Tungvekter

DROPS hadde 30% avslag på alt garn med ull i hele mai. Og det virket som om bortimot ALLE hamstret NEPAL. Verdens mest fantastiske garn, 70% ull og 30% alpakka.

 

Mannen ville ha kragejakke, så jeg sendte ham avgårde for å kjøpe garn. Et helt kilo, slik at jeg fikk rikelig med rester til andre prosjekter, tenkte lure meg. Og så var planen å kjøpe flere fine farger til å mixe restene med.

 

Planene ble endret straks garnet kom i hus. Jeg er vel ikke spesielt kresen, men dette likte jeg rett og slett ikke. Tungt, glatt, livløst og særdeles udrøyt garn, blæh. Jakken vokste langsomt, for den ble fort tung og uhåndterlig, og jeg fikk vondt i armene. 75 meter per nøste og knuter i flere av dem hjalp ikke på humøret. Jeg festet trådene etterhvert for å slippe å ta alt på slutten.

 

  

Jakken er strikket i den største damestørrelsen, siden både garn og pinner er tykkere enn på originalen. Pinne # 4,5 og 5, og det gikk med 16 1/2 nøste.

 

  

På den positive siden: Jakken er supervarm og god, den klør ikke, og den passer akkurat. Jeg hadde 10 store mørkegrå knapper liggende etter salget på Knapphuset, så da var det bare å sy dem i. OG - jeg sparte masse penger på at jeg ikke kjøpte alt det garnet jeg hadde tenkt å kjøpe. Som en liten bonus sitter jeg igjen med 3 1/2 nøste som kanskje kan bli et par Bellas Mittens.

 

 

 

 

Synes disse knappene er så fine. :o)

 

 

Her er det lørdag, lummert og regn. En fin slappe-av-i-heimen-dag.

God helg!

 

 


Tvillingsjal

 

 

Det ble et tredje Sonnensegel Tuch-sjal av de siste restene av mysterie-garnet + noe umerket akrylgarn fra loftet. Denne gangen fikk jeg bare 29 rillestriper siden garnet tok slutt. Men det holdt i grunnen i massevis det, de to første er veldig lange.

 

Mens jeg strikket kom jeg til å tenke på et tvillingpar jeg kjenner. Toeggete gutter, og den ene er lang, tynn og brunhåret mens den andre er liten og tett med rødt hår. Så da ble prosjektet raskt døpt "tvillingsjalene", hihi.

 

 

 

 

Hagen vår er og blir overgrodd. Men det finnes et par lure steder som egner seg til fotobakgrunn heldigvis. Luking og beskjæring er oppskrytt. Jepp.

 

 

 

 

Ensfarget dusk. Jeg brukte opp absolutt alt av det flerfargete garnet. Faktisk måtte jeg ta opp igjen fellingen og felle strammere for å få nok. Da ble det akkurat en liten stump igjen å feste. Perfekt.  :o)

 

 

 

 

Fiiine fargene.

 

Jeg rakk akkurat å ta bilder før jeg måtte løpe og hente Klumpen i barnehagen. Heldigvis, for i dag regner det. Har ikke vasket dette sjalet, så jeg regner med at det vokser litt da.

 

Ha en fin fredag! 

Grønne gleder

Føljetongen om tomatplanten min tar visst aldri slutt. Ny rød tomat:

 

 

 

 

Størrelse kirsebær, men med en liten spiss.

 

 

 

 

Og så har jeg endelig skjønt opplegget. Hver gang en tomat er spiseklar dukker det opp en ny liten grønn arvtaker. Da kan jeg jo ikke kaste planten. Overlevelsestaktikk kalles det vel?

 

 

 

 

Planten midt på bildet fikk jeg da jeg var i tenårene, hvilket vil si at den snart (gulp) har 30-årsjubileum. Den har overlevd det utroligste og bor fortsatt med meg, selv om nok flere av de andre i husholdningen godt kunne tenke seg å kaste den ut. Den har laaange tynne greiner med smale blader som drysser noe forferdelig. Og så har den skarpe pigger som stikker skikkelig.

 


 

 

Plutselig hadde planten fått BLOMSTER. Bittesmå hvite klokkelignende saker i klaser. Det har jeg aldri før sett på den gjennom alle de årene vi har delt hus. Så enten har jeg ikke fulgt godt nok med, eller så er dette første gangen den blomstrer. En liten botanisk sensasjon kanskje?  

