Flere monstre

Jeg har alltid likt å strikke små figurer av restegarn. Men noen ganger blir jeg opptatt med andre prosjekter, og så blir de liggende uferdige. 

 

 
 

Den turkise hodefotingen og kaninen ble strikket i oktober 2012. Jentemonsteret hadde fått genser og bein, men ikke noe mer. Nå fikk hun lue, skjørt, øyne og litt pynt. Passende til været, for mens jeg holdt på lavet snøen ned utenfor. Og hun ser jo litt forfrossen ut, stakkar. 

 

 
 

Monsterne mine er ikke så skumle, de fleste er riktig fredsommelige skapninger. I alle fall så lenge de ikke blir påvirket av Kiweke, hehe. 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/monsters

 

 

Her fullføres årets siste prosjekt(er) akkurat nå, vi får se hvor langt jeg kommer. Gidder ikke å stresse. 2015 blir nok også et fint strikkeår.  ;o)

 

 

Ha en fin dag! 


Kul ape!

Den lille resten brunt raggegarn fra Sock Monkey'en irriterte meg. For liten til å bli til noe. Eller kanskje ikke?

 

 
 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/sock-monkey-bauble

 

Sammen med rester av hvitt og rødt ble det nok til en liten Sock Monkey-kule. Jeg strikket først hodet med snute, og sydde på en løs lue til slutt. 

 

 

 

 

Han ser litt fortapt ut, stakkar. Men han har flyttet til et nytt hjem der han nok får selskap av artsfrender. 

 

  

  

 

Jeg strikket "tåfelling" på snuten, men den ble nok litt rund likevel pga fyllet. 

 

 

 

 

Med snor, klar til oppheng. 

 

 

Ikke fristende å gå ut i dag, det er duskregn og råtten snø. Fram med garn og pinner!  ;o)

 

 


Når man først er i gang

Rolige dager uten noe stress er i grunnen deilig. Bare det ikke blir for mange av dem, da. Ikke gøy å kjede seg heller. Jeg leser og koser meg med småprosjekter. Ute regner snøen vekk, det skal den få gjøre i fred for meg. Jeg gjør som Pus - holder meg innendørs!  :o)

 

Det ble jammen mer raggegarn-strikking, til tross for såre fingre. For et nøste brunt Mor Aase raggegarn var det eneste jeg fant på jakt etter noe å strikke Sock Monkey-trekk av. 

 

 

 

 


 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/sock-monkey-jar-cosy

 

 
 

Samme prinsipp som flaskeposene, med ribb og hullrad øverst. Her la jeg opp 56 masker, og tilpasset lengden til glasset. Ører i sidene, og snute midt på. Den største forskjellen er at denne monkey'en har avtagbar lue med dusk. Jeg laget en smal knyttesnor til hullraden, så ikke trekket forskjøv seg når luen ble tatt av og på. 

 

  

 

Pussig nok blir apene mine seende ut som en krysning mellom Sock Monkeys og reinsdyret Rudolf. Jaja. Denne fikk en pose Nonstop i magen før han ble pakket inn. 

 

  

 

Håper du også har fine dager!  


Effektiv strikking

- Kan du strikket et par herresokker for meg? lurte tenåringen på. 

 

Jo, det kunne jeg vel. Raggegarn ble hentet på loftet, og jeg la opp til et par i vaffelmønster. Pinne # 3.5 og Labbegarn fra Sandnes, La opp 56 masker. 

 

 

 

 

 

Ble ferdig med et bråt, og la opp til det andre, før loppekassen på lørdag.

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/raggsokker-8

 

  

 

Søndag formiddag fikk jeg, sånn i forbifarten, beskjed om at de helst burde bli ferdige samme dag. Gisp!

 

Litt over klokken 23.00 om kvelden felte jeg av siste tåen. Herresokker størrelse 46 med 30 cm fotlengde. 164 gram. Da hadde jeg strikket non-stop, kun med et par småpauser. Skikkelig såre fingre, selv om dette ikke er det groveste raggegarnet jeg har vært borti. 

