikket rundt. Byttet til pinne #4 etter vrangborden, og strikket luen sammen fra vrangen. Restene holdt akkurat til en mini-lue, helt passe til Shauleene. 

 


 

 

Da er begge damene klare. Og de er ikke alene!

 


 

 

Ikke ofte jeg skriver om krig og fred og politikk og sånn her på bloggen, Men nå er det jammen andre gang Herr Hentesveis er tema her hos meg. Her er forrige innlegg: http://mimounashobby.sprayblogg.no/1280677027_chelseas_sjal.html Skulle ønske jeg kunne si at verden hadde gått framover siden dengang.

 

 

Vel, det er i alle fall lørdag og fri. God helg til deg som titter innom!

 

 

 

 


Rasta-tøfler 

 

Tovatøfler i Artic fra EuroPris. Det gule og grønne er rester fra kaffevotten, det røde er et nøste jeg fant på loftet.

 

 

Oppskriften er gratis og på norsk, linken finner du her:

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/rasta-tfler

 

  

 

De tovet ikke så veldig, men ble passe store. Tok dem på meg og formet dem mens de var fuktige.

 

  

 

Håndlaget med kjærlighet, disse også. :o)

 

 

Snart helg igjen, ha en fin fredag! 

 


Bitteliten babylue

 

 

Jeg har teststrikket igjen.  :o)

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/super-simple-baby-hat

 

Etter at luen var ferdig, fant jeg ut at den jo ikke lignet helt på bildet i oppskriften. Det skyldtes at designeren hadde sendt ut feil, jeg hadde strikket etter første utkast. Og det var helt annerledes. Så da var det på'an igjen.

  

 

Denne gangen ble det riktig. Men jeg tror faktisk jeg likte den første best, jeg. Uansett, det meste blir søtt i sånne små størrelser. Disse er i størrelse xs, som vel tilsvarer en liten nyfødt.

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/super-simple-baby-hat-2

 

Garnet er arvet, uten magebelte. Det er myk, entrådet ull. Brukte 27 gram per lue, og pinner #4.5 og 5. Luene er strikket fram og tilbake og sydd sammen, og snorene er I-cords som er strikket fast. 

 

 

Da var det slutt på fotografering i snøen, i natt regnet siste rest bort. Så nå er alt vått og grått igjen, snufs. Men heldigvis er det ikke alt for lenge til våren kommer. 

 

 

Ha en fin torsdag!
 


Lue i bomull og akryl


 

Denne er strikket av et nøste Tilda fra Svarta Fåret. Pinne #3 og 3.5. 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/christians-hat-4

 

  

 

Måtte endre på fellingen, siden jeg begynte å gå tom for garn. Heldigvis kan man jukse litt. 

 

Liker strukturmøsteret, det gjør at luen faller i fine folder. Har strikket flere av disse tidligere, men i tykkere garn. Glemte at det er lurest å strikke den på vrangen, siden det er mest vrangmasker/vrangomganger. Så da fulgte jeg oppskriften slik det står skrevet. 

 

 

  

 

Marineblått er en guffen farge å fotografere på denne årstiden. Heldigvis rakk Arne og jeg en tur ut i snøen før det begynte å regne. 

 

 

Ha en god onsdag!

 


Ullungens fingerløse votter

Ikke noe nytt mønster, bare en variant av det samme. Jeg fant nemlig et lite opprekksnøste på 25 gram ufarget ull. Det holdt akkurat til et par pulsvarmere i størrelse 5-6 år.  Pinner #3 og 3.5. Garnet var temmelig slitt og utstrukket. Så jeg visste at dette kunne bli bra, eller total fiasko.

 

  

 

Pulsvarmerne var ikke spesielt lekre å se på da de var ferdige, med ujevne masker og flere flekker. Men så fikk de seg en runde med varmt vann og sjampo. Det resulterte i at de trutnet, og ble tykkere og tettere. Tipper de endte opp som størrelse 3-4 år til slutt. Nå ser de mer ut som om de er strikket av håndspunnet garn, og ikke av opprekksgarn. 

