Alafoss Lopi Shawl

Jeg har "arvet" en pose med rester av  Alafoss Lopi, et tykt, løsspunnet islandsk garn. 

 

 
 

Tro om dette kan bli et sjal?

 

 
 

Det kunne det! 

 

Det mørkeste brune viste seg å være en annen kvalitet, så det plukket jeg vekk. Jeg blokket sjalet med bare 3 knappenåler, en i hvert hjørne. 

 

  

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/alafoss-lopi-shawl

 

Jeg brukte opp alt, med unntak av noen smårester. Sjalet veier 168 gram, og ble stort og godt. Garnet "blomstret" etter vask, og ble mykt og deilig.  

 

 

 

 

Kan dette også bli til noe, tro?

 

  

Selvfølgelig kan det det!  Blomstebrosje i frihekling med franske knuter i midten. 

 

 

 

 

Og en stor sikkerhetsnål på baksiden til å feste den på sjalet med.

 

 
 

Fortsatt litt garn igjen. Det rosa kan kanskje bli til noe? *optimist*

 

  

 

Og sånn ble sjalet til slutt. Strikket på pinne # 12.5 ble det lett og luftig. 

 

 

  

 

Denne gangen vridde jeg økingene hver sin vei, det ble i grunnen penere på et så grovstrikket sjal. 

 

 

Ha en fin lørdagskveld!


Ananke IV

Ny variant, denne gangen med litt flere riller. Jeg strikker rett og slett til garnet tar slutt, og dette nøstet med flerfarget garn var større enn det forrige. Vekt på sjalet: 148 gram.

 

 
 

Fargen er fortsatt mer turkis/sjøgrønn enn blå, og det er nydelige sjatteringer i stripegarnet som ikke kommer fram på bildet. Likte dette sjalet veldig godt. 

 

 
 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/ananke-5

 

 
 

Nå har jeg bare ca 100 gram igjen av hovedfargen. Ikke nok til et nytt sjal, med mindre jeg finner på noe veldig lurt. Så da får det vente litt mens jeg tenker. Holder på å sortere lageret mitt, og kanskje dukker det opp noe spennende jeg hadde glemt. Plutselig hadde jeg ikke oversikt mer, fordi det lå garn i esker, poser, kurver og *kremt* overalt i sofaen og på stuebordet. Så nå holder jeg på å samle garn av samme kvalitet, slik at det er lettere å finne det jeg vil ha. Og så strikker jeg opp det som jeg ikke finner plass til, hihi. Ukurant garn er fortsatt morsomst. Garn jeg har mye av ruger jeg på, siden det jo kan BLI til noe. For tenk om nøstet jeg brukte til en lue eller et par pulsvarmere var akkurat det som gjorde at resten ble for lite til en genser. 

 

Må nok jobbe litt med tilnærmingen til garnlageret, tror jeg. Men først skal jeg kose meg med resten av uvenn-garnet og alle de rare små restenøstene mine. 

 

 

 

God torsdagskveld!


Minecraft-luer

Jeg fikk to nøster grått Thea akrylgarn i uvennpakken. De har blitt til to luer. 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/minecraft-beanies

 

 
 

Det grønne neon-garnet er fra SparKjøp. Det er skikkelig intenst i fargen, så jeg ble litt skuffet over at det ikke var selvlysende. Men det lyser vel nok opp slik som det er, hehe.

 

 

 

 

Den kjekke modellen min er også heimespøta. Han hadde lyst på ny lue, men disse ble nok litt for store. Klumpen snappet den første, og den andre blir visst bursdagsgave til helgen. Så da må vel dette kunne kalles et suksessfullt uvennprosjekt.  :o)

 

Har fortsatt en liten rest igjen av garnet, så vi får se om den også kan brukes til noe. 

 

 

Ha en god torsdagskveld! 

 


Uvenn-sjal

Da var det vel på tide å kaste seg over uvenngarnet. Og jeg hadde fortsatt nesten to hele nøster svart mohair igjen etter Fluff! De fikk slå følge med de to restene (37 gram tilsammen) av Vienna. Pinne # 5.5. 