 

Kjempe-irriterende: Det var fullt av små GLITTERTRÅDER i garnet. Trodde først nøstene hadde ligget samme med noe som hadde smittet over, men glitteret var jevnt fordelt gjennom alle 4 nøstene, innvevd i tråden. Skikkelig plukk å få det vekk, og sokkene glitrer litt framdeles. Men det får de bare få lov til å gjøre. 

 

 

DA senker jeg skuldrene, resten av året blir det nok bare kosestrikk. Håper du også finner roen, og ønsker alle en fin høytid. :o)

 


Monstre fra i fjor 

 

Denne gjengen ble påbegynt i april 2013. Da var det like godt å gjøre dem ferdige.  :o)

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/monster-chunks

 

 

 

 

Nesten alle har fått bittesmå dusker i luene sine. Fant nemlig en pose med slike også mens jeg ryddet. :o)

 

 

  

 

Han her har fått lue av restene fra restegarnsluen min. Nå er det ikke så mye som en liten trådstump igjen. 

 

 

 

 

Nestemann fikk poselue med knute i toppen.

 

 

 

 

 Dette er Herr Kul. Eller kanskje Hercule. Ser du hvem han ligner på? 

 

 

 

 

Denne fikk ekstra lang lue. Som førte til at han faller bakover pga av feil tyngdepunkt. Jaja.

 

  

 

Litt skummel med GUUULE øyne.

 

 

Disse er supre til bittesmå rester. For eks trengs det bare et par meter til føttene. Og man kan mixe ulike kvaliteter og tykkelser av hjertens lyst. 

 

 

God helg! 

 

 

 


Jordbærdamene

I sommer fikk jeg spørsmål om å låne bort et bilde til en ny bokserie som heter Jordbærdamene. I tillegg har jeg strikket noen jordbærluer som er premier i denne konkurransen: http://www.serieliv.no/  (Konkurransen er postet 17.desember, så du må kanskje scrolle litt.)

 

 
 

På samme side kan du også lese mer om bokserien.

 

 

 

 

 

Disse ble strikket i juni, men har vært bittelitt hemmelige fram til nå. Det var et morsomt oppdrag! Jeg brukte dobbel Babyull fra Gjestal, en tråd rød og en tråd rødspettet. 

 

 

 

 

Det ble pulsvarmere også, mens jeg først var i gang.  

 

 

 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/strawberries 

 

  

 

En skål med friske jordbær. Mangler bare fløte og et lite sukkerdryss. Kjenner at jeg savner sommeren! 

 

  

 

Da er det fredag igjen, og fortsatt desember. Har strikket ferdig en ny UFO, men det har ikke vært lys til å ta bilder. Håper på opplett så vi kan ta en tur ut med kameraet. Ellers er frk. Dings hjemme igjen, så da blir det nok litt mindre nett-aktivitet på meg en stund framover. Siste skoledag for Klumpen i dag, så venter mange, lange late fridager. 

 

Ha en fin fredag! 


Nasse III 

 

Nasse har flyttet til et nytt hjem der jeg håper han vil trives. Her kan du hilse på ham: http://gretashobby.blogg.no/1418798697_ops_eg_opna_visst_ein.html#comment

 

Ingen tvil om hva jeg skulle strikke i gave til denne damen, hihi. 

 

 

 

 

 

Her studerer han utsikten. Akkurat nå er det speilglatt ute - sørpen fra i går frøs i natt. Men i dag MÅ jeg ut, så vi får håpe det går bra. 

 

 

  

 

Nasse er lik to andre jeg har strikket. Eller, helt like blir de ikke, siden jeg ikke har noen oppskrift. Alle får ulike fjes, akkurat som Sock Monkey'ene. Garnet er fortsatt Safir, ett nøste holder akkurat. 48 masker på pinne #3.5. 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/wine-bottle-cozy-14

 

 
 

Nasse fikk selskap av 3 heklede hjerter også. Synes disse er koselige, og så får jeg til å hekle dem!  Ikke alltid jeg finner ut av oppskrifter fra DROPS, men denne var enkel og grei.

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/0-1009-heart-of-the-season---heart-in-karisma

 

 

Torsdag alt, ha en fin dag! 