 

  

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/ullungens-votter-3

 

  

 

Fantastisk hvordag ren ull henter seg inn igjen etter tøff behandling. Dette hadde ikke funket med superwash. Men nå får garnet nytt liv, enn så lenge. Hvite pulsvarmere til en smårolling er vel ikke det mest praktiske, hehe.

 

  

 

Lurer på hva garnet var i sitt forrige liv? Aner ikke hvor det kommer fra, det lå i en pose på loftet. Men noen har altså tatt seg bryet med å rekke opp et slitt plagg og ta vare på garnet. Da synes jeg det fortjente en ny sjanse.  :o)

 

 

Ha en fin tirsdag!  


Årgangslue

 

Denne luen fant jeg nesten ferdig i en pose på loftet. Der må den ha ligget lenge, for den var ikke registrert på Ravelry. Aner ikke hvorfor den ble lagt til side, for jeg var halvveis i fellingen. Tok bare en times tid å gjøre den klar.

 

  

 

Garnet er rester i ubehandlet ull, type 100 meter/50 gram. Pinne #3.5.

 

  

 

Litt posete, med "tutt" i toppen.

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/ufo-hat

 

 

 Så fikk vi ordentlig snø til slutt. Det har vært en kald helg, men nydelig med sol midt på dagen. Satser på noen fine vinterdager denne uken også. Har i alle fall fått tatt noen bilder utendørs, det har jeg savnet. 

 

God ny uke!


Ullungens votter II

 

 

Samme mønster, to andre smårester. Dette kjennes som Peer Gynt, altså litt tykkere enn garnet jeg brukte til forrige par. Samme størrelse og pinner, men disse veier 40 gram. De ble litt større også.

 

  

 

Det røde nøstet var størst, så da ble det hovedfargen. Det holdt nesten, måtte lage beige tupp på tomlene. Men det går greit. Ikke en cm igjen av det røde, og et par gram igjen av det beige.

 
 

 

Da er begge parene klare til bruk!  :o)

 

 

God søndag!


Arriba! 

 

Det var to nesten hele nøster raggegarn igjen etter vesken. De ble til tå-opp-sokker. Disse er superenkle å strikke, og veldig greie når man har begrenset med garn. 

 

Pinner #3.5 og 96 gram. Du finner gratis oppskrift (på norsk!) hvis du følger linken.

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/arribasokker-7

 

  

 

Sokkene har ikke noen kile, men jeg synes de sitter godt på foten likevel. Her har jeg brukt 2 rette, 2 vrange, men jeg har strikket samme oppskrift med et enkelt hullmønster på framsiden. 

 

 

Her er det plutselig vinter og snø. Tro om jeg klarer å lure 10-åringen vekk fra nettbrettet og ut på tur? Vi får vel prøve. 

 

 

God helg!


Ullungens votter


 

 

 

Det går fortsatt i smårester. Her har jeg brukt opp det beige fra frøken Flodhest, det gule fra Entwife Mitts, og litt oransje fra et par pulsvarmere jeg strikket for flere år siden. Tilsammen 29 gram. Nok gult igjen til snor i merkelappen, knapt et gram igjen av de to andre tilsammen. Slikt er gøy!  :o)

 

  

 

Vottene er i størrelse 5-6 år, strikket på strømpepinner #3 og 3.5. Gratis oppskrift hvis du følger linken:

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/ullungens-votter

 

Barnevotter er faktisk noe jeg ikke har lager av, så jeg tror jammen jeg skal grave fram garn til flere par. 

 

 

 

Her har det snødd godt i løpet av natten, og så våknet vi til regn. En perfekt innedag. 

 

 

Fin fredag!


Bedre sent enn aldri!