 

 

Her har vi en annen luring:

 

 

 

 

Etter flere måneder med non-stop blomstring takket den flotte asaleaen min for seg. Jeg vannet, klippet bort vissent bladverk og prøvde til og med å godsnakke med den. Til ingen nytte. Den ble brunere og brunere, og til slutt var den moden for komposthaugen. Men så oppdaget jeg et bittelite grønt rotskudd.

 

 

 

 

Haha. Den lille grønne spiren jeg har stelt så omsorgsfullt i en ukes tid vokste opp og ble et rotekte UGRESS. Det har nok blåst et frø inn det åpne vinduet. En skikkelig opportunist som har skaffet seg enebolig på solsiden.

 

Den står der fortsatt. Har ikke hatt hjerte til å kaste den ut. Kanskje derfor jeg har huset fullt av rare planter, hihi.

 

 

Her er det sol i dag, deilig med litt sommer innimellom.

 

Ha en flott torsdag!  :o)Striper av mysteriegarn

Jeg bare MÅTTE strikke en ny versjon av Sonnesegel Tuch. Og denne gangen ville jeg bruke det brune garnet fra den mystiske pakken min.

 

 

 

 

Garnet var tykt, entrådet og med masse tvinn i. Så jeg måtte finne et prosjekt som skulle strikkes fram og tilbake og ikke vridde seg. Og da var jo dette sjalet et perfekt valg.

 

Det er skjelden jeg ikke klarer å finne ut hva et garn er laget av. Dette var tørt å ta i og knirket litt. Men det var helt matt i fargen, ikke noen avslørende blanke syntet-tråder. Mitt første forslag var viscose. Men i vask ble garnet FRYKTELIG knirkete. Ikke mye naturfibre her nei. Så da var det fram med fyrstikkene. En tråd ble klippet av og påtent, og den tok skremmende lett fyr. Den brente både godt og lenge og etterlot seg en liten hard klump som knuste mellom fingrene og en brun, oljeaktig flekk. Ikke typisk akryl-oppførsel, men noe oljebasert er det i alle fall. Garnet flusset seg også veldig lett opp, så det egnet seg ikke til ting som blir utsatt for slitasje eller hard bruk.

 

Det var en kamp både å nøste opp og å strikke med garnet, for det surret seg fast i både seg selv og i absolutt alt det kom i kontakt med. Det tok omtrent like lang tid å løse opp i floker som å strikke, men jeg kom da i mål:

 

 

 

 

Pinne # 6.5 og 32 rillestriper. Det sjokoladebrune er Freestyle, rester etter tunikaen min. Jeg brukte ca 2.5 nøster.

 

En viktig endring fra forrige gang: Jeg kopierte Flowemouse sin versjon og økte bare på de glattstrikkete stripene, altså på hver 12. omgang.

 

 

 

 

Se hvem som plutselig dukket opp! Har jammen savnet Herr Mus...

 

 

 

 

Fargene på dette garnet er helt fantastiske; varme jordtoner og flotte overganger. Det fortjener bedre enn innendørsfotografering med blitz, så jeg våget meg ut mellom to regnbyger.

 

 

 

 

Mamma i kjent positur på trappen.

 

 

 

 

Et forsømt blomsterbed. *kremt*

 

 

 

I porten.

 

 

Dusker i syntetgarn blir aldri helt perfekte. Men denne ble litt morsom. Den ligner faktisk på en kongle.

 

Nå er det plutselig mye som er nesten ferdig her, jeg har en haug med ting som bare mangler siste finish. Så det kommer mer!  :o)

 

Ha en flott sommerdag.

  


Sommer

Dårlig med både sommer og blogging for tiden. Men dagene flyr merkelig nok avgårde uansett. Her kommer i alle fall en liten oppdatering.  :o)

 

Dette er det andre juni-mønsteret i luealongen på Hobbyboden: http://www.purlbee.com/mushroom-hat/

 

 

 

 

Non-stopp-topp fra tidligere. Denne venter fortsatt på ny eier. Dukkeba låner den så lenge.

Jeg brukte tynnere garn og pinner enn det oppskriften sa, så min lue passer et barn. Uten oppbrett går den greit på Klumpen sitt hode, med oppbrett er den litt stor til Dukkeba. Passer kanskje best for en 2-4-åring? Det gikk med akkurat ett nøste Labbetuss på pinne # 4.