Vottene som ikke ville

Favoritt-vottemønsteret mitt blir stadig funnet fram igjen. Og denne gangen laget jeg en liten vri - ekstra langt bråt med oppbrett og heklekant. Og så heklet jeg en rosett med hjerteknapp. 

 

 
 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/best-felted-mittens-13

 

 
 

Etter første runde på 40 grader var de like store. De måtte vente til neste klesvask, da fikk de en ny runde. Fortsatt store. Til slutt gikk de på 60 grader sammen med håndklærne. 

 

Nix. De ville ikke tove. Og nå begynte de å se litt slitt ut, så da fant jeg ut at det var like godt å gi seg. 

 

 
 

Heldigvis er ikke votter strikket etter dette mønsteret så store i utgangspunktet. De strikkes på pinne #4, og skal bare toves lett. Så istedenfor damevotter ble det et par store herrevotter. Foreløpig med heklekant, men den vurdere jeg å sprette av. Kanskje en mørkeblå I-cord blir litt mer maskulint? Vi får se. 

 

 
 

Garnet er en pose med smårester, og jeg tovet sammen ørten ender mens jeg strikket. Derfor er det veldig rart at vottene ikke ville tove. Men sånn ble det nå denne gangen. Får strikke et nytt par, og pynten har jeg fortsatt liggende. 

 

Ha en fin onsdag! 


Fornøyd! :o)

Jeg "rydder " ved å ta for meg alle de rare odde- og reste-nøstene som ligger rundt omkring. De som mangler magebelte, er av kvaliteter jeg ikke har i lageret mitt, og/eller er for små til å brukes til noe "ordentlig". De aller minste restene holder på å bli noe som ikke er ferdig helt ennå. Men en rest på 22 gram Adore fra Gjestal fikk bli et par pulsvarmere. (Jeg har aldri strikket med dette garnet tidligere, jeg fikk det i en pose med smårester som niesen min hadde tenkt å kaste.)

 

 
 

Pinne #3, 48 masker og juksefletter. Jeg strikket til garnet tok slutt, felte av med en rest hvit alpakka, og heklet bølgekant. Hjerteknapp fra ebay. De ble jo riktig søte jo, og fikk en grei størrelse. 

 

  

 

Som den observante leser nok ser er det SNØ her. Det veksler mellom å snø og å plaskregne, så det som var hvitt og pent da jeg tok bildene er nå en sleip, glatt sørpe. Herlig! Tror jeg holder meg innendørs. Og finner fram tørre klær og noe varmt å drikke til Klumpen når han kommer hjem fra skolen. Til tross for velfylt byttetøyspose er det å skifte ut våte sokker og bukser for pyser, sukk. 

 

 

 
 

Tro det eller ei, men disse er altså sart lysegrønne. Noen som lurer på hvorfor man får flere hjerter på Ravelry om sommeren enn om vinteren? 

 

 

Jaja. Jeg får strikke-rydde videre. Ha en fin tirsdag!  

 

 

 


Isskrapevott

Isskrapevotter trenger absolutt ikke å være tovet. Tre tråder restegarn strikket sammen, og vaffelmønster på pinne #5, ble tykt og godt. Felling i sidene øverst. Jeg glemte å veie votten før jeg sydde i isskrapen, men tipper jeg brukte ca 50 gram. 

 

 
 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/isskrapevott-2

 

  

 

En av e-bay-knappene mine passet fint som dekor. 

 

 

 

 

 

Det er ingen akutt bruk for sånne votter her nå - etter en ny natt med tordenvær våknet vi til plaskregn. Men før eller senere må vel vinteren komme. 

 

Ha en fin ny uke!  


Jordbær i desember

 

 

Det er visst sommer på bloggen min for tiden, hehe. Men det meste har en forklaring. *kryptisk*

 

 

 

Den lille dukken er en Knubbelchen mini, en gratisoppskrift fra Ravelry. Selvsagt med en mimouna-vri. Han (eller kanskje hun?) fikk heklet, grønn krage og jordbærlue med blomst. Dessuten NEKTER jeg å strikke slikt småplukk fram og tilbake, så her er alt strikket rundt på strømpepinner. Ingen sømmer!

