Søndag på strikkeftronten

Etter kommentarene jeg fikk på forrige innlegg tror jeg nok det blir mange sokker å se her fortsatt. *smil* Har nettopp hatt meg en lang bloggsurferunde, og det ER jo absolutt kjekkere å lese blogginnlegg enn å bare se på bilder og lese tørre fakta. Blogging er mye mer personlig og trivelig. Så da kommer det nytt innlegg fra meg i dag igjen, hehe. Grunnen er vel mest at jeg har sett på kalenderen, og det nærmer seg stygt september. Da gjelder det å fullføre alle nesten-ferdige augustbidrag til diverse -alonger.

puls2

Først ut er Seven Deadly Ribs fra pulsvarmeralongen på HB. http://zombiecat-lifeintheround.blogspot.com/2008/05/seven-deadly-ribs-wrist-warmers-free.html

003

Egentlig kjappe å strikke, men så var jeg så dum å starte på noe annet da det gjensto en halv pulsvarmer. Dermed ble de liggende. Jeg strikket dem rundt på strømpepinner bortsett fra der tommelåpningen er, der strikket jeg fram og tilbake. Garnet er Safir og jeg brukte pinne # 4. De er litt trange til meg, men de blir nok mine likevel. De er faktisk i bruk alt. :o)

005

Garnet er EGENTLIG varmt sjokoladebrunt.

002

Dette er noe av det snåleste jeg har laget. Men Gullklumpen (som surfer rundt på Ravelry og bruker søkefunksjoner som JEG ikke har oppdaget, snøft...) ville absolutt ha en eplevarmer.

003

Den var kjapp å hekle, men første forsøk ble for liten, mer mandarinstørrelse. Dessuten liker visst ikke damen turkis mer... Bomullsgarn fra LIDL til denne og heklenål # 4,5 til begge to.

Neste forsøk gikk bedre, da brukte jeg en rest rødt ullgarn fra Hemmelig Uvenn-pakken min. Har fortsatt mer igjen av det garnet. Denne skal hindre eplet å bli dunket i skolesekken, vi får se om det virker.

Da kaster jeg meg over neste prosjekt, en lue der jeg gjorde en feil i fellingen. Må rekke opp igjen og fikse det. Deretter har jeg visst en avtale med disse:

001

Ha en god søndag du også!


Bloggtanker på en regnfull lørdag

Jeg har hittil blogget omtrent alt jeg har laget av håndarbeid. Men i det siste har jeg begynt å legge en del ting ut på Ravelry UTEN å blogge det. Det er ikke nødvendig å lage et innlegg for hvert eneste lille par raggsokker liksom. Det kan faktisk bli en smule kjedelig å lese også. Fikk med meg en spørreundersøkelse på et forum der det ble spurt om hva som var det største turn-off-et på blogger. Lange rekker med sokker kom på en suveren førsteplass. Blomster kom litt mer overraskende som nummer to.

Det greie med Ravelry er at man legger ut ting etterhvert. Trykk på "cast on", (hvis det er et mønster som er registrert i basen deres da) legg inn info om garn, pinner, eventuelle endringer osv, og så er det bare å fylle på etterhvert. Legg inn bilde(r) når tingen er ferdig et voilà. Ingen behov for å skrive noen brilliant, morsom eller utfyllende tekst hvis man ikke føler for det. Kjapt & greit. Men etter å ha ravlet (er det et ord tro?) flere prosjekter uten å blogge ( - "tar det senere når jeg har bedre tid" ) stoppet jeg opp litt. Kanskje på tide å tenke over hva jeg vil bruke bloggen min til videre?

Jeg tror i grunnen bloggen skal få bli som den er, men noen av de prosjektene som er minst spennende for andre forsvinner. Behovet for å dokumentere alt får jeg jo dekket andre steder nå. Så vi får se. Her skal dere i alle fall få se hva dere har gått glipp av i det siste:

001

Leggvarmere til Gullklumpen fra boken "Strikk i en fei". Jeg har brukt vellagret garn fra loftet,  det passet lommeboken bedre enn alpakka fra Rauma. Garnet er faktisk veldig fint, i alle fall når det ikke drepes av blitz og blåskjær.