 

 

Høsten 2009 ønsket 14-åringen min seg strikkeveske. Den ble påbegynt i september samme år, i en tråd raggegarn + en tråd Ullteppegarn på pinne #5.5. Kjapt og greit prosjekt, trodde jeg. Men au! Dette var fryktelig tungt å strikke, og vesken ble lagt til side så håndleddene skulle få hvile seg litt. 

 

Dermed skjedde det som fort skjer: Den endte som UFO. Og ble gjenfunnet på tampen av 2016. Da tok det noen dager å fullføre, for jeg fikk fortsatt vondt i hendene. Men en regntung januardag i 2017 var den endelig ferdig. Vasket, blokket og utstyrt med fine, fargerike treknapper. Klar til bruk!  :o)

 

 


 

Gjett om mottakeren, nå en smule eldre, ble glad?

 

Nix. Hun ville ikke ha den. Sånn kan det gå når man må vente i 6 1/2 år, hehe. Så nå ligger den i en av kassene med ting som er til salgs. Mamma fikk et kjapt modelloppdrag først. 

 

 


 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/98-54-bag-with-cable-pattern

 

 

Den passer jo fint sammen med pulsvarmerne. Kanskje jeg skal ta den selv? Eller kanskje ullveske ikke er tingen i regnbyen Bergen, sukk. 

 

Ja, ja. En UFO mindre. 

 

 

 

Jeg fortstår at det har vært noe krøll med publiseringen av bloggen min. Siste innlegg de fleste har fått med seg, var ugleputen midt i desember. Aner ikke hva som har skjedd, men nå ser det ut til å være i orden igjen. Jeg har blogget hele tiden, men har hatt veldig få treff/kommentarer. Får se om det tar seg opp igjen nå, ble litt stusselig å skrive når det meste ikke fikk noen respons. Takk til de som har vært innom ofte og lagt igjen spor etter seg, det setter jeg stor pris på. :o)


Entwife Mitts III 

 

Nytt par av disse enkle, men pene pulsvarmerne. Denne gangen har jeg brukt et nøste mira fra Järbo, og pinner #4. 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/entwife-3

 

  

 

Mamma stiller opp igjen. Må alltid sjekke hva hun har som "dagens outfit", hihi. Ikke alltid det matcher. Men dette gikk jo bra.

 

 


 

God passform, og en farge til å bli glad av. Det siste trenger vi i alt regnet. 

 

Ha en fin onsdag!


Rasta-vott 

 

Mandag igjen!  :o)

 

Denne votten har også reist til Svalbard. Fikk bestilling på rasta-vott med Handmade with love-knapp på, og det måtte jeg jo få til å lage.

 

 

 

 

Her har jeg brukt Artic fra Trysilgarn. Pinne #6, og 72 gram. Veldig passende garnvalg, hihi. 

 
 

 

Tovet på 40 grader. Jeg liker best Fritidsgarn til disse (og andre tykke) votter som skal toves. Men det er ingen butikker som selger det her i nærheten. Så dette var et greit alternativ. Ulrikka fra Nille har også samme løpelengde og spinning, skal prøve det også etterhvert. 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/rasta-vott

 

 

Da ønsker jeg de som titter innom en fin ny uke!


Leya Shawl 

 

Jeg strikker egentlig ikke sjal mer. Fikk litt hetta etter en rask opptelling av hvor mange jeg alt har liggende. Men så ble jeg fristet over evne av et teststrikk. 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/leya-shawl

 

 

 

 

Fasongen er forsåvidt kjent, det er ikke første gang jeg strikker et boomerang-formet sjal. Men dette har i tillegg forkortede rekker og noen artige hullborder.

 


 

 

 

Garnet er Rasmilla's Luksusgarn i ull og silke. 287 meter/50 gram. Pinner #4. 

 


 

 

Liker fargene sammen. 

 
 

 

Sjalet ble akkurat passe stort, fint som skjerf rundt halsen. Og helt klø-fritt.  :o)

 

  

 

En ikke helt sammarbeidsvillig modell, men her er i alle fall sjalet i bruk. Vi har nok litt ulike fargepreferanser, hehe.