 

 

 

 

Kjempedårlig blokkebilde. men her synes formen sjalet fikk. Det er strikket etter samme prinsipp som Ananke, men i glattstrikk. Strikket riller med Vienna, og avsluttet med en rille svart. Hele herligheten veier 77 gram. Jeg startet med den minste resten, som var grønn-burgunder-lilla, og fortsatte med den største, som var lilla-rosa. Sitter igjen med 3 gram, som blir lagt til side så lenge. Brukte opp alt det svarte. *fornøyd*

 

 
 

Min faste modell.  :o) 


 

 

 

 Lett og luftig sjal. 

 

 

 
 

Pus hadde glimret med sitt fravær hele dagen, men straks jeg begynte å knipse bilder kom han løpende. Linse-pusen!

 

 
 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/mohair-shawl 

 

 

 

 

- Mjau? Hvor skal du? Jeg poserer jo! Mjaaaauuu!!!

 

Ha en god ny uke!  


Minion Mitts

Flere barne-pulsvarmere. Disse er også strikket uten oppskrift. Et lite restenøste Toppull ble vrangborder, resten er i Safir. Pinne #3.5.

 

 
  

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/mimounas-barnevotter-13

 

  

 

Jeg KAN strikke andre ting enn sjal altså! (Selv om disse ikke er nystrikket da, de ble bare liggende fordi det er så kjeeedelig å hekle og sy på øynene.) Trodde jeg hadde klart et nytt par til gavekisten min, men Klumpen stakk av med dem. Jaja.

 

Ha en fortsatt god søndag! 


Ananke III

Fortsatt ikke ferdig med dette mønsteret. To restenøster fra en arvegarns-pose ble akkurat nok til et lite sjal. Pinne #7, og 120 gram. Det svarte tror jeg er samme sort som det turkise fra forrige Ananke. 

 

 

 

 

Jammen dukket den innpåslitne katten opp her også!

 

 

 

 

 

Sjalet ble hengende på halv åtte ser jeg, for jeg hadde full jobb med å hindre kattekreket i å rive ned kleshengeren. Grrrr!

 

 

 

 

Innendørsbildene ble veldig mørke, men her kan man i alle fall få et inntrykk av størrelsen. Kunne tenkt meg å ha det litt større, men er det tomt for garn så er det tomt for garn. 

 

 

Ha en fin lørdag! 


Svart Fluff!

Nytt sjal i mai-knit alongen til Stitchnerd. Denne gangen ble det Fluff! i svart mohair.

 

 
 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/quaker-yarn-stretcher-boomerang

 

 

Å fotografere svarte sjal er ikke det enkleste. Men jeg fikk uventet hjelp. 

 

 

 

 

Eller hjelp og hjelp, fru Blom. Han prøvde å ta både kameraet og sjalet, og var i grunnen rimelig innpåsliten. Men det ble jo litt morsomme bilder da.  :o)

 

 

 

 

 

- Mjau?

 

  

- Glem sjalet, her er det JEG som er hovedpersonen. Mjaaauuu!

 

  

 

Hvem trenger blomsterbrosjer når hagen bugner av ugress blomster? Gule valmuer titter opp overalt, mest der de IKKE skal være, sukk. Men de er jo fine da. 

 

 

 

 

Og sånn ser sjalet ut når det ligger flatt. Det er ikke blokket. Det veier 58 gram og er strikket av Jacobdals Petite Mahair på pinne #5.5. 

 

 

Nå har jeg kastet meg over HUV-garnet. Gjett tre ganger hva jeg strikker?  *glis*

 

 

 

Fin fredag!


Hemmelig uvenn!

Ny HUV-runde på Hobbyboden, og jeg er selvsagt med.  *fnis*

 

Fikk hentelapp for to dager siden, men rakk ikke å hente den før i dag. Så da var det spennende!

 

 
 

Ikke avskrekkende stor i alle fall. Tro hva som skjuler seg under gråpapiret?

 

 

 

 

Ritsj, ratsj! Og så dukket en pose med garn opp.

 

  

 

Dette skal nok gå bra! Ingenting skikkelig ille i denne pakken.

 

 

 

 

Bomull Sport i svart og oransje, to nøster gul Mor Aase Babyull, to ulike smårester Vienna, Thea fra  Europris, noe fluffy flerfarget + et påbegynt nøste beige ullgarn. 