009

Leggvarmere til en liten dame på 4 år. Disse skulle egentlig være til tenåringen, men de ble jo bittesmå. Aldri så galt osv, da var nok en gave i boks. :o) http://www.craftster.org/forum/index.php?topic=26763.0

006

Rare sokker til meg selv. Disse er faktisk veldig gode på foten. http://www.ravelry.com/patterns/library/vauvan-sukka Og nei, jeg kan ikke finsk. Men jeg kan kopiere fra bilder.  ;o)

001

Muddar med spets til en venninne. Dette er et av mine favorittmønstre - raskt å strikke og veldig pent. http://www.ravelry.com/patterns/library/ddergks-muddar-med-spets-i-silkealpaca

Høsten er absolutt ikke min favorittårstid, og i år ser det i tillgg ut til at vi skal druknes i regn regn regn... Det bøtter ned, bare avbrutt av "lurepauser" - 5 minuter med opplett og SOL slik at vi skal våge oss ut. Straks døren slår i bak oss åpner alle slusene seg igjen. Blæh. Jeg blir småsur i slikt vær, så da er det kanskje like greit å holde seg til å skrive tørre fakta på Ravelry.  (Jada, den VAR tørr, hehe....)

Jeg har flere morsomme prosjekter på gang, og behovet for å meddele seg dukker jo opp med ujevne mellomrom. Så jeg kommer nok brått tilbake. Ha en god helg så lenge og husk paraply! (selv om den vrenger seg...)

Perfekte babysokker og enda mer sommerkonkurranse :o)

36780492788bb93a5e68o

Marit
har utvidet fristen til å være med på StrikkInnoms Sommerkonkurranse til 1. september
. Så da rakk jeg jammen ett til bidrag. Jeg brukte opp rubbel og bit av det lilla Rosarios 4 Impression-garnet mitt, nå har jeg bare noen cm igjen.

Her finner du konkurransen: http://www.strikkinnom.no/extra_info_pages.php?pages_id=40

Jeg valgte å strikke "Perfect Baby Socks": http://knitarielknit.blogspot.com/2008/02/baby-sock-pattern.html

004

Nesten full størrelse på bildet jo.  :o)

Og her ligger mine sokker på Ravelry: http://www.ravelry.com/projects/mimouna/perfect-baby-socks

001

Woody er en kjekk kar!

Det er en mini-versjon av "voksne" raggsokker. Disse kunne jeg nok ha klart å strikke uten oppskrift også, men det var greit å få maskeantall og mål ferdig servert. *lat* Jeg brukte tykkere pinner da, # 4. Jeg strikker visstnok veldig stramt.

Det var noen feil i mønsteret, blant annet i hælfellingen. Du finner rettelse i kommentarfeltet under selve oppskriften. Jeg forskjøv også hælen en maske slik at det ble en rettmaske ytterst i hver side over vristen.

Marit har laget en ny side der du kan kjøpe og laste ned mønstre på norsk UTEN å måtte kjøpe garn: http://sites.google.com/site/patterns4yarn/ Veldig greit for sånne som meg som alt har garn tilsvarende en middels stor garnbutikk på loftet, hihi...

Nå har jeg egentlig lyst til å strikke flere små sokker, men prosjektoversikten min på Ravelry sier at jeg alt har nokså mange påbegynte prosjekter. Og den vet ikke om alle......

Babysokker og blåsbortvær

I går var en merkelig dag, i alle fall værmessig. Det var sol, kjempevarmt og skikkelig sterk vind. Rene ørkenvinden, for den var jo varm! Klesvasken tørket nesten før jeg fikk hengt den opp. Akkurat det var for øvrig ikke helt enkelt - baljen full av våte klær blåse avgårde straks jeg satte den ned.

Jeg tok med meg et lite strikketøy ut i hagen, men det var ingen enkel sak å strikke utendørs. Nøstet for avgårde som en annen drage og måtte hentes ned fra et tre. Og den ferdige babysokken min forsvant også. Da en hagestol og Klumpens badebasseng kom fykende forbi fant jeg ut at det kanskje var best å gi seg. *fnis*

Jeg har massevis av smårester i ren ull, har faktisk ikke tenkt på dem som potensielt sokkegarn. Ren ull = hull, hehe. Men til BABYSOKKER er det jo perfekt. Dermed ble to par til i løpet av noen få timer.

001

I oppskriften står det pinne 2,25 mm. Jeg brukte Babyull og pinner # 3, likevel lurte både mamma og Gullkumpen på hvem jeg strikket dukkeklær til. De ble bittesmå! Derfor strikket jeg neste par på pinne # 3.5 og med tykkere garn. (umerket rest) De ser ut til å kunne passe en nyfødt.