 

 
 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/knubbelchen-minis

 

 

Hjertet fant jeg på garnstudio sine sider: 

http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=0&d_id=1009&lang=no

 

 
 

Jeg brukte tykkere garn og heklenål, så det ble litt større enn originalen.  Og så legger jeg opp 6 lm i starten. Ikke kubb om jeg får heklet hele hjertet i en ring av 4 lm. 

 

 

Da ønsker jeg alle som titter innom en fin søndag! 


Augusta i desember 

To små nøster på tilsammen 27 gram ble til et nytt par Augusta uten tomler. Garnet kom fra en "arve-pose", og var delvis opprekket. Så jeg vet ikke hva det er, men tipper på en eller annen sort strømpegarn. Strikket til det tok slutt, og heklet en kant med en liten rest rød Senja. Da kom de opp i 29 gram.

 

 
 

Jeg brukte pinner #3, og la opp 5 masker ekstra for å kompensere. Kunne nok ha lagt opp 60, de er akkurat passe til mine smale håndledd. 

 

 
 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/augusta-3

 

 

Her snør det tett nå, så vi får se hva dagen bringer. Deilig at tordenværet er over i alle fall.

 

 

Ha en super helg!


Gjenganger

Her er det endelig trygt å koble seg på nettet, etter flere dager med lyn og torden.  Vi setter visst stadig nye uværsrekorder her på Vestlandet, og i går slo lynet ned i både Bybanen og i to hus ikke så langt herfra. Skummelt! Pus sitter under kjøkkenbordet, han liker seg ikke når det braker løs. Men uten nett blir det gjort andre ting, det er jo en positiv effekt. Strikkepinnene går uansett, hehe. 

 

 

 
 

Sett denne før?  ;o)

 

Disse er visst veldig populære, så nå har jeg strikket min 6. sock monkey flaskepose. 

 

 
 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/wine-bottle-cozy-13

 

Garnet er en herlig mix av Vestlandsgarn, Safir og Trysil Sportsgarn. Pinne # 3.5 og 48 masker. 

 

  

 

Da er det helg igjen! Ha en fin fredagskveld. :o)


Straightforward Mitts

 

 

Disse likte jeg! De ser rare ut når de ligger flatt på bordet, men de blir så fiiine når de kommer på hånden. 

 

 
 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/straightforward-mitts

 

Ikke verdens beste foto-vær, men man får vel et visst inntrykk. Garnet er håndfarget, og helt nydelig å strikke med. Og mønsteret (som er gratis!) var gjennomtenkt og enkelt å følge. Ikke umulig at det blir flere par av disse. 

 

 
 

Garnet er håndfarget Merino Sock fra Projo. Jeg fikk dette nøstet av Hobbyvenn like før hun døde, så jeg tenkte masse på henne mens jeg strikket. Håper det går bra med den lille familien hennes.

 

 

Her har vi hatt et voldsomt tordenvær i natt. Det startet i gårkveld, og i morges var det rett over huset. Skikkelig guffent, med blått lys og tordenskrall omtrent samtidig. Pus parkerte under kjøkkenbordet, og ville ikke engang ha mat. Nå har det heldigvis roet seg litt, så da tok jeg sjansen på å gå på nettet. Ble jo brudd i frokost-rutinene mine - ingen avis-surfing sammen med tekoppen. Men jeg overlever nok, hehe. 

 

 

Ha en fin torsdag!


Marius-pute #3

Fortsatt en god stund til jeg kommer opp i Tippehøne-antall, men nå er i alle fall Mariuspute #3 ferdig. Den ble strikket på to dager, for så å vente i en måned på knapper. Jeg HAAATER å sy med svart garn i mørketiden.  :o(

 

 
 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/marius-pute-3

 

 
 

Garnet er dobbel Lanett i denne også, samme som den rosa. Strikker den minste størrelsen, den passer akkurat til innleggsputene. Slet litt med å finne passende pute til den første, som ikke er helt kvadratisk. 

 

 
 

Knappene er de samme som i stripejakken min. Nå har jeg bare en slik knapp igjen. Kjekt å ha i reserve, så den sparer jeg på. Fikk aldri de knappene jeg bestilte på Ebay, men jeg fikk i alle fall hele dollaren min tilbakebetalt, hehe. Ble ikke skremt fra å prøve igjen, men da blir det "kjekt-å-ha-i-lageret"-knapper, og ikke noen jeg trenger til et ferdigstrikket plagg. Det tar for lang tid, og er for usikkert. 