 

 
 

6 knapper og et kort med elg på. Det stod avsender på pakken, men papiret ble nappet av en ivrig frimerkesamler før jeg rakk å lese hvor den kom fra. Så da er jeg like klok, hehe. Men det bilr vel en avsløringsrunde etterhvert. 

 

Da får jeg strikke litt mer på sjalet mitt før jeg finner loppekassen. God kveld! 


Canadian Maple

Ting kommer i litt feil rekkefølge her, dette sjalet var ferdig før Anankene. Men så ble det liggende ufotografert fordi det regnet. Men her kommer det!

 

Nytt Stitchnerd-design: http://www.ravelry.com/projects/mimouna/canadian-maple-boomerang

 

 
 

Jeg er med på en along i Stitchnerd sin Ravelry-gruppe, og temaet for mai er "kjedelig garn". http://www.ravelry.com/discuss/stitchnerds/2915647/676-700#688  5 nøster ubleket Mor Aase Ullgarn unngikk dermed å bli tovet. Kjedeligere garn finnes vel ikke, hehe. Og de ble til et stort og godt sjal. Garnet framhever mønsteret veldig fint, og etter vask og blokking ble det jo riktig lekkert. Synd dette er "den gamle" utgaven av garnet, for de nyere nøstene er mye glattere med en helt annen tekstur.

 

 
 

244 gram på pinne #5.

 

 

 

 

Tykt og godt, passer nok best til vinteren igjen dette her.

 

 
 

Favoritt-bakgrunnen min, og en veldig fotogen blomst.  :o) Denne har jammen prydet mange sjal.

 

Er du lei sjal nå? Det er IKKE jeg, så det kommer flere. Har jeg først plumpet uti med begge beina så er det vel bare å fortsette, hihi. Og jeg har masse garn liggende i stuen som ikke fikk plass i rollerne på loftet. Så nå strikker jeg det opp istedenfor.

 

 

Ha en fin torsdag!

 

 


Ananke II

Jeg likte Ananke-sjalet, men den øverste kanten irriterte meg.

 

Så fikk jeg en lur ide. Økingene fra Stitchnerd-sjalene kunne kanskje funke? Istedenfor å strikke foran og bak i første og siste maske på hver pinne kunne jeg gjøre det slik: *Strikk foran og bak i første maske. Strikk til to masker gjenstår på pinnen. Strikk foran og bak i neste maske. Ta siste maske løst av som om den skulle strikkes vrangt.* Dette gir en både strammere og penere kant.

  

Lurer ideer må prøves ut straks og med en gang. Så jeg grep et nøste tykt, umerket ullgarn og pinne #7. Noen timers strikking, og sjalet var ferdig. Jeg brukte elastisk avfelling:

Strikk to masker. *Sett begge maskene tilbake på venstre pinne og strikk dem sammen gjennom bakre maskeledd. Strikk en maske til. Gjenta fra *. Dermed får du en sammenhengende kjederad rundt hele sjalet.

 

 

 

 

 Ligner nesten på mustasjen til Poirot jo.  :o)

 

 

 

 

Dette var MYE enklere å blokke til en pen fasong. Og øverste kant buer seg fint riktig vei. Dermed ligger også sjalet mye bedre rundt skuldrene. 

 

 

 

 

Stort og godt sjal, og det ble mykere og litt pusete etter vask. Jeg spanderte en skvett Milo tøymykner også.

 

 
 

 Fargen er en pen turkis som heller mer over mot sjøgrønn. 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/ananke-2

 

 

 

 

Dette må vel være det som kalles instant gratification på godt norsk, hehe. Det som tok lengst tid med dette sjalet var å vente på at det skulle tørke. Pinne #7 er gøy!

 

 

Fikk litt dila her, så nå er en stripete versjon på pinnene. Fant plutselig en mulighet til å bruke opp noe pent arvet restegarn i fine farger.

 

 

Fortsettelse følger!  :o)


Ananke 

 

Et lett og luftig sommersjal, strikket av 100 gram Opal på pinne #4. Det så temmelig snodig ut før blokking, for ribbestrikken fikk det til å bue feil vei.

