Virusangrep! 

 

Jeg tror jeg må ha fått et hekle-virus! Hekler ruter i tide og utide, dropper ting jeg ikke burde droppe (som søvn!) for å bare heke EN rute til. Og enda en, og enda en og...

 

Hybelkaniner er greie husdyr, og posesuppe er også mat! Og strikkepinnene mine er ryddet bort.

 

 

Tro om det er smittsomt? Dødelig? Hjelp!

 

  

 

Det med fargene er jo det gøyeste! Tror ikke jeg har klart å lage en eneste stygg kombo, og det er MANGE rare sammensetninger jeg ellers aldri ville ha vurdert.

 

Dagens optimist: Niesen min så teppet jeg holdt på å montere, og spurte om jeg laget 30-årsgave til henne.

 

Kan du tro! Dette blir the One and Only. Og det er MITT! I grunnen bra at jeg ikke forstod hvor mye arbeid det kom til å bli, jeg startet jo i den troen at jeg skulle hekle 150 lapper. Så ble det 300, og nå er det plutselig 600. Mulig det blir flere tepper, men ikke i Babyull. Nå har jeg lært!

 

 

 

Ha en fin fredag!


Midt i smørøyet 

 

Arne og jeg har vært en tur ute i hagen. Og nede ved bøkehekken lyste det gult!

 

  

 

Bakken var dekket av skinnende gule smørblomster. Om noen uker har nok hanefot og brennesle tatt over, for dette er et forsømt område i hagen. Men akkurat nå er de små gule solene eneherskere. 

 

  

 

Luen er strikket av siste rest etter vottene + det halve nøstet. Tilsammen 48 gram. Og så spedde jeg på med litt ubleket Pickes Tweedy (DET har jeg arvet fra deg, Greta!  ;) Hele luen veier 62 gram, og ble strikket på pinner #4.5. Jeg startet på toppen, og økte ut til 96 masker. Det er vrange lus i det grønne, men det synes ikke på bildene. Byttet til pinne #4 på vrangborden. 

 

  

 

Her har han fått selskap av sin hulde viv. Begge bor på toppen av kaminen, og nå har de endelig fått nye hodeplagg. Ikke kjekt å stå barhodet når man mangler hår.

 

 

Ha en super onsdag!


En liten luring!

Luen heter "Lille luring", og det var akkurat det den ble. Liten. 

 

  

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/small-and-clever---winter-kit---lille-luring

 

Luen veier bare 28 gram, og jeg strikket den største størrelsen, som skal passe fra 5 til 12 måneder. Det gjørt den i alle fall ikke. Jeg fikk den ikke på Dukkeba, som er på størrelse med en 9 måneders baby. Så da ble det Tippehøne som fikk 5 minutter i rampelyset. 

 

  

 

Fornøyd tuppe! Og fargen står jo godt til den røde kammen hennes. 

 

  

 

Vil tro dette er en grei nyfødtstørrelse. Jeg har rikelig med garn igjen til en ny og større versjon, men tror jeg vandrer videre til nye beitemarker. Passformen er heller ikke all verden, den faller fort gjennom sammenlignet med Gros djevellue, som jeg har strikket haugevis av. Men den var morsom å strikke!

 

Jeg brukte opp votten med tommel, og litt av den uten. Sier vel noe om størrelsen på både votter og lue, hehe. Garnet er entrådet, og det tåler nok ikke mer enn en opprekking. Ikke spesielt slitesterkt. Men det var lett å spleise, og jeg måtte spleise 4 ganger på luen. Så jeg tror garnet er ren ull. Det fulgte ikke med noe magebelte. 

 

 

Kjekt å få luftet strikkepinnene litt også. Vi får se om det kommer mer, eller om jeg kaster meg over hekleteppet igjen. 

 

 

 

Ha en fin ny uke!


Den som leter

finner gjerne noe helt annet. Jeg var nemlig på jakt etter mer garn til hekleteppet mitt. Istedenfor fant jeg en pose med arvede UFO-er. 

 

  

 

Den opprinnelige eieren må nok ha blingset litt, for det er god plass til begge hendene mine inni EN vott. Og rom til minst tre tomler i vottetommelen. Dessuten er de i korteste laget til Klumpen. Det er vel flere gode grunner til at de ikke ble ferdigstilte. 