006

Morsomt lite mønster, og jeg lærte en ny måte å lage hæl på. Ikke dumt å ta med seg. Her finner du det: http://pinkladyknits.blogspot.com/2007/09/owens-socks-free-pattern.html

52parsokker


Nå har jeg kommet ut av tellingen i 52-par-sokker-alongen. Tror dette er par 13 og 14?

Før vi la oss i gårkveld skalket jeg alle luker og dro ut stikk-kontaker i hele huset. Det skulle jo bli full storm, lyn & torden og store nedbørmengder. Etter en stille og rolig natt våknet vi til sol. Lurer på hvor uværet ble av? Jaja, like greit. :o)

Topp med rundfelling

Et sikkert høsttegn er behovet for mer solide strikkeprosjekter. Etter månedsvis med bare småting på pinnene trengte jeg noe litt større å henge fingrene i. Det ble denne:

005

Mønster fra Sandnes Garn, jeg fant oppskriften i et nummer av ukebladet Hjemmet. Jeg hadde bare 5 nøster, og jeg haddde sett at andre hadde fått nokså store plagg når de strikket størrelse M. Jeg startet derfor friskt på størrelse ekstra liten og tenkte å prøve å forlenge den litt hvis jeg fikk nok garn.

006

Garnet er SISIK fra Dale, pine # 4. Og det var SOL i dag! Utefotografering, hurra!

002

Det er samme maskeantall på ekstra liten og liten, forskjellen er bare i lengden og i antall masker som legges opp til bærestykket. Så da endte jeg til slutt opp med størrelse liten i vidden og medium i lengde. Men jeg syntes den så fryktelig smal ut og var slett ikke sikker på om den kom til å passe.

003

Det gjorde den! Jippi!

004

Jeg felte litt ekstra på slutten for at halsen ikke skulle bli så vid.

Artig mønster men litt styr å strikke i lampelys. Sukk. Jeg får visst velge lyse farger framover, mørkesynet er ikke det det engang var. Uansett, jeg liker veldig godt det blå garnet og tweed-effekten i det. Denne er min!

001

Regntid

Det føles som om det har regnet sammenhengende siden midten av juli. Men unntak av et par dager innimellom er vel det temmelig nært sannheten også. Med skolestart i neste uke svinner håpet om en Indian Summer hen, for både temperatur og vegetasjon melder om høst. De to siste dagene har det regnet så mye og så intenst at selv en garvet bergenser som meg har våknet midt på natten av trommingen.

LITT sommer har vi heldigvis hatt, i juni var det jo både varmt og tørt. Noen sommerlige bilder fant jeg jammen også på kameraet:

nora sine 034

nora sine 044


048

(Gullklumpes kamera faktisk, ikke mitt. Æres den som æres bør, hehe...)

Men, men. Høst er i grunnen ikke så ille. Verden blir "normal" igjen og rutiner faller på plass. Og så er det jo strikketid! Jeg har startet på en fin ullvest til meg selv, kjenner på skuldrene at det kan trenges. Og jammen krymper haugen min med nystrikkete raggsokker, de får bokstavelig talt bein å gå på.

035

Klar for rolige formiddager med pc, te og strikketøy! 


52 pair plunge iii pair XII - Kerttu

52parsokker   http://www.ravelry.com/patterns/library/kerttu--sukat---kerttu-socks

Sokke-entusiasmen avtok litt, jeg må strikke andre ting innimellom også. Men disse har jeg hatt lyst på en god stund nå:

005

Mønsteret er veldig enkelt og veldig pent. Og det strikkes på pinne # 3,5, hvilket tilsier vanlig raggegarn. Jippi!

003

Jeg begynte å bli varm i trøyen i forhold til strømper på "tynne" pinner. (Pinne # 3 ER tynt i min verden.) Og strømpene ble fine de, gode og varme også. Begeistringen dalte imidlertid raskt da jeg prøvde dem i vanlige sko. Det var IKKE pent, jeg følte meg hensatt til 80-tallet med klumpete og uformelige tennissokker i pumps. Selv om strømpene i utgangspunktet var tettsittende tøt de liksom opp av skoene og la seg i lite flatterende valker over vristen. Jeg har jo sett lekre bilder av slike strømper i pensko, men da må man kanskje helt ned i pinner 2 mm? Ikke aktuelt her i gården nei, det gidder jeg rett og slett ikke.