 

 
 

Jeg var fortsatt i tvil mens jeg festet nålene, for den øverste kanten er løs og elastisk, mens I-cord-avfellingen langs V-en er fast og stram. Jeg strakk det så langt jeg kunne for å få en fin fasong.

 

 


 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/ananke

 

 

 

 

 

Det ser OK ut etter blokkingen, men jeg er fortsatt ikke helt fornøyd med øverste kant. Funderer på om det kan gjøre på en annen måte. Må nok strikke et nytt sjal for å teste ut en teori eller to.  :o)

 

  

 

Størrelsen ble i alle fall bra. Supert med en oppskrift som krever akkurat et 100-gramsnøste strømpegarn. Og her er det jo bare å strikke til tråden tar slutt. Bare husk at I-corden krever litt mer garn enn en vanlig avfelling. 

 

Ha en god tirsdag!


Flere av samme sorten 

Disse Frankenstein-pulsvarmerne er bare supre til smårester! Fant jammen noen små stumper av den grå Lanetten, de ble "bukse". og siste rest av nøstet med Sisu Fantasy i blåtoner ble "genser". Det grønne og svarte garnet holder nok til flere par. Så da er det bare å samle (eller produsere) flere smårester. 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/franken-mitts-iii

 

  

 

Det ble et nytt par av disse her også. Lilla Rubin denne gangen. 53 gram tilsammen. Pinner # 3.5. 

 

 

 

 

 

 

 

Mange vrangmasker, jeg glemte jo helt at jeg hadde strikket innsiden av hånden i glattstrikk på de to forrige parene. Men noen ganger kan det jo være greit å følge oppskriften også.  ;o)

 

 
 

Ikke den letteste fargen å fotografere, men musene er nå her uansett. Siden mottakeren er en voksen dame fikk de øyne og snuter i svart. Jeg broderte franske knuter, 5 snurringer på nesen og 4 på øynene. 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/squeaky-mittens-5

 

 

Ha en flott ny uke! :o)


En UFO har landet

Og den dukket opp nesten helt fra det blå, hihi. Jeg fikk nemlig en nesten-ferdig Marius i hus torsdag ettermiddag, og 24 timer senere var den montert, vasket og tørr. Tusen takk til Tittei som omplasserte UFO-en sin til oss. Vi har nettopp prøvd alle genserne i Klumpens kommode, og nesten alle hadde på merksnodig vis krympet. 3/4 ermer og navlekort er ikke helt hans stil. Så en ny genser er veldig velkommen. 

 

 

 

 

 

Jeg kan altså ikke skryte på meg å ha STRIKKET denne, bortsett fra noen omganger på halsen. Men jeg har festet tråder og montert i ermene. Jeg HATER å montere slikt, og hadde håpet at mamma skulle redde meg. Men hun hadde planer om å vaske huset til 17. mai, så da måtte jeg finne fram nål og tråd selv. Og jeg VET (selvinnsikt!) at hadde jeg ventet hadde den blitt liggende. Lenge. Men nå er den ferdig!  *hipphurra* Hadde jeg fått en krone for hvert sukk mens jeg sydde kunne jeg nok kjøpt garn til minst en genser til. Så jeg er bittelitt stolt over at jeg kom i mål. Snodig det der, jeg strikker bortimot konstant og kan strikke nesten hva som helst. Men gi meg en NÅL, og jeg begynner å vri meg på stolen etter to senutter. 

 

  

 

Fine farger, og siden han har en tykk versjon i rødt, hvitt og blått fra før (Strikket av mamma til min søster på 70-tallet i Fritidsgarn.) passet jo dette supert. Garnet er Daletta, og den veier 442 gram. Tipper det er sånn ca størrelse 12 år. Pinnenummer vet jeg ikke, men jeg gjetter på #3.5. Det er i alle fall det jeg brukte til mitt lille bidrag, innsiden av halskanten. 

 

Genseren viste seg å være litt i største laget, selv med oppbrett på ermene. Klumpen er lang og smal, så jeg pleier å strikke størrelse 12 i lengden og 8 i vidden. Men siden unger vokser som ugress i den lyse årstiden tror jeg at denne blir en grei skolegenser til høsten. Og det var ekstra garn i posen, så jeg kan eventuelt forlenge bolen om et år eller to. 