 

 

 

 

- Hvor ble solen av tro?

 

Luen er enkel og kjapp å strikke, men det er en liten feil i mønsteret. Det står at man skal gjenta omgang 1-8 seks ganger, men da bli luen alt for lang. Det skal nok stå at det skal være 6 ruter oppover, altså tre repetisjoner av de 8 omgangene. Da ble i alle fall min lue grei i lengden.

 

 

 

 

Vi har en stor gammel hage, men ingen av oss har særlig grønne fingre. Derfor er det nok temmelig overgrodd her, med hageblomster og uress i skjønn forening. De blå irisene er mine favoritter.

 

 

 

 

Og så er det de gammeldagse prestegårdsrosene da. De dufter av barndommens somre.

 

 

 

Fargene er vakrest rett etter en regnskur, før solen bryter fram igjen. *noterer meg fotokunnskap*

 

 

Jeg har flere prosjekter på pinnene, så jeg tar ikke ferie helt med det første.

Men uansett: GOD SOMMER!!!!


 

  

 

  

 

 


Sonnensegel Tuch

Nytt bareMÅstrikke!-prosjekt. *fnis*

 

  

Klar for en ny runde med inspirasjonslinker? I alle fall, Flowermouse strikker mange lekre sjal og skjerf. Og denne gangen falt jeg for dette: http://www.ravelry.com/projects/Flowermouse/beauty-and-the-beast Nydelige, klare gladfarger og en morsom konstruksjon. Hun hadde blitt inspirert av Maris skjerf: http://www.ravelry.com/projects/Mari02/streifenschal Og Mari hadde funnet oppskriften på denne tyske bloggen: http://www.knitangel.de/index.php/2011/01/04/sonnensegel-so-gehts/ Hun igjen hadde fått oppskriften av en venninne som hadde laget den etter inspirasjon fra et skjerf hun hadde sett i en strikkebutikk.

 

Jeg løp på loftet etter garn og lot gemalens kragejakke ligge halvferdig i sofaen. Den var uansett fryktelig tung å strikke på slutten, så det var greit med noe lettere som avveksling. To nøster grønnspraglete Fabel + diverse grå og grønne restet av Sisu burde bli bra fant jeg ut.

 

  

Det gikk kjapt i starten, men etterhvert ble radene fryktelig laaaange. En kjapp kikk på Flowermouse sitt skjerf bekreftet at her var det noe som ikke stemte. Det var MYE smalere. Men jeg gjorde jo akkurat som det stod i oppskriften. Snodig. Uansett hadde jeg kommet så langt at det ikke var noen vei tilbake. Jeg gikk tom for garn, så jeg måtte spe på med et helt nøste koksgrå Lanett + diverse smårester av andre strømpegarn med grønt i. Det ble et oransje felt helt mot slutten, men det likte jeg faktisk. Det livet litt opp i alle de mørke fargene.

 

  

Jeg brukte pinne # 4, og til slutt hadde jeg 171 masker og 42 rillestriper. Det gikk med ca 900 meter garn. *gisp* Etter vask vokste skjerfet en god del og endte opp rundt 2 meter i lengde. Jeg blokket det ikke, hengte det bare opp på tørkesnoren ute.

 

 

 

 

Men det hadde jo vært greit med en modell å dandere skjerfet på...

 

 

 

 

Tilfeldigvis hang mannens sorte jakke også til tørk. Hmmm....

 

 

 

 
Bedre enn bare en kleshenger i alle fall.

 

Det er ca 5 varmegrader og duskregn ute i dag. Gjett hva jeg har rundt halsen akkurat nå? Det har alt rukket å bli en ny favoritt, jeg elsker dette skjerfet! Det er så tynt og lett at det faller fint selv om det er bredt, og fargene er veldig meg. Ikke så sommerlige akkurat, men jeg liker dem veldig godt. Og den oransje "kriseløsningen" fordi jeg gikk tom for Fabel gjør faktisk hele skjerfet. Lykke!

 

  

En melding til Flowemouse bekreftet det jeg alt hadde funnet ut på den harde måten: Hun hadde bare økt på de ensfargete stripene, ikke på rillestripene. Så nå planlegger jeg et nytt skjerf, kanskje i litt mer sommerlig garn. Må se hva jeg finner på loftet.