 

 

Søndag og regn. En fin strikkedag. Eller kanskje man bør ta en tur ut? Vi får se hva det blir til. 

 

 

God søndag!
 


Ørevarmere 

Niesen min kom med et par ørevarmere i fuskepels fra H&M og lurte på og jeg kunne gjøre dem litt mindre "hårete".

 

 

 

 

Det gikk jo greit. Jeg fant et nøste Mystic Stretchgarn på loftet, noen som husker det? Blank viscose med litt polyester i, og omtrent like elastisk som gummistrikk. Utrolig merkelig garn å jobbe med. Men helt perfekt til dette prosjektet.

 

 

 

 

Jeg strikket to halvdeler til hver klokke, og strikket dem sammen på felleomgangen. Litt pirkete å felle de siste maskene, siden jeg måtte putte øreklokkene inni først, men det gikk.

 
 

 

Hun ble i alle fall fornøyd!  :o)

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/earmuffs

 

 

Fin fredag, og god helg!


Baby-smekke 

 

Disse har jeg strikket flere av tidligere, det er en superenkel og god oppskrift. De er passe tykke, og har god passform. Pinne #4, og 35 gram bomullsgarn fra LIDL: 

 

  

 

Harry Sjiraff er klar for kveldsmat!  :o)

 

Smekken gikk i samme pakke som de små raggsokkene. Og så fant jeg en liten lue i lageret. Egentlig gøy å strikke babyting, får se om jeg finner garn til flere.

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/my-perfect-bib-3


Baby-ragger 

 

En venn av mannen ble nylig far til en liten gutt. Og noen er vant til at det bare er å "shoppe" gaver i strikkekassene mine. Men der var det jammen bunnskrapt for det meste av småplagg. Så da måtte strikkepinnene fram. En liten rest Labbetuss Raggegarn ble til sokker.

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/baby-ragger

 

 

 

 

Pinner #3.5 og 28 gram. La opp 32 masker. 

 
 

 

Kanskje jeg får strikke opp noen flere par, greit å ha et lite lager. 


Fargerik kaffevott

 

 

Dette skulle bli en fargerik kaffevott med broderte blomster. Fant noe tykt, entrådet arvegarn i en pose på loftet, sånn ca Fritidsgarn-tykkelse. 

  

Skikkelig blomstereng! 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/fargerik-kaffevott

 

 

 

 

Spesielt det røde garnet slapp veldig mye farge, vaskevannet så nesten ut som blod. Så jeg endte opp med en pastellfarget kaffevott. 

 

 
 

 

Ikke helt slik jeg hadde sett det for meg, men den ble grei nok. 

 

 

Her fikk vi endelig snø, i en hel dag. Akkurat nå regner den bort igjen. Men det var i alle fall en liten smak av vinter. 

 

 

Merker at det er stille i blogglandia for tiden. Flere bloggere som takker for seg. Men jeg fortsetter i alle fall, så får vi se hva som skjer. Føler meg litt som en dinosaur innimellom, det meste foregår jo på sosiale medier, og i et helt annet tempo. Men jeg liker bloggformatet, så da får jeg heller være litt fortidslevning. 

 

 

Stadig nye prosjekter på pinnene, så det dukker plutselig opp noe nytt.  :o)

 


Skal det være en twist? 

 

Da har vi startet på et nytt år. Spennende å se hva det bringer! Gjengen i sofaen byr på en twist, og håper du vil følge oss i 2017 også. Satser på at innholdet blir like variert som twistposen, har alt noen nye prosjekter på pinnene.  :o)

 

  

 

I morgen er det hverdag igjen, kjenner at det blir litt godt. (Ikke alle i husholdningen som er enige, da, hihi.)

 

 

Ha en fin søndagskveld!

 

 

 

 


hits