 

 

  

 

Selv om genseren måtte bli hjemme fikk den i alle fall pyntet seg litt. Klumpen har laget den fine rosetten i filt.

 

 

 

Ha en god søndag!  :o)


Travle mai

Dagene flyr, glemmer alltid hvor fort mai fyker avgårde. Dessuten er fotballsesongen i full gang, med kamper minst annenhver helg. Håper det snart blir vær til å strikke på sidelinjen, hehe. I alle fall er det kjekt å slippe å slå floke MED paraply. 

 

Det strikkes litt innimellom uansett. Jeg må bare tilstå at jeg er tilbake på sjal-kjøret. *flau* Har to ferdigstrikkete som ikke er fotografert, jeg venter på at solen skal komme tilbake og jage bort regnet. Innendørsbilder av sjal blir stort sett noen stusselige greier. Men et blogginnlegg uten bilder er jo litt kjedelig. Så her kommer noen som heldigvis trives innomhus:

 

 

 

 

Eller trives og trives, fru Blom. Han ser vel heller litt død ut. 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/squashed-rat-knitted-bookmark  

 

  

 

Veldig flat rotte = bokmerke. Han er strikket av smårester av Babyull og fylt med litt av en gammel stolpute. (Jeg hadde 6 stolputer på kjøkkenet som klumpet seg i vask. De har fått nytt liv som innmat i diverse leker og figurer.)

 

  

 

Denne saken kom flaksende og slo seg ned på tastaturet mitt. Kanskje han så en artsfrende på skjermen? Skjønt jeg tviler litt. Han er visst ikke av de mest skarpsynte. For han tok jammen feil av Hubert og et hult tre:

 

 

 

 

Dette kunne ha gått skikkelig ille, men jeg rakk heldigvis å fiske ham ut før Hubert svelget ham. Nå er han trygt installert i et nytt hjem. 

 

To smårester spraglete strømpegarn, et lite nøste Silja(?), mer stolputefyll + knapper fra min kasserte regnjakke. Tannpirkerne han strikker med er nye og ubrukte da. *knis*

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/owl-puffs

 

 

Ha en fin fredag og en herlig helg!  :o)


Meadow Grass

Ny samstrikk på Uformelt: http://www.uformelt.net/bakhagen/showthread.php?19828-Kunne-tenkt-meg-noe-sam-strikk-igjen-jeg-)-Sjal-tror-jeg-Flere-som-vil

 

Sjal er gøy! Og OK da, jeg sprakk. Men jeg har ikke strikket luer på lenge. Nesten ikke, i alle fall. Kremt...

 

 

 

 

Fant fram dette her, første gang jeg prøver meg på Mini Duett. Kjennes mykt og godt ut. og det er greit å strikke med. Det som ser blågrått ut er egentlig petrolfarget. 

 

 

 

 

Stripete, halvmåneformet sjal med blondekant. Mønsteret er veldig enkelt å strikke, og det var spennende å blokke det. Økingene ble nokså synlige, synes jeg. Men det er ikke så mye å gjøre med, så det får være som det ble. 

 

 
  

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/meadow-grass

 

  

 

Det ble stort og godt, og garnet er veldig mykt. Ikke dumt garn dette her, vi får se hvordan det oppfører seg i bruk. 

 

  

 

Regn ute = fotografering inne. Men samme fotomodell uansett. :o)

 

 

 

 

Jeg heklet et rad med petrol langs kantene for å skjule de løse trådene som ble trukket med fra stripe til stripe. 

 

 

 

 

Skikkelig sommersjal dette her, nesten litt fristet til å strikke flere. 

 

Ha en fin fredag!  :o)


En muntrere versjon 

Samme hals som den svarte, men denne gangen i Svale fra Dalegarn. Brukte pinne #5, og byttet til #5.5 på bølgemønsteret. Og så strikket jeg den i glattstrikk, med unntak av første runde etter hullene. 

 

Synes faktisk den første faller penere da, denne ble litt mer slaskete. Det er jo to totalt ulike garn, dette her er fullstendig uelastisk. Har ikke blokket den, men vurdere å gjøre det. 