 

  

 

Men garnet er fint. Og jeg begynner faktisk å kjenne på at det er LENGE siden jeg strikket sist. Faktisk har jeg ikke tatt i en strikkepine side 18. april, da jeg gjorde ferdig den siste enhjørningen. Det går jo ikke an! På tide med en liten heklepause. Så får vi se hva ballongvottene blir omskapte til. Jeg har en plan!  :o)

 

  

 

Ellers ble heldigvis gjensynet med kong Vinter kortvarig. I dag har vi nydelig sol! Bare synd Klumpen har smittet meg med forkjølelse og sår hals. Vi har ikke vært utenfor en dør siden torsdag, sukk. Satser på at han er i form til å gå på skolen igjen i morgen. 

 

 

Ha en fin søndag!


Flowers in the Snow

Navnet på teppet mitt har vel aldri vært mer passende, hehe. Sånn så det ut da vi våknet i dagmorges:

 

  

 

Det  snør fortsatt tett, og snøen legger seg også. Ikke noe fristende å gå ut i alle fall.

 

  

 

Her var marken dekket av krokuser, hvitveis, påskeliljer mm så seint som i går. Nå er alt hvitt igjen. 

 

 


 

Da er det vel bare en ting å gjøre, da. Hekle videre. :o)

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/flowers-in-the-snow

 

 

 

God helg!

 


Uri II 

 

Uri II er ikke helt lik broren. Siden Zeke har fått en venn, måtte jo Harry sjiraff også få det. Og da ble det nødvendig med noen anatomiske tilpasninger. Så denne karen fikk to armer og to bein. 

 

  

 

Jeg strikket kroppen av et gråspraglet akrylgarn, bare for å oppdage at jeg hadde sendt resten av nøstene avgårde i HUV-pakken! Så da ble det svart hode og bein. Siste rest av det grå ble ører og man. 

 

  

 

Litt skeptiske i møtet med en ny og ukjent verden. Godt at begge fant seg venner fort da!  

 

 

 

Ny dag, nye muligheter. Ha en fin torsdag!  :o)

 


Uri the unicorn 

 

Nytt mysteriestrikk av samme designer som laget Celeste (the fat cat), Zeke (the baby zebra) og Ollie (the owlet). Denne gangen ble det en enhjørning!

 

 


 

Uri fikk hale og man av rester fra hekleteppet mitt. Jeg samler jo (selvsagt) på alle trådstumpene. Hele han er foresten strikket av restegarn. En lett mix av akryl, ull, viscose mm. 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/uri-mystery-kal

 

 

  al

 

 

Her har han fått selskap av zebraen Zeke. Sistnevnte har hatt en liten øyeoperasjon, så nå strirrer han ikke rett opp i taket mer. 

 

 

Jeg holder på med en ny enhjørning, han blir litt annerledes. Kommer snart! 


Rødt og grønt!

Hva er det SISTE du ønsker å se når du åpner vaskemaskinen etter en runde hvitvask?

 

  

 

En grønn frosk med rød tunge! 

 

Frosken Freddy hadde fulgt med lakenet fra Klumpens seng. Heldigvis hadde han ikke farget av. Men han hadde krympet, stakkar. 

 

  

 

En tur på tørkestativet, så ble han nesten like god igjen. Han ser fortsatt litt sjøsyk ut, da.  *fnis*

 

 


 

I midten av desember fikk jeg en liten julestjerne av mamma. Kjøpt på REMA1000 sammen med melk og brød.  Lenge etter at alle andre artsfrender har endt opp i komposten, har denne luringen forvandlet seg til en frodig busk. Den må snart pottes om, og den er alt for stor til å få plass i vinduskarmen. Derfor bor den på kjøkkenbordet, og blir til stadighet flyttet og dyttet på fordi den står i veien. Det ser det ut som den trives utmerket med. 

 

  

 

Jeg har hatt "overlevere" i hus tidligere også. Med de har sluppet alt det røde, og produsert små, lysegrønne blader istedenfor. Her popper det ut nye, store mørkegrønne blader. Og de i toppen skifter farge! Du kan se på det ene bladet at det begynner å bli rødt. Fargen starter langs nervene i midten og sprer seg utover. Fascinerende!

 

I varmere land blir jo dette digre busker, så jeg vurderer å flytte den ut i hagen i sommer. Men den kan ikke overvintre ute. Så vi får se hvordan dette går. 