 

Her er både trampolinen og hustaket fortsatt der de pleier å være. Strøm og intrenett har vi jammen også. Men det var litt av en natt, huset ristet i stormkastene. Håper det står bra til hos dere andre også. 

 

Ha en god onsdag!


Camp Out Mitts

Disse har jeg strikket tidligere også, men nå kom oppskriften som et av alternativene for desember i pulsvarmeralongen på Uformelt. Så da ble det et nytt par. 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/camp-out-fingerless-mitts-2

 

 

 

 

Enkle og raske å strikke. Jeg brukte pinne #4, og måtte derfor trikse det litt til for å få dem passe store. Strikket 31 riller, og plukket opp 32 masker. La opp 11 tommelmasker, og felte ned til 33. 

 

 

 

 

Pussig nok ble fargen riktigst på dette heller uskarpe bildet. Garnet er et enslig nøste DROPS Lima fra loftet. Jeg strikket begge pulsvarmerne samtidig fra hver sin ende av nøstet. Fikk såvidt en liten stump igjen å feste etter å ha felt av, så her ble det ikke noe svinn. Perfekt!  

 

 

 

 

Jeg strikket den første pinnen over tommelmaskene vrang. Strikket også siste omgang før avfellingen nederst vrang. Da ruller de seg ikke så mye. De er tettsittende, så de holder godt på hånden. Synes denne modellen er penest når den ikke blir for vid. 

 

Her startet dagen med tåke og glatte veier.  Frost i natt, et par plussgrader og halvsmeltet is da vi gikk til skolen. Klumpen seilte ned bakken, jeg stolpret meg hjem igjen etter en tur på butikken for å kjøpe kattemat. Pus er satt på diett for steriliserte katter. Ingen umiddelbar suksess, han spiser bare dobbelt så mye som av det vanlige foret. Jaja. Mye god styrketrening i å bære sekkene med tørrfor hjem. 

 

Det blir nok en rolig innedag i dag også, så da er det bare å finne fram garn og te. 

 

 

Ha en fin tirsdag du også!  :o)

 

 

 


Varmeflaske-trekk

Far i huset kom hjem med en ny varmeflaske. Den var iført historiens styggeste polyester-trekk - en tynn, slimsetet sak i grelle farger og med skeive sømmer. Her måtte noe gjøres!

 

 

 

 

Et kjapt søk på Ravelry etter gratisoppskrifter, og en tur på loftet etter garn. Da var det bare å sette i gang, og i løpet av et par timer hadde varmeflasken blitt litt mer velkledd.

 

 

 

  

Oppskriften sa pinne #6, men jeg brukte #5. Da passet det akkurat, og ble tett og stødig. Det gikk med nokså nøyaktig to nøster Gullgarn. Dvs, jeg brukte opp et påbegynt nøste grønt, og måtte spe på med litt ekstra svart midt i vrangborden øverst. Knapper fra knappeskuffen. Jeg laget tre knapphull istedenfor bare to. Ellers fulgte jeg oppskriften. Veldig fine "skuldre" på dette trekket. 

 

  

 

Varmeflasken er alt i bruk. Glad jeg valgte en variant med åpning i bunnen. Det hadde vært rimelig håpløst å trekke hele flasken gjennom "halsen". 

 

Gullgarn er ikke blant mine favoritter, men jeg har på mystisk vis funnet enda flere nøster på loftet. Et påbegynt rødt, et halv grønt og nesten to hele svarte. Så da må jeg finne på noe lurt med dem. Garnet funket i alle fall supert til dette bruket. 

 

 

Da var det visst mandag igjen. Ha en fin uke! 


Restegarnsluer

Lenge siden sist jeg strikket slike restegarnsluer. Men nå samlet jeg sammen alle smårester av ren ull type 100 meter/50 gram. Det ble tre luer, og fortsatt mer garn igjen. Gøy å sortere og sette sammen farger, og aller kjekkest når jeg får brukt opp alt til siste stubb.