 

  

 

Jeg lurer litt på å prøve en versjon der det økes midt bak etter sammenstrikkingen også. Tror den vil falle penere da. Må prøves.  :o)

 

  

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/shawlcowl-pullover-2

 

 

Ny uke med nye muligheter! Da får vi heller tåle at det regner. Plantene trenger nok litt vann nå.

 

Ha en fin mandag! 


Matilda

 

 

Matilda i grå Lanett, strikket på pinne #4. Det gikk med 169 gram til 8 mønsterrepetisjoner. 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/matilda-2

 

 
 

Sjalet ble stort! Og mønsteret er kjekt å strikke.

 

 

 

 

Mamma er fast modell. Hun kler denne kalde gråfargen. Jeg ser ut som et spøkelse i den, hehe. Her går det i varme fargenyanser. 

 

 

 

 

Umulig å ta utendørsbilder uten linse-pusen for tiden. Denne katten, som vi først trodde var naboen sin, har "adoptert" oss. Han sover i hageskuret, og står klar på trappen hver morgen. Da vil han ha frokost! Naboens katt er kliss lik, og vi trodde først at de hadde reist på påskeferie og latt den være igjen hjemme. Og siden pus var desperat av sult, matet vi den i ferien. Det var nok ikke så lurt, for da naboen kom hjem og misforståelsen ble oppklart hadde pus fått gode vaner. Og han er fortsatt sulten. Føles litt slemt å bare slutte med å gi den mat, så nå har vi investert i en eske tørrfor i tillegg til middagsrester. 

 

Noen som vet om et sted på nett eller noe der man kan annonsere dyr som er forsvunnet/funnet? Noen må jo eie den, for det er helt tydelig en tam huskatt. 

 

 

 

 

Det ble litt rester igjen etter sjalet. Og rester liker vi ikke! De må brukes opp. Så da ble det pulsvarmere. Og flere kattebilder.

 

 
 

33 gram gikk det med, da spedde jeg på med litt smårester fra den grå halsen også. Pinne #3. 


http://www.ravelry.com/projects/mimouna/graffiti-on-the-metro-9 

 

 

 

I dag er det visst sol igjen, og jeg har skumle planer om å angripe løvetannen før den rekker å sette frø. Vi får se hvem som vinner. Det pleier vel å være den gulkledde, hehe...

 

Ha en fin søndag! 


Plutselig tilbake

Ble visst en ny bloggpause her, ble nok litt overveldet av våren. Men nå er jeg tilbake!

 

Har strikket en del, men jeg må sortere og fotografere litt før det er klart til blogging. Så da får vi starte med det nyeste først. 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/tgv-high-speed-knitting-2 

 

(Hvis noen husker det lilla "bomulls-sjalet" som ikke var bomull likevel, så er dette samme oppskrift.) 

 

 
 

Jeg har fortsatt dilla på Stitchnerd sine sjal. Og nå er det leeenge siden forrige sjal-sprekk. Dessuten hadde jeg liggende noe arvet restegarn som bare ropte at det ville bli sjal. Så da så.  :o)

 

  

 

Jeg brukte opp alt av Fame Trend, det ble passe stort til rillestrikk-delen. Og så fant jeg en liten hespe (ca 50 gram) brunt superwash arvegarn som passet greit til. Hele herligheten veier 112 gram.

 

 

 

 

Sjalet ble ferdig samme dag som T-skjorteværet gikk over til iskald vind og sludd. Etter å ha sittet en drøy time i en steintrapp og ventet på Klumpen som trente fotball, var dette det perfekte plagget. Det har litt korketrekkerfasong, så det surrer seg fint rundt halsen uten at det trenger å knyttes. 

 

 

 

 

Laaangt og smalt: 

 

  

 

Man skaper bredden med det rillestrikkete partiet, der økes det 4 masker per pinne. På den ribbestrikkete delen økes det bare 1 maske. Så hvis man ønsker et sjal som går nedover ryggen er det her det kan reguleres. Sjalet mitt ble som det ble fordi jeg forholdt meg til garnet jeg hadde til rådighet. Kunne nok tenkt meg et lengre parti med ribb, men slik det er nå er det et perfekt skjerf. 

 

  

 

Kjempefornøyd med at dette er alt som er igjen:

 

 
 

 

Da ønsker jeg alle som titter innom en god helg!  :o)

 

 


hits