Heldige meg!

Jeg har nemlig blitt premiert. To ganger!  :o)

 

Først vant jeg garn og oppskrift på votter her: http://www.ravelry.com/discuss/naknimitmo-kal/2464587/1-25

 

 

Pakke i posten, helt fra Junaiten! 

 

 

Nydelig mykt garn i 50/50 ull og alpakka. Og en kjekk liten veske til å ha spøtet i. Håper inderlig at jeg kan bruke det jeg strikker selv, har dårlige erfaringer med alpakka rett mot huden. Vi får se. Det blir uansett ikke votter. Jeg har mange par fra før, og alpakka-votter blir så fort slitte og stygge. Må fundere litt på hva jeg skal bruke de små skattene til. 

 

Og så fikk jeg premie for luealongen 2012 på Hobbyboden. To nøster tynt, mykt kid mohair/polyester/silke-garn med paljetter. 

 

 

Tror dette må bli til et luftig og lekkert lite sjal. Hvis jeg får tid innimellom alle luene da. For det er jammen litt arbeid å teststrikke modellene til luealongen. Ikke alle får være med, så jeg strikker jo opp flere enn de som blir valgt til slutt. Og så er jeg med på en annen luealong på Uformelt også...  

 

Rart hvordan ting går i perioder. Akkurat nå er jeg rimelig mettet med sjal, som var den store dillen i fjor. Satser på at det neste blir sokker, for det trenger vi alltid. 

 

 

Pusete og fint, og 250 meter tilsammen. Hurra for søkefunksjonene på Ravelry, da er det bare å lete opp en oppskrift som trekker akkurat den garnmengden. 

 

Ikke alle i huset er like heldige som meg. Du husker kanskje min lille grønne glupske venn?

 


 

 

En sen kveld ble jeg vekket av hyl fra tenåringens rom. En nattsvermer "på størrelse med en HAVØRN!" hadde landet på hodet hennes. Lyset ble slått på, men plageånden var ikke å finne. Men koppen på kjøkkenet var tom, det lå bare et svart hylster igjen inni spinnet. Og hvor skulle nå ellers et slikt insekt ha kommet fra med minusgrader ute?

 
Neste natt var plageånden på vingene igjen, fortsatt på frøknas rom. Men den tredje natten fikk hun inn en fulltreffer med psykologiboken. Den bevingede fikk et ublidt møte med Freud og co, og dermed var natteroen gjenopprettet. Selv om Klumpen fikk anfall da han fant Aldrimett død med brukket vinge. Storesøsteren stod ikke høyt i kurs akkurat da. 

 

 

 

Urk...

 

Tror jeg gir meg med åmeoppdrett, ALLE blir jo fæle monstre. Ingen vakre sommerfugler som flagrer rundt i stuen. Jaja.

 

Ikke si til noen at jeg blogger i dag, for EGENTLIG holder jeg på å vaske huset og bake. ;o)

 

Fin fredag! 

 


Timeout

 

Jeg trengte rett og slett en liten timeout fra blogging og nett og hele pakken. Men i likhet med vår hårdtslående amerikansk-østerrikske venn Arnold klarer jeg ikke helt å gi meg. Så her er jeg igjen.  :o)

 

Jeg har (selvsagt) strikket masse. Heklet også. Så det kommer nok en solid ladning med ferdige produkter her snart. I dag får det holde med det nye handlenettet mitt. Klumpen har blitt 7 år siden sist, og lørdag formidag blir huset invadert av en skokk ville smågutter. *angst* Så det er litt å forberede. Satser på at jeg overlever, hehe. 

 

Men så var det altså handlenettet. For jeg prøver å ikke kjøpe plastposer på butikken. Og da trenger man alternative bæreredskaper. Helst noen som er så små at de får plass i jakkelommen.

 http://www.ravelry.com/projects/mimouna/bag-youre-it

 

Pinne #5 og ca 75 gram tykt bomullsgarn. Nettet ble ikke veldig stort, men det er i grunnen greit. Det forrige jeg strikket strakk seg sånn at det subber i bakken når jeg går. Det blir ikke mye brukt, for å si det sånn. 

 

 

Der trillet jammen appelsinene ut, har du sett slikt. 

 

Arnold har faktisk spilt inn en ny film på sine gamle dager. I grunnen er han mindre skummel på lerretet enn som governator. 

 

Uansett - I'll be back! 

 

 


hits