Etter litt grubling har jeg kommet fram til mine tanker om den perfekte sokken:

* Den bør ha et mønster som er pent å se på og morsomt å strikke.
* Den må være funksjonell. Sokker som er for tykke til sko og for tynne til gummistøvler har jeg begrenset bruk for.
* Jeg gidder ikke å bruke mye tid og krefter + dyrt garn på sokker som skal ned i et par støvler. Mønster som går like raskt å strikke som vanlige raggsokker er greit til slikt bruk.
* Jeg LIKER raggegarn. Billig og slitesterkt. Jeg liker IKKE å stoppe sokker, urk. Så slitestyrke er viktig.
* Sokker i gilde farger med masse mønster er morsomme/pene å se på. Men jeg har litt problemer med å se til hvilke klær og anledninger jeg kan bruke dem. Nøytrale farger til meg takk, gjerne ensfarget eller med lange fargeskift.
* Jeg liker bedre hull/strukturmønstre enn mønsterstrikk i flere farger.
*Garnet bør ikke være for dyrt, da har jeg ikke "råd" eller samvittighet til å bruke sokkene. Tenk om de blir slitte, nupper eller får hull! Raggegarnsokker er forbruksvare.
*Å gi vekk et par Kerttu'er som gave føles helt greit, selv om de er strikket i vanlig Mor Aase raggegarn. Det føles litt mer eksklusivt en  vanlige 2 r/2 vr-ragger. Da blir det sokker +  kanskje en liten kjøpt ekstragave i år og ikke en kjøpegave med raggsokker som ekstra "vedlegg". Greit for en slunken lommebok.  :o)

002

Garnet var grusomt å strikke med - grovt, stikkende og kleberlig. Jeg fikk skikkelig vondt i både nakke og skuldre og måtte ta mange og lange pauser. Skal ikke kjøpe mer av dette nei.

001

Å strikke 52 par sokker på et år gir meg nok rikelig med anledninger til å ombestemme meg opptil flere ganger, hehe.... Men akkurat nå starter jakten på fine mønstre som passer til raggegarnet mitt. ToneM har laget to flotte sokkeoppskrifter som hun er så snill å dele med oss. Jeg er alt i gang med et par skeive sokker!


Sommerkonkurranse

36780492788bb93a5e68o

Bedre sent enn aldri, så jeg hiver meg med på denne.  :o)

Link til konkurransen: http://strikkinnom.no/extra_info_pages.php?pages_id=40

Jeg har strikket mye av Rosarios 4 Impression, et veldig greit og rimelig ullgarn. Det fungerer like bra til toving som til "vanlig" strikk. Dessuten er det drøyt; 130 meter per 50 gram. Jeg hadde liggende to påbegynte nøster i lilla, og de fant jeg ut kunne bli denne luen:

006

Her finner du den på Ravelry: http://www.ravelry.com/projects/mimouna/lace-leaf-hat

007

Luen er ett av alternativene i luealongen for august hos HobbyBoden.

008

Jeg brukte pinner # 3,5 og 4. Egentlig skal det strikkes riller nederst, men det synes jeg lett blir slapt og slaskete. Derfor ble det 2 r/2 vr-ribbekant. Luen blir nokså lang, så det er lurt å lage bråtet relativt kort. Det er vanskelig å korte den inn slik at det blir pent. Mønsteret er veldig elastisk, barnestørrelsen passer fint til meg. Min lue er ikke blokket, jeg liker 3D-effekten av bladmønsteret. Blokker du den blir den jo en del større også.

Anbefaler ellers en tur innom www.strikkinnom.no , mye fint garn og spennende oppskrifter der. :o)


Blue Rabbit Hat

569631244732165134n500
http://www.ravelry.com/patterns/library/blue-rabbit-hat


Jeg hadde ett nøste brun Safir og tenkte at det burde holde til en lue i størrelse 2 år. Det ble akkurat litt for lite. Dermed ble luen liggende til jeg fikk kjøpt mer garn. Hadde jeg laget noen hvite striper på vrangborden hadde det holdt Jaja, jeg gadd ikke rekke opp igjen.

005

Luen ble veldig fin i fasongen, baggy på en søt måte. Til meg blir den vanlig ettersittende, det gikk greit det også.