 

Ellers HEKLES det. Teppet mitt vokser jevn og trutt. Men dere skal få slippe ny oppdatering for hver eneste rad som blir montert. Jeg kan vel trygt si at dette kommer til å ta tid. Lang tid. For 15 X 20 ruter blir et lite barneteppe. Så jeg må nok opp i nærmere det doble. 

 

Jeg STRIKKER faktisk også. Snart kommer det noe nytt fra den kanten også. Bare å følge med!  ;o)

 

 

Ha en fin ny uke!


På'an igjen!

Ny bursdagsinvitasjon. Trenger jeg si mer?

 

 

 

 

67 gram Silja på pinne #2.5 og 3. Jeg la opp 120 masker.

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/minecraft-hat-7

 

 


 

Den passer til Arne, i alle fall.  :o)

 

 


 

Og der var gaven klar. Klumpen valgte kortet. Cookies!

 

 

Fin fredag!


Dilla!

Teppet mitt vokser jevnt og trutt. - Bare EN omgang til! har blitt byttet ut med - Bare EN lapp til! Og mange lapper små blir til slutt et helt teppe. 

 

Kassen min med Babyull bestod av ca 70% rot og skrot, en diger vase av smårester i all verdens farger. Den stod innerst og underst i klesskapet mitt, og jeg ble smådeppa hver gang jeg tok av lokket. Tanken på at akkurat dette garnet hadde potensiale til å bli noe fint var temmelig fjern.

 

MEN - nå inneholder kassen nesten bare hele nøster, og alt det andre holder på å bli til sirkler. Det er så gøy at jeg ikke klarer å stoppe. :)

 

Har begynt å fable om å "rydde" i de andre garnsortene på samme måte.

 

  

 

Da har jeg faktisk heklet mer enn halvparten av sirklene! Den som setter seg på sovesofaen nå, lever ikke lenge! *skummel*

 

 

Jeg har funnet meg en ny strategi også: Alt garnet er sortert etter mengde. Så bruker jeg først opp smårestene. De får følge av to farger fra de større nøstene. Prøver å lage så ulike kombinasjoner som mulig. Disse lappene blir lagt til side, og fordelt utover hele teppet. De fargene jeg har mye av, blir blandet til slutt. De danner "bunnfargen" i teppet. Så nå satser jeg på å få ferdig en ny haug med lapper, og så blir det å pusle dem sammen. Får ta det når jeg er alene hjemme.  :o)

 

 

 

 

Jeg fikk påfyll av restegarn i posten også! Overraskelsespakke fra Felisi! 

 

 


 

 

Lanett i farger som passet supert med de jeg har fra før. Det svarte får bo i garnkassen min så lenge, men de andre nøstene er alt i ferd med å bli heklet opp. Tusen takk, Felisi!

 


Da er det vel bare å fortsette, da.

 

 

Ha en fin torsdag!

 


Amanita Hat

 T
 

 

Ny testrikket lue. Til denne har jeg brukt Safir og Trysil Sportsgarn, 67 gram tilsammen. Pinne #3.5 og 4. 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/amanita-hat

 

  

 

Luen ligner litt på Wurm, som jeg har strikket tidligere. Men denne er mindre og nettere, og jeg synes den ble finere også. Originalgarnet er babyalpakka. Jeg brukte traust norsk ullgarn. Så luen min ble litt trang. Anbefaler å gå opp i størrelse til de som gjør det samme. Alpakka er jo mykere, og vokser/siger ut ved vask og bruk. 

 

  

 

Hulda er fornøyd med nytt hodeplagg. Hun har stått barhodet en stund nå.  :o)

 

 

Ha en god tirsdag! 


Stroller Blankie


 

 

Jesse har fått seg et nytt teppe!

 

  

Babyteppe i Bomull Sport fra Gjestal. Garnet kommer faktisk fra HUV-pakken min. Jeg hadde mest beige, flere påbegynte nøster gullgult, og ett nøste lys grønt. Så da strikker jeg striper av et helt nøste gult og et helt nøste beige, og la tilsvarende mengde tilside. Strikket opp halve det grønne (kjøkkenvekten er god å ha) sammen med beige, og strikket midtparti med resten av det gule + beige. Ny grønn/beige stripe, og avslutning med de to nøstene jeg hadde lagt til side. Da fikk jeg brukt opp alt det gule og grønne. Og det var nok beige igjen til en picotkant rundt det hele. Teppet veier 376 gram, og jeg brukte pinne #4. 