 

 

 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/scrapyarn-beanie-3

 

 

 

Dette er superwash-garn. 104 masker på pinne #3.5, og omtrent Klumpen-størrelse. Det ble noen smårester igjen, men de ble brukt til et annet prosjekt som kommer senere.  :o)

 

 

 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/scrapyarn-beanie-ii

 

  

 

Ubehandlet ullgarn, 112 masker på pinne #3.5. Brukte opp alt, bortsett fra ca 10 cm lyseblått. Denne ble herrestørrelse.

 

 

 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/top-down-beanie

 

  

 

Et restenøste på 47 gram + resten av det beige fra stripegenseren. 104 masker på pinne #4, strikket fra toppen og ned. Herrestørrelse på denne også. Måtte gå på jakt etter litt opprekksgarn for å få nok. 

 

Det stoppet opp litt med store plagg, men nå har i alle fall de fleste fått det de ønsket seg, hehe. Og jeg liker nok best småprosjekter. Har flere morsomme ting på pinnene nå, så de dukker nok opp her etterhvert. 

 

 

Ha en flott helg! 

 

 


Oups!

I did it again. 

I played with my yarn

and I got lost in the game...

 

 

Pelsgarn er på vei inn igjen! Sandnes har relansert Funny, og heldige meg har massevis og lassevis av herlig polyesterpels i freshe farger på loftet. Da måtte det jo bare strikkes pulsvarmere, hihi. Skikkelig mimreprosjekt. Og tro det eller ei, det er ikke lenge siden jeg solgte det siste paret jeg hadde på lager. Kan ikke huske når jeg sist strikket slike. Men de var greie "brødvarer" på messer, så jeg skal ikke klage hvis de får en renessanse. Kjappe & greie å strikke, bare en vrangbord (restegarn) og noen omganger pelsgarn i matchende farge. 

 

 

 

 

 

Her har jeg brukt opp det lille nøstet tykk, hvit akryl fra Fretex-posen. Pelsgarn fra loftet.

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/oups

 

 
 

Måtte lete her på bloggen, og jeg strikket visst forrige par i 2005. Dessverre er alle bilder fra den perioden borte-vekk, dumme image-shack. :o(

 

Pulsvarmerne har alt fått en ung eier. (Nei, IKKE Klumpen, men han har bestilt onde minions med lilla pelsgarn-hår.)  Kanskje jeg rett og slett må strikke flere par? Får vurdere det mens jeg strikker ferdig det jeg alt har på pinnene, hehe. Plaskregn i dag også, så da blir det nok noen timer med pinner og garn straks husvasken er tatt. 

 

 

Ha en fin fredag! 


Isskrapevott

Noen som husker posen min med Fretex-garn?

( http://mimounashobby.sprayblogg.no/1406660223_et_lite_livstegn.html#comment  )

Jeg fant den igjen på jakt (som vanlig) etter noe helt annet. Nå har restene fra sitteunderlaget fått følge med "klumpe-garnet", og har blitt til en isskrapevott.

 

 
 

Denne ble strikket flere ganger før jeg ble fornøyd. Endte opp med 36 masker på pinne #6.5. Jeg strikket ovenfra og ned, slik at jeg fikk brukt det bittelille brune nøstet. Resten er en omgang av hvert garn. Hadde igjen en stump på ca 5 cm etter å ha felt av og festet tråder. 

 

 
 

Isskraperen kommer fra EuroPris, og var veldig grei siden den hadde mange hull. Da var det enkelt å sy den fast. Jeg festet en knapp på hver side, det ble litt dekorativt også.

 

  

 

Modellen min leverte ikke isskrapen tilbake etter endt oppdrag. Kanskje ikke så rart, med tanke på været.

 

  

 

Glemte visst å fortelle at den er tovet. Den krympet ikke så veldig mye, men ble tettere og mykere. 

 

 

Da er det ny uke, og ny måned! Startet desember med å forsove oss, så Klumpen rakk skolen med et nødsskrik. Men det er slikt som skjer. Nå har freden senket seg, og jeg strikker votter som skal toves.

 

 

Ha en fin uke!  :o)


hits