Etter en demokratisk avstemning i heimen ble det hvit dusk.

004

Kaninene kunne nok ha vært plassert lenger nede på luen, men jeg fulgte oppskriften og da ble det slik. Jeg kuttt ut en omg på ørene, de ble veldig lange ellers.

Dukkeba er den eneste som stiller som modell for tiden. Kanskje ikke så rart, det er skikkelig vamt med høy luftfugtighet her for tiden. Vi har nesten 30 grader innendørs med vinduene åpne, og ute regner det. Litt snodig.

003

Har ikke vasket og dampet luen, det får bli en annen dag. Nå gir jeg meg i kast med neste prosjekt som bare mangler litt på å bli ferdig. Effektiv i dag! 

Augustbidrag til hals/skjerf-alongen på HB

skerfalong   http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=117&d_id=40&lang=no

008

Jeg valgte å strikke denne halsen i august. Rask og enkel å strikke, den måtte bare vente en uke på knappene.

Siden det regner og regner her i Bergen for tiden ble det innebilder med blitz. Garnet er fluffy, mykt og kullsort, helt uten blåskjær. Settet (jeg puttet på en Calorimetry) skal bli gave til en venninne som er veldig glad i både halser og pannebånd. Satser på at dette slår an da. :o)

009

Det blir cape til Dukkeba, men det blir en grei hals til en voksen dame.

007

80 m / pinne #5 til Calorimetryen. Med 120 m som i oppskriften gikk den nesten to ganger rundt hodet....

010

Jeg byttet ut heklekanten med en enkel skjellbord. Synes halsen i oppskriften var litt vel spraglete og voldsom, den ble finere ensfarget. Tror kanskje jeg vil strikke flere. Hvis jeg finner tid innimellom alle de andre prosjektene da, hehe...

I dag har jeg den store gjøre-ferdig-dagen, jeg hadde plutselig mye nesten ferdig liggende. Godt å få det unna!

En dårlig garndag

Dro til by'n for å kjøpe garn på Husfliden. Det siste jeg sjekket før jeg for ut døren var at lappen med fargenummer lå i vesken. Det gjorde den. Desuten hadde jeg planer om å utforske den nye garnbutikken ved jernbanestasjonen og å sjekke om SparKjøp hadde fått inn det fine, nye flerfargte garnet de hadde lagt ut på nett. Flerfarget Silja til nye sokker, det hadde vært noe! Og så hadde jeg veldig lyst på noen nøster Perfect som alle skryter sånn av.

Vel framme på Husfliden dro jeg fram lappen min foran garnhyllen. MELK, YOGHURT, FISKEKAKER.....  stod det med Gullklumpens store, pene håndskrift. Jeg hadde en gammel huskeliste i vesken, garnlappen lå igjen på stuebordet. Jippi, jeg som nesten aldri er i sentrum. Da var det bare å tusle ut igjen med uforrettet sak. Mumle....

garn

(bilde lånt fra www.madeinnorway.no)

Den nye garnbutikken lå ikke VED jernbanen, den lå INNE på jernbaneområdet. Det fant jeg ut etter en runde rundt kvartalet. Fin butikk men overraskende dårlig utvalg. De hadde i alle fall ikke Perfect, bare vanlig raggergarn og Robust. 40% ull og resten syntetisk valgte jeg å stå over.

SparKjøp hadde lite garn inne i dag, og sommerhjelpen(?) jeg spurte var av typen - HÆ??? Hun ante da virkelig ikke når de fikk inn nytt garn og trodde ikke noen andre visste det heller. Jeg endte opp med noen nøster vanlig raggegarn, (som jeg egentlig ikke liker, men det er jo umulig å få tak i Mor Aase for tiden så da får det gjøre nytten) et nøste brun Safir til toppen av kaninluen og et nøste Babyull til toppen av min andre diamantlue. Vel, da blir i alle fall de to ferdige. Haha for å strikke av restegarn.

silja

(bilde lånt fra www.sparkjop.no)

Siden jeg først var i by'n og dessuten måtte vente på gemalen og Klumpen besøkte jeg resten av byens garnbutikker. På Knapphuset stod jeg lenge med to nøster Kaffe Fassett Regia i hånden. Jeg ELSKER de fargene, sukk. Men 90 kroner for garn til et par sokker....Fru Snusfornuftig la dem varsomt på plass igjen. Ikke for første gang heller, jeg besøker dem visst jevnlig. Og det blir stadig færre av dem. Sukk.