 

  

Synes mønsteret blir så fint! Og så er det likt på begge sider. Enkelt å strikke er det også. 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/stroller-blankie-3

 

 


 

 

En ny favoritt! Nesten fristende å legge opp til et nytt. Kanskje i ull?

 

Noen som har en baby til låns?  ;o)


Sniktitt! 

 

Jeg ble så fristet av de fargerike heklelappene i en along på Ravelry. Og så fant jeg jo plutselig et bruksområde for alle de bittesmå (og litt større) restene mine av Babyull. Etter å ha studert og vurdert en enorm mengde med "granny squares", endte jeg opp med denne oppskriften: http://solgrim.blogspot.no/2009/06/sirkel-i-kvadrat-circle-in-square.html

 

Den er gratis, og på både norsk og engelsk Perfekt!

 

 


 

 

Jeg var litt spent på om jeg kom til å klare sammenheklingen, for den så en smule avansert ut. Men det gikk som fot i hose! Skikkelig mestringsfølelse for en som egentlig ikke "kan" hekle. Det får jeg jo ikke så ofte når jeg strikker. Kan ikke huske sist jeg var i tvil om et strikkemønster var for vanskelig til at jeg våget å starte på det. Men med hekling er jeg på tynn is. Så da er det ekstra gøy å få det til!

 

På det øverste bildet er den ene ruten heklet ferdig med svart. Men jeg hadde bare det ene nøstet, så da måtte jeg kjøpe nytt garn. På bunnen av kassen med Babyull fant jeg hele 8 hvite nøster fra samme parti. Så da ble det hvitt som bunnfarge istedenfor. Et mye bedre valg, ikke minst for øynene mine. Å hekle med svart er veldig anstrengende, og i lampelys er det så godt som umulig. Og siden mønsteret heter Flowers in the Snow, ble jo svart litt feil. Nå ble det mye lysere og lettere. 

 

 

Teppet må skylles opp og blokkes når det er ferdig, for nå er det temmelig bulkete. Men det har fine små stjerner i hjørnene, akkurat som det skal ha. Og jeg er totalt hekta! Det er så gøy å se det vokse, å velge farger til neste rute, og å se hvordan restegarnet mitt plutselig har forvandlet seg til små skatter. For selv de minste trådstumpene kan brukes her, det går bare ca 30 cm til den innerste sirkelen. Og siden jeg aldri kaster garn, har jeg jo rikelig å ta av. En hel pallett av farger. Lykke!

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/flowers-in-the-snow

 

Dette kommer til å ta tid, for jeg må ha 15 X 20 ruter for å få en grei størrelse på teppet. Kanskje litt flere også, vi får se hva garnet rekker til. Men foreløpig er det bare gøy, så jeg tror faktisk jeg skal komme i mål. Har funnet fram rester av tynt strømpegarn også, for jeg har ikke nok farger i Babyull. Jeg styrer unna grått, svart, alt for sukkersøte pasteller og jordfarger. Så da blir det innslag av både Sisu og Silja, og muligens andre strømpegarn også. 

 

 

Søndagen startet tidligere enn planlagt, men nå titter solen inn vinduet her. Deilig! (Bortsett fra at alt støvet ble veldig synlig, heheh.)

 

 

Ha en fin søndag du også! 


Solgløtt!

Hva gjør man når skydekket sprekker litt over klokken åtte om morgenen, og det er SOL i hagen?

 

Jo, da griper man sjal og kamera, og løper ut!

 

  

 

Dette er 335 gram Ara fra Dale. 6 nøster fra HUV-pakken, og ett fra loftet. Pinne #7, og helt enkel glattstrikk. De siste pinnene strikket jeg 2 rette, 2 vrange for å unngå at det rullet seg opp. 

 

 


 

Fargen er blåmelert, med et litt fiolett skjær. 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/vintersjal

 

  

 

Heldigvis var mamma våken og påkledd. 

 

- Frokost? Det kan du spise etterpå! Jeg trenger en modell. NÅ!!!

 

  

 

Et eksempel på hvorfor dagslys er å foretrekke, grumphf! Men her synes i alle fall fasongen på sjalet. Jeg økte i sidene på hver pinne, og midt på på annenhver pinne.