 

Uansett: TUSEN TAKK til alle i inspirasjons-rekken. Gøy å henge seg på noe slikt, og gode ideer har det gjerne med å vandre og å utvikle seg videre. Spennende og flott synes jeg.

 

God lørdag til deg også.  :o)

 

 

 

 


Mystisk pakke og vakkert ugress

For et par dager siden fikk jeg en pakkelapp i posten. Rekomandert sending fra Tunis, av alle steder. Jeg kjenner da ingen i Tunis?

 

Lett skeptisk dro jeg til postkontoret, hvor jeg fikk utlevert en liten rund og myk pakke. Ukjent arabisk navn som avsender. Nå var jeg VELDIG skeptisk, så papiret ble varsomt åpnet på benken ved utgangsdøren.

 

GARN. Selvfølgelig. *fnis* Og et kort på norsk fra "en ukjent venn som kanskje ikke er sååå hemmelig."

 

 


 

 

Til tross for at jeg elsker britisk krim og i tillegg får mine daglige doser med Derrick, må jeg vel bare innrømme at jeg er verdens dårligste detektiv. Så nå har jeg klødd meg i hodet i lenge og grundig her. Har et par mistenkte men er absolutt ikke helt sikker.

 

  

Så, min lure ukjente venn, tusen takk for morsom overraskelse. Fint garn som jeg nok skal få brukt til noe. :o)

 

PS: Resten av familien engasjerte seg også i pakke-mysteriet. Mamma lo seg nesten ihjel, mannen fikk et nytt nervøst garn-sammenbrudd da han så hva pakken inneholdt. Helt normale rekasjoner med andre ord. *tihi*

 

Og med noen bilder fra hagen som avslutning:

 

 

 

 

 

 
Fin fredag!!!

 

  

 


Inspirasjon!

Hitchhiker er et mønster jeg stadig vender tilbake til: http://www.ravelry.com/patterns/library/hitchhiker Så her kommer et nytt nummer i rekken:

 

 

 

 

Temmelig annerledes en de andre, her har jeg brukt all verdens rare restegarn og pinne #9!

 

 

Det hele begynte med at jeg så dette prosjektet på Ravelry: http://www.ravelry.com/projects/knittimo/hitchhiker  (Tror alle skal kunne se det uten å være medlemmer. Det er ikke lov å "låne" bilder fra Ravelry, så da blir det dessverre bare en link.)  Vi var flere som falt for denne versjonen, og lenalill startet en liten uformell samstrikk på sjalet: http://www.uformelt.net/bakhagen/showthread.php?t=13669&highlight=hitchhiker  Her finner du hennes versjon: http://www.ravelry.com/projects/lenalill/hitchhiker

 

Det ble mange linker denne gangen, men vel verd å ta en kikk. For det er veldig gøy å se hvordan inspirasjon sprer seg og resulterer i veldig ulike produkter.  :o)

 

Knittimo er japansk og en kunstner når det gjelder både styling og fotografering. Bildene hennes er enkle, rene og vakre. De er så flotte å se på at man fint klarer å tilgi at det er bortimot umulig å dandere sjalet slik på et levende menneske som har armer og er i bevegelse.

 

Vi fant ut at det viktigste var GARNET. Knittimos sjal er strikket av et eksklusivt hånsdspunnet garn satt sammen av mange ulike fibre. Så hva kan man bruke som erstatning? Lenalill brukte tre tråder av ulik kvalitet sammen gjennom hele arbeidet. Jeg brukte en tråd Kauni med lange fargeskift + restegarn i ulike kvaliteter. For det meste to tråder samtidig, ett sted måtte jeg ha tre siden den ene ble for tynn.

 

 

 

 

Sjalet ble nokså tykt, så jeg valgte å ikke strikke det for langt. Likevel brukte jeg rundt 300 meter, altså mye mer enn det inspirasjonskilden hadde brukt. Som avslutning heklet jeg en rosett av restegarnet + en liten rest lysegrønt. Her utnyttes alt, det er jo det som er gøy med slike prosjekter.

 

 

 

 

Perle i midten og en stor sikkerhetsnål på baksiden.  Sjalet er vasket men ikke blokket. Jeg hengte det bare opp og lot tyngden i garnet gjøre jobben. Det strakk seg en del i lengden og ble litt smalere.