En garnbutikk igjen, ingen Perfect-nøster der heller. Og i tilbudskurven lå det bare akryl og effektgarn. Urk.

-HVA, har du kjøpt garn NÅ IGJEN??? var reaksjonen da jeg entret bilen med SparKjøp-posen min. Han skulle bare visst. Snufs.

Gjett hva som datt ut av bussruten da jeg tømte vesken på kjøkkenbordet hjemme? 

grem

Jada. Lappen med fargenumrene. Tror jeg går ut for å luke ugress nå jeg. I regnværet. *sur*
(Det går nok over. Jeg får finne noe fint garn på loftet og trøstestrikke litt. )

Vil du være med så heng på!

Jeg husker en gang da mobiltelefoner veide et kilo og bare var for spesielt interesserte. Noe sånn skulle jeg i alle fall ikke ha,  for hvem trengte nå telefon tilgjengelig alle steder og til alle tider? Internett var også noe nymotens tull som kun datenerder drev på med. Jaja....

 internettenflopp  mobil

(Bildene er lånt fra tv2 Nettavisen og Dagens Næringsliv)

Ikke helt i samme klasse kanskje, men jeg strittet da litt imot da Ravelry kom også jeg. Blogging + diverse norske forum var jammen mer enn nok. Da nysgjerrigheten til slutt tok overhånd og jeg meldte meg inn var det KUN for å se hva som skjulte se bak alle de spennende linkene som ble lagt ut. Og så gikk dagene....

ravelrybetalogo2

Gjett hvem som har brukt flere dager til å legge ut prosjekter nå? Jeg glemmer helt bort både blogging, forumsbesøk og strikking, rekker knapt å spise og sove litt innimellom. Selv om jeg velger ut prosjekter og ikke legger ut alt fra bloggen min er det MYE - jeg har bare kommet til september 2008. Og jeg har blogget i 5 år nå. (Jeg startet med det nyeste.)

Frøken Fjortis er alt en aktiv Ravelrybruker og har en laaang liste med prosjekter jeg skal få lov til å lage til henne. Til og med Klumpen har tatt i bruk teknologien. Han så at jeg la inn DETTE bildet:

0011223376892medium

Resultatet ble at jeg måtte på loftet og lete etter den dumme musikk-ballen jeg håpet at han hadde glemt for alltid. Den bråker noe infernalsk og spyr ut den samme syntetiske melodien i det uendelige. Urk.

Uansett, jeg er nok hektet. Det er ganske så gøy å få kommentarer fra andre siden av kloden på tingene mine. Og så må jeg jo rundt for å kikke på hva de andre har laget. Å skrive på engelsk var ikke så ille som jeg hadde trodd, så det går rimelig greit det også.

Bloggen min kommer nok tl å leve videre uten noen større endringer uansett. Jeg synes det er en mye mer personlig uttrykksform, og innimellom skriver jeg jo mye som ikke handler om garn eller pinner også.  Derfor sier jeg som Ole Brumm: Ja takk, begge deler!  :o)

Diamond Head Beret

569631244732165134n500
http://web.me.com/petrajohnson/Site/so_much_yarn,_so_many_projects,_so_little_time/Entries
/2009/3/30_better_late_than_never.html


002

Denne likte jeg! Veldig fint mønster som i tillegg gikk raskt og greit å strikke. Jeg brukte en tråd Babyull fra Gjesdal og en tråd Kid Mohair fra Firpunkt. Pinner # 4 og 4,5.

001

Her finner du luen min på Ravelry: http://www.ravelry.com/projects/mimouna/diamond-head-beret

Må bare fortelle at luen nesten ble spist i gårkveld. *fnis* Jeg blokket den rundt en middagstallerken og hadde lagt et oppvridd kjøkkenhåndkle over. En sulten mann som kom hjem etter fisketur trodde jeg hadde stekt vafler og stakk av med hele greien. Han ble nok litt skuffet er jeg redd, hehe....

003

Klumpen stilte som modell under tvil.

004

Men nok er nok!

Luen har alt fått ny eier. Jeg tror jeg har akkurat nok garn til å strikke en til, lurer på om jeg må gjøre det. Skal bare få unna noen kaniner først. rosasmil

hits