 

 

Sjalet var egentlig ferdig søndag kveld, men det har ligget på vent til det ble fotolys. Etterpå ble alt grått & vått igjen. Men jeg fikk utnyttet de 10 minuttene med sol! *fornøyd* I

 

 

Fin fredag!


Dukken Jesse


 

 

Jeg må visst begynne å holde meg unna The Testing Pool. For jeg finner alt for mye, og plutselig holdt jeg på med tre prosjekter på en gang. Men denne dukken bare måtte jeg strikke. Og jeg har lært at tar man en time eller to for å bestemme seg, så er gjerne testen full. Så det er bare å hive seg med med en gang, eller å glemme det. Heldigvis har de fleste relativt lange tidsfrister, og jeg er visst stort sett alltid først ferdig uansett, hehe.

 

 


 

 

Selve dukken er strikket i ubleket pt4 på pinne #4. Jeg lette forgjeves etter noe mer hudfarget, men det var det dårlig med på loftet. Og jeg kjøper ikke garn hvis jeg ikke absolutt må. 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/doll-and-outfit 

 

 


 

 

Så var det klær. Jesse skulle ha lue, genser, bukse og sko. Her har han fått seg en ny venn.  

 

 


 

 

Alt strikkes fram og tilbake og monteres. Men han ble jo søt, da. :o)

 

 


 

 

Og så var det håret. Det ble den største utfordringen. 

 

 


 

 

Hils på den siste mohikaner!  *fnis*

 

 


 

 

Så var han klar for å utforske verden!

 

 


 

 

Jeg trodde han skulle få flytte inn hos Mulle, Harry og resten av gjengen, men nei. Det var jo en DUKKE! Så nå bor han i sofaen blant garn og pinner. 

 

Hvis noen tenker at våren jammen har kommet langt hos oss, så er nok bildene ikke helt ferske. Jeg måtte vente med bloggingen til mønsteret var publisert, og dermed ble hele dukken glemt. Men bedre sent enn aldri!  :o)

 

 

I dag er det faktisk litt sol her, så du skal se det går riktig vei. Ha en fin torsdag! 


Kari Trestakk II


 

 

Nytt par av de samme vottene, men disse er strikket på pinne #3. Og tro det eller ei - de ble for STORE til meg. Så da er det nok ikke meningen at jeg skal ha flere votter. Jeg har i grunnen (mer enn) nok fra før, så disse skal få varme noen andre hender. 

 

 

 

 

Mamma er håndmodell.  :o)

 
 

Det grå og det hvite garnet er det samme som i forrige par. Det burgunderrøde er pt2. Jeg brukte 47 gram, bare 2 gram mer enn til de rosa. Men disse ble mye større. 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/vottene-kari-trestakk-2

 

 

 

Og til slutt -  Vervarslinga for Vestlandet:

 

  

Og sånn går no dagan.

 

 

 

Ha en fin onsdag!

 

 


Finley

  

Da ble det visst en lue igjen. Denne gangen Finley Pixie Hat. Barnelue med knytting og "haifinne". (Det er min tolkning, altså. En pixie er et keltiske mytisk vesen, litt som en mellomting mellom den norske husnissen og en alv.)

 

 

 

 

Luen skal være sånn ca 1-2 år i størrelsen, men den er veldig elastisk. Så Hulda fikk være modell, selv om den nok er litt i minste laget til henne. Den sitter finere på et mindre hode. 

 
 

Jeg brukte opp gammelt lager/arve-garn, Angorina Lyx i kongeblått. Luen veier 35 gram, og jeg har bare noen få meter igjen. Perlestrikk og pinne #3 og 3.5. 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/finley-pixie-hat

 

 

Da er det tirsdag, og uken er godt i gang. Fortsatt inne-vær, så jeg får vel prøve å være litt huslig. Vi får se hvordan DET går.  :o)

 

 

Ha en super dag!


Korketrekkere

Endelig hverdag igjen! Det var faktisk litt godt å våkne av vekkerklokken, smøre matpakke og sende Klumpen avgårde på skolen. Han gledet seg til å treffe kompisene igjen, jeg gleder meg til å få litt orden i sakene på hjemmebane. Vaskemaskinen er alt i gang, og nå skal hybelhaniner og LEGO-klosser angripes med støvsugeren. Eller, jeg får vel heller plukke opp de dumme klossene først. Sånn for husfredens skyld. 