 

 

 

 

Egentlig perfekt til de sommertemperaturene vi har akkurat nå. Gjerne i kombinasjon med matchende raggsokker og pulsvarmere.

 

Jeg strikket to sjal, og de ble veldig ulike. Ikke helt sikker på om jeg liker det andre, så det ligger til modning. Vi får se. Kanskje jeg må trikse og fikse litt før det kan offentliggjøres. 

 

 

Ha en god torsdag!  :o)
  

 

 


Se - hun hekler!

Innimellom får jeg veldig lyst til å hekle. Det finnes så mange flotte mønstre, og jeg liker avvekslingen det gir fra strikkepinnene.

 

  

Dette sjalet så enkelt ut, og dessuten skulle det hekles med 6 mm krok. http://www.ravelry.com/patterns/library/be-a-friend-shawl---have-a-heart-shawl 

Det kostet jo ingenting å prøve...

 

 

 

 

Originalen er i akryl, og da regnet jeg med at sjalet ikke trengte blokking. Siden det var en "prøvelapp" fant jeg fram noen nøster Schachenmayr Nomotta Bravo fra opphørssalget på Knapphuset. Heklingen gikk overraskende greit, helt til jeg hadde opptelling og fant ut at jeg hadde 45 skjell på raden der det skulle være 41. Pyttsann. Dessuten gikk jeg tom for garn, dette mønsteret slukte masse. Så da avsluttet jeg etter to mønsterrepetisjoner. Jeg heklet en rad fm i sidene for å få dem jevnere + spisser i midten på hvert skjell nederst. Brukte ca 2,5 nøster à 133 meter.

 

 

 

 

Sjalet ble litt lite, mer som en krage.Tror det passer best til et barn. Buen i starten gjør at det ikke er enkelt å få det til å ligge fint rundt halsen. Dette sjalet hadde absolutt trengt blokking, da hadde det nok blitt en god del større + fått bedre form. Men akryl gidder jeg ikke engang å prøve å spenne opp, det spretter tilbake igjen omtrent før man får tatt bort nålene.

 

 

 

 

Det var et fint øvelsesprosjekt da, jeg fikk trent på engelske heklebegreper og lærte et par nye teknikker. Brukte heklekrok # 7 til hele sjalet siden jeg har en tendens til å hekle veldig stramt.

 

 

 

 

I dag har vi fått en liten smak av sommer igjen. Så nå har jeg malt garasjeportene + litt sånn klatt-i-klatt andre steder det trengtes. Ikke det morsomste jeg vet, men det måtte jo gjøres.

 

Ha en fin onsdagskveld.  :)


Dagens outfit - fra Blåfjell

Nille hadde 70% avslag på Blåfjell-garnet, og 8 kroner nøstet ble for fristende. Så en stor pose ble med meg hjem. Og så gikk jeg tilbake og kjøpte mer neste dag. *fnis*

 

De var tomme for oppskrifteheftene, og leting på nettet var resultatløst. Så da måtte jeg bare improvisere. Jeg tok utgangspunkt i denne damegenseren: http://www.ravelry.com/patterns/library/arleen La opp til minste størrelse, men på pinne # 3. Gikk så over til pinne # 3.5 etter halskanten. Jeg strikket hele bærestykket i riller og økte til jeg hadde omtrent samme masketall som kragejakken i størrelse 8 år. Bol og ermer i glattstrikk, men bolen har et felt med riller i sidene. Alle kanter fikk I-cordavslutning, det brukte jeg også til hemper i åpningen.

 

 

 

 

Genseren slukte ca 400 gram, og da er det 130 meter på nøstet. Ikke gjort i en håndvending å strikke klær til Klumpen mer, han er stor gutt nå. Denne blir forhåpentligvis grei å ha til høsten og vinteren når han skal på skolen. Jeg lånte maskeantall og mål fra Nøstebarn, denne er ca størrelse 8 år i vidden og 10 år i lengden.

 

 

 

 

Lurer på om jeg også vil ha genser i dette garnet?

 

 

 

 

Knappene har tall på seg. Så nå har han både matte-genser og bokstavgenser. Perfekt til skolestart. Tenkte jeg. For gjett hva gutten har på seg i barnehagen i dag, under regntøyet? Vinteren er tilbake, i alle fall temperaturmessig.

 

Jaja, da blir jo strikkesesongen forlenget litt også. Perfekt vær for en stor kopp te og et nytt spøt.

 

Ha en fin tirsdag!  :o)


Tomatnytt

Litt variasjon i disse agurknytt-tidene. Man må jo skille seg ut fra mengden.  *fnis*

 

Gulrot-tomaten min endret form til noe som vel mest ligner en reddik. Eller kanskje en nese, hihi. Og den har fått navn også. Hils på Rudolf Tomat:

 

 

 

 

Kledelig rød på nesen.  :o)

 

 

 

 

To som koser seg i solen. Klumpen vokter på dem og sjekker rødfargen hver dag.

 

 

 

 

I dag tror jeg blir D-dagen. De ender nok opp som tilbehør til middagen, eller som en kjapp snacks etter barnehagen. Tomatplanten ser så pjusk ut nå at jeg hadde tenkt å kaste den ut. Men vent litt...

 

 

 

 

Midt i alt det visne oppdaget jeg denne. Så da får vel planten få leve en stund til da. Kanskje den må få litt gjødsel til og med. Lurer på hvilke flere triks den har på lur, det blir vanskelig å toppe både hjerter, gulrøtter og reddiker, hehe. Kanskje det blir en banan neste gang?

Mye bedre!

Noen ganger blir ikke ting helt som man vil. Det kan være en liten irriterende detalj som ødelegger utsende eller funksjonaliteten. Mitt første All About Love-sjal ble OK, men passformen var ikke helt perfekt. På neste sjal lånte jeg endringene denne damen hadde gjort: http://www.ravelry.com/projects/Raybaer/all-about-love Det ble MYE bedre. Så nå har jeg plukket fram igjen det røde sjalet og byttet ut den elastiske avfellingen med en I-cord. Det ble jammen noe helt annet! Sånn så det ut før:

 

 

 

 

Og sånn ser det ut nå:

 

 

 

 

Det legger seg perfekt rundt skuldrene istedenfor å bule ut og lage stygge folder.

 

Jeg er IKKE glad i å strikke I-cord. Og når den brukes som avfelling må man i tillegg sette maskene tilbake på venstre pinne hver gang man har strikket dem. Det tar laaang tid og krever at man ser på arbeidet hele tiden. Men det er absolutt verd det. Det blir såpass mye finere at jeg har gjort det på tre sjal nå.

 

 

Linker til teknikken: http://www.google.no/#hl=no&output=search&sclient=psy-ab&q=i-cord+edging&oq=I-cord+&aq=0&aqi=g4&aql=&gs_l=hp.1.0.0l4.4163.6380.0.10964.7.7.0.0.0.0.389.1737.0j2j3j2.7.0...0.0.iB_K7x0Enyw&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=9168f606c7a602bd&biw=1366&bih=587

 

  

 

Denne genseren må vel kunne kalles en suksess i og med at den har vært i daglig bruk i et halvt år. Nesten krise hvis den var våt så han måtte ha på seg noe annet. Men Klumpen har en noe uortodoks måte å dra av seg gensre på, med det som resultat at den fra før store halsringningen ble videre og videre og videre... Nå var behovet for en vask påtrengende, og da nyttet jeg samtidig høvet til å stramme inn halsen. En ekstra blå stripe med to felleomganger, og vips var 16 masker borte-vekk. Forhåpentligvis oppdager han det ikke, hihi.

 

 

 

 

Før, 104 masker.

 

  

Og nå, 88 masker. Og jeg ble nok en gang imponert over hvor godt jeg fester tråder. Det var litt av en jobb å finne dem og få lirket dem løs, spesielt siden jeg måtte bruke det samme garnet om igjen og ikke kunne klippe. Restegarn her i huset forsvinner fort og ender gjerne opp i neste prosjekt, det eneste jeg fant igjen litt av var det blå. Men det holdt i massevis det.  :o)

 

Etter dagens lille fotorunde i hagen måtte jeg lage meg en stor kopp kakao for å tine opp igjen. Sol fra nesten skyfri blå himmel og en nordavind som går gjennom marg og bein. Brrrr!!! Da passer det vel å finne fram garn & pinner til nok en kragejakke, denne gangen til gemalen. Kjapt og greit i ensfarget Nepal på pinne # 5.

 

 

Fin fredag!


hits