 

 

 

Det ble et nytt par av korketrekker-sokkene. Denne gangen i en tråd grå Sisu og en tråd lillamelert Silja. Pinne #4, og 44 masker. Silja-garnet var opprinnelig en halvferdig sokk + to små restenøster arvet fra Greta. 

 
 

 

De ble tykke og gode. Litt korte bråt, jeg var redd for å gå tom for garn. Det gjorde jeg også. Måtte spe på med ca en meter grå Silja på den siste hælen. 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/corckscrew-socks

 

 

 

 

Apropos hæler, så laget jeg en ny variant på disse. De er rett og slett strikket med en vanlig tåfelling. Funket bedre enn "ballong-hælene" på det forrige paret.

 


 

 

Savner nok en kile for bedre passform, men de sitter greit på mine føtter. 

 
 

Dette er en veldig enke måte å strikke tå-opp-sokker på. I alle fall hvis man ikke er spesielt høy over vristen. Det eneste som er litt irriterende, er at man må beregne garn til hælene. Så det kan være litt vanskelig å få brukt opp alt. Man vil jo ikke risikere å få litt for lite til slutt. 

 

 

 

Uken startet med tåke og gråvær. Men da er det jo greit å få gjort litt innendørs. Får skride til verket!

 

 

Ha en fin mandag!

 

 


Ugle-trio

 

 

Uglebestanden i huset øker stadig. Nå er de tre.

  

 

Gjengen blunker litt forvirret mot vårsolen. De trives nok best i mørket.

 

  

 

Nykommeren er strikket av HUV-garn, rester fra sitteunderlagene. Han ble lang og tynn, for jeg ville bruke opp alt. De siste trådstumpene ble øredusker.

 

Jeg glemte å veie garnet før jeg fylte uglen. Men tipper jeg brukte rett under 50 gram. Pinne #5.5. 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/skinny-owl

 

 

Ha en flott søndag!


Gros djevelluer 

Gjensyn med en gammel traver.  :o)

 

  

Dette mønsteret var et av alternativene i luealongen på HobbyBoden i mars. Så jeg startet pent og forsiktig med en luen i gult og oransje restegarn. 

 

  

Det var fortsatt mer igjen av det oransje, så jeg grep etter en liten rest sart grønn.

 

 


 

 

En liten rest i rødt ble også brukt opp.

 

  

Så fant jeg to grønnfarger også. 

 

 

  

 

 

De siste restene fikk følge av et mini-nøste i hvitt. Men da var det slutt! Jeg fikk brukt opp absolutt alt av tynt bomullsgarn jeg hadde liggende. Bare noen småstumper igjen. Alle luene er i størrelse 6 måneder, og strikket på pinne #2.5 og 3. De veier mellom 25 og 27 gram. Det som utgjør forskjellen i vekt er snorene, siden jeg brukte opp det som var igjen av den aktuelle fargen. Derfor er noen tykkere enn andre. 

 

Veldig greit "rydde-projekt", og jeg ble i godt humør av fargene. Godt å bruke bomullsrester til noe annet enn bare kluter. 

 

 

I dag våknet vi til tåke og øs-pøs-regnvær. Litt glad for at to uker skolefri snart er slutt, for det har blitt noen lange dager. Spesielt siden det ikke har fristet noe særlig å være ute. Satser på at den "smarte" ideen med å slå sammen påske- og vinterferien blir en engangsforeteelse, for det var i grunnen ikke noe genitrekk. De færreste foreldre har mulighet til å ta fri i to uker, og da blir det mye styr med både å plassere og å aktivisere ungene. 

 

 

 

Jaja. På mandag er det skole og hverdag igjen. Men først er det helg!  :o)


Bare lureri? 

Da er det DEN dagen igjen. Kiweke har sikret seg krone, te og kake. Og er om mulig mer majestetisk enn hun pleier. Eller er det bare lureri?

 

  

Vinteren lurte oss i alle fall. For den kom tilbake for fullt. Men krokusen gir seg visst ikke uten kamp. Litt sol, så stikker den trassig hodet opp av alt det hvite. 

 

 

 

Her begynner det å tø, solen varmet godt utpå dagen i går. Men i dag er det grått og kaldt. Og snøen som ble liggende, ser ikke ut til å ha planer om å forsvinne med det første.

 
 

Uansett er det vår! Første april er en fin dag likevel.  :o)